Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj otroku obut jeseni? 17.9.2009 15:42:54
|
|
|
|
diva 4
|
Moja dva sta nosila in še nosita v jeseni teniske in usnjene čevlje( ti ponavadi niso glih poceni) . Če je dež pa gumijaste škornje.
< Sporočilo je popravil diva 4 -- 17.9.2009 15:43:46 >
|
|
|
|
RE: Kaj otroku obut jeseni? 17.9.2009 17:23:04
|
|
|
|
potepinček
|
usnjeni čeveljčki
|
|
|
|
RE: Kaj otroku obut jeseni? 17.9.2009 17:44:35
|
|
|
|
ana b
|
Kupi nikice (cele usnjene), pa bodo tudi za kakšen dež. Jaz sem jih ne dolgo nazaj v Daichmanu za 20 eur.
|
|
|
|
RE: Kaj otroku obut jeseni? 16.10.2009 7:24:57
|
|
|
|
Urko15
|
Naše punce imajo zelo ozko nogo, tako da Ciciban ne pride v poštev. Kupujemo samo Geoxx, ki so v Ljubljani ali v Kranju v Outletu od 20-37 EUR in trajajo in trajajo. Še nobenih nismo uničili do konca, tako da mlajša hči lahko nosi od starejše.
|
|
RE: Kaj otroku obut jeseni? 18.10.2009 19:37:59
|
|
|
|
Anuška79
|
Trenutno sta oba še v supergah in mala tudi semiš gležnarjih, ob deževnih dneh pa v gumjastih škornjih. Je imel pa lani sin celo zimo namesto škornjev visoke pohodne nepremočljive čevlje, za v sneg pa jih je kombiniral še s podloženimi gumjastimi škornji z dodatnimi termo nogavicami in se je super obneslo. Je imel tudi podložene škornje, pa mu jih niti ni maral nositi. Bomo letos verjetno tudi kaj tekega kombinirali.
|
|
|
|
RE: Kaj otroku obut jeseni? 18.10.2009 21:49:20
|
|
|
|
krtek 1
|
Jesenske usnjene oz.semiš čevlje.Menda ga je ne boš imela v teniskah in mu zraven oblekla bundo?Takšne prehodne čevlje imajo v vsaki prodajalni z obutvijo in so zelo različne cene,tudi od 20€ naprej.
|
|
|
|
RE: Kaj otroku obut jeseni? 19.10.2009 10:47:14
|
|
|
|
endrina
|
Mi imamo zdaj za jesen teniske in ene usnjene Geox čevlje. Te nosi tudi če dežuje, saj oboji ne premočijo niti malo. Ko se bo ohladilo precej pod 0 in pa pozimi pa smo in bomo nosili podložene gležnarje. Enostavno mu drugih kot Geox ne kupim, ker so izredno izredno kvalitetni, poleg tega gre vložek iz čevlja ven, tako da mu lahko vsak moment zmeriš kolko so mu čevlji še prav. Še nobenih nismo uspeli uničit. So pa res krasni, ker dihajo, pa nič ne premočijo.
|
|
|
|
RE: Kaj otroku obut jeseni? 22.10.2009 21:06:58
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urko15 Naše punce imajo zelo ozko nogo, tako da Ciciban ne pride v poštev. Kupujemo samo Geoxx, ki so v Ljubljani ali v Kranju v Outletu od 20-37 EUR in trajajo in trajajo. Še nobenih nismo uničili do konca, tako da mlajša hči lahko nosi od starejše. Kje pa je Outlet? A to misliš tale outlet na rudniku v ljubljani al kje prav geox outlet?
|
|
RE: Kaj otroku obut jeseni? 23.10.2009 6:37:19
|
|
|
|
Urko15
|
Točno ta outlet na Rudniku, samo v Kranju je večja izbira.
