|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj pa Italija???
11.1.2005 14:18:37   
ANJA5
Punce a se splača v Italijo po posteljico, previjalno, pa še kakšne dodatke. Mogoče Trst, Udine, Palmanova...a je mogoče katera kupovala pa da imajo normalne 8) cene...

Ful mi gre na živce, ker imajo tuki pri nas malo izbire pa še ful drago!!
V Kiki in Ikei je še kar ok. ampak vseeno me zanima še za IT?

Lp,:nosecka: Anja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kaj pa Italija???
11.1.2005 17:36:02   
Anonimen
V Palmanovo, če misliš na Mercatone Zeta, se po opremo za otroško sobo ne splača. Imajo malo stvari in po normalnih cenah - nič ugodnega.
Tudi glede ostalega so bolj bogi, edino oblačila so ugodna, vendar je izbira odvisna od dneva, ko si tam in od zaloge, ki jo imajo.

(odgovor članu ANJA5)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kaj pa Italija???
11.1.2005 18:58:09   
binica
Anja,
jaz sem iz obale, tako da sem pregledala zadeve v Italiji in ugotovila, da se ti najbolj izplača it po nakupe v Udine. Tam obstaja ena nakupovalna ulica, imenovana Viale Tricesimo, kjer najdeš veliko otroških trgovin: Chiccolandia, Toys, Io bimbo,... Najugodnejši se mi je zdel Io bimbo, tako da se bom to soboto odpravila malo po nakupih ravno tam. Če te še kaj zanima, mi javi, pa ti bom preverila!

LP, Binica

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kaj pa Italija???
12.1.2005 8:00:56   
ANJA5
Pozdravljena,

Zanima me konkretno za posteljice in previjalne mize.Vem da imajo sigurno kakšne lepe, ker imajo oni dober okus oz. stil, glede cene pa nevem kako so??Če boš kar koli našla mi prosim sporoči.

Lepo nosečnost in vso srečo še naprej,
:nosecka: Anja

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kaj pa Italija???
12.1.2005 13:39:55   
asso
Posteljice so v Italiji nekje najcenejše in zelo v redu kvalitete 190€, to je npr. Foppapedretti, ki ima zelo lepe in kvalitetne.
Previjalne mislim, da dobiš že od 150€ naprej, odvisno kaj želiš. Jaz imam od Foppapedretti, takšno, kjer banjico izvlečeš ven iz predala. Tako, da imaš istočasno previjalno in banjico (ni pod pokrovom banjica). Meni je zelo praktična in v redu. Cena te je cca. 250€.

Jaz ne bi glih rekla, da se samo za to splača it v Udine, ker so te iste trgovine kot v Udinah tudi v Trstu in po istih cenah. Mislim, da to od Foppapedretti je najcenejše v Io bimbo oz. Prenatal, morda tudi v eni manjši trgovinci v Trstu nasproti bivše Stande, sedaj Oviesse (čez cesto), se verjetno da zmenit za malo popusta.
Jaz sem drugače vse nabavila v Monfalconu, sicer za malenkost dražje, ampak so zelo prijazni in sem se dogovorila za vrnitev IVE na hrvaškega državljana.
Drugače ta ulica v Udinah mislim, da je mišljena glavna ulica, ko greš za Udine Nord in potem proti Tavagnaccu.

Lp asso

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?