|
|
RE: Kaj otroku obut jeseni? 23.10.2009 8:25:58
|
|
|
|
sonce21
|
slučajno če je geox outlet kje v MB oz. bližnji okolici. Ker cene Geox-a v redni prodaji so ! Hvala!
|
|
|
|
RE: Kaj otroku obut jeseni? 23.10.2009 8:33:44
|
|
|
|
Urko15
|
Eden je v Supernovi v Celju, v MB pamislim da ga ni. Je pač Gradec preblizu.
|
|
RE: Kaj otroku obut jeseni? 23.10.2009 8:33:51
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urko15 Točno ta outlet na Rudniku, samo v Kranju je večja izbira. In kje je v KR tale Outlet in kako se točno imenuje? Geox Outlet ali kaj bolj splošnega?
|
|
RE: Kaj otroku obut jeseni? 23.10.2009 8:35:03
|
|
|
|
Urko15
|
Nasproti mercator centra.
|
|
RE: Kaj otroku obut jeseni? 23.10.2009 8:48:06
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urko15 Nasproti mercator centra. A tam pri krožišču ali tistega Mercatorja v Supernovi?
|
|
RE: Kaj otroku obut jeseni? 23.10.2009 8:51:03
|
|
|
|
Urko15
|
Pri krožišču. Sorry jaz pa Kranj si nisva ravno najbolj znana.
|
|
RE: Kaj otroku obut jeseni? 23.10.2009 11:15:47
|
|
|
|
Nika v službi
|
Urko15, sem mislila, da si iz tistega konca. No, tudi jaz Kranja ne obvladam, razen nekaterih "strateških" točk - Gibi-gib, Mercator (pri krožišču), Supernova, Qlandia... Hvala za nasvet, bomo šli pogledat.
< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 23.10.2009 11:17:16 >
|
|
RE: Kaj otroku obut jeseni? 23.10.2009 11:43:08
|
|
|
|
Urko15
|
Se strinjam, ampak mi imamo SuperFit le za snežne zimske dni. So pa drage!
|
|
RE: Kaj otroku obut jeseni? 23.10.2009 18:10:50
|
|
|
|
sonce21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urko15 Eden je v Supernovi v Celju, v MB pamislim da ga ni. Je pač Gradec preblizu. Kje v Graz-u, podrobne informacije prosim ! Hvala
|
|
|
|
RE: Kaj otroku obut jeseni? 23.10.2009 18:26:55
|
|
|
|
Julija08
|
A te Superfit se kupijo kje v Sloveniji, ali jih je treba naročit?
|
|
|
|
RE: Kaj otroku obut jeseni? 24.10.2009 18:06:32
|
|
|
|
Urko15
|
Superfit imajo v Humanic v City-ju v LJ.
|
|
RE: Kaj otroku obut jeseni? 24.10.2009 18:12:02
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: vaney Torej, kaj in kje ste/boste kupile svojim malčkom za jeseni? Hvala. sem mu kupila podložene čevlje do gležnjev v Jello-u v Mb.
|
|
RE: Kaj otroku obut jeseni? 24.10.2009 21:07:09
|
|
|
|
tasa.m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi In kje je v KR tale Outlet in kako se točno imenuje? Geox Outlet ali kaj bolj splošnega? Verjetno misliš tega, ki je vzadaj za Merkurjem (zraven Dipota), se pa imenuje Mega outlet ali nekaj podobnega.
|
|
RE: Kaj otroku obut jeseni? 26.10.2009 14:37:06
|
|
|
|
bibalezung
|
Jaz pa nad Geox čevlji sploh nisem navdušena. Pred dobrim mesecem smo našemu pobu za v vrtec nabavili čevlje Geox, ki pa premočijo že če hodi po rosni travi in celo če hodi po mokrem alsfaltu. Tako da f..l Geox. Sedaj lahko nosi čevlje ki so stali 50 eur, samo suhem vremenu. Bi jih nesla nazaj samo ko nimam več računa.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teden otroka®: Otrok – nepopisan listOb letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?