Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj od tega k bratcu Tian-u? 23.3.2009 19:30:47
|
|
|
|
štorkljica
|
A ni vseeno kaj paše zrave, v glavnem da ji je ime všeč. Meni je všeč Vita, ampak nevem če paše zraven ali ne?
< Sporočilo je popravil štorkljica -- 23.3.2009 19:31:09 >
|
|
|
|
RE: Kaj od tega k bratcu Tian-u? 23.3.2009 19:35:55
|
|
|
|
BAMBINA_
|
Kaj od tega k bratcu Tian-u? No, vem, kaj ziher NE k Tianu. Tiana Btw, od kdaj se pa imena sklanjajo kot kratice in števila, z vezajem
|
|
RE: Kaj od tega k bratcu Tian-u? 23.3.2009 19:38:56
|
|
|
|
Splišni
|
Svit in Vita. Tomaž je namreč čisto iz drugega vica, Tiana je pa skupaj s Tianom čisto tu mač.
|
|
|
|
RE: Kaj od tega k bratcu Tian-u? 23.3.2009 19:42:24
|
|
|
|
piamaria
|
BAMBINA: uf ne gre brez pripomb slavistke, saj ne prosim tega in da:: Stavek...poglej v besedotvorje in zveze...pravilno kaj k imenu...nadomestek bratcu, ki mu je pač ime TIANo- JA? Če bi stalo samo ime Tiano, bi paq vprašala zakaj je tam o....KJer pač je! Hvala za komentar, ampak se mi zdi neumno brati še kaj več, kot kaj paše, ane! Pa srečno kekec
|
|
RE: Kaj od tega k bratcu Tian-u? 23.3.2009 19:52:07
|
|
|
|
Splišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: piamaria BAMBINA: uf ne gre brez pripomb slavistke, saj ne prosim tega in da:: Stavek...poglej v besedotvorje in zveze...pravilno kaj k imenu...nadomestek bratcu, ki mu je pač ime TIANo- JA? Če bi stalo samo ime Tiano, bi paq vprašala zakaj je tam o....KJer pač je! Kja pa je tole zdaj zaeno skropucalo, popolnoma ničesar ne razumem. Kako je potem fantku ime? Tian ali Tiano?
|
|
|
|
RE: Kaj od tega k bratcu Tian-u? 23.3.2009 19:57:34
|
|
|
|
piamaria
|
Tiano!Kako pa naj napišem, da bo prav, saj sem sama kriva ja Tiano, atek je Tiziano- Siciljanec, moja sister pa Angela...pa kaj Samo sprašujem, nejasnosti pa seveda vedno so.... Ker je prvo ime zbral atek, bo drugega mama in sedaj so ji všeč ta štiri imena. Hvala Splišni....Vita je edino ok tudi meni....medtem, ko za fantka nimam pojma, bi ji pa rada malo pomagala, da ne bo megla
|
|
RE: Kaj od tega k bratcu Tian-u? 23.3.2009 20:28:47
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: piamaria BAMBINA: uf ne gre brez pripomb slavistke, saj ne prosim tega in da:: Stavek...poglej v besedotvorje in zveze...pravilno kaj k imenu...nadomestek bratcu, ki mu je pač ime TIANo- JA? Če bi stalo samo ime Tiano, bi paq vprašala zakaj je tam o....KJer pač je! Hvala za komentar, ampak se mi zdi neumno brati še kaj več, kot kaj paše, ane! Pa srečno kekec A je kdo danes preveč kave spil? Sem te samo nedolžno vprašala, od kdaj se imena sklanjajo z vezajem. In, ko že ravno vprašaš... prav ni Tian-u, Tiano-tu, Tiano-ja , ampak Tianu. Kako pa sklanjaš ime Marko? K Mark-u?
|
|
RE: Kaj od tega k bratcu Tian-u? 23.3.2009 20:30:33
|
|
|
|
mayci
|
Svit Vita
|
|
RE: Kaj od tega k bratcu Tian-u? 23.3.2009 20:31:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Svit in Vita.
|
|
|
|
RE: Kaj od tega k bratcu Tian-u? 23.3.2009 20:32:39
|
|
|
|
Lu
|
Mi imamo poleg Tiana , Majo Upam, da je prav sklanjano
|
|
RE: Kaj od tega k bratcu Tian-u? 23.3.2009 20:58:51
|
|
|
|
thaiss
|
Vita Svit
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Kaj od tega k bratcu Tian-u? 23.3.2009 21:02:53
|
|
|
|
CatJa
|
Samo Vita.
|
|
RE: Kaj od tega k bratcu Tian-u? 23.3.2009 21:25:51
|
|
|
|
jernejav
|
Kaj pa Liam za ? Za pa Vita.
|
|
RE: Kaj od tega k bratcu Tian-u? 24.3.2009 8:27:11
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Svit in Vita. Od ponujenih vsekakor ti dve imeni. Tiana nikakor ne. Vita mi je tudi drugače všeč, Svit pa ne preveč.
|
|
|
|
RE: Kaj od tega k bratcu Tian-u? 24.3.2009 8:49:22
|
|
|
|
moci
|
in zakaj morajo imena bratov in sester pasat skupaj.
|
|
|
|
RE: Kaj od tega k bratcu Tian-u? 24.3.2009 8:53:16
|
|
|
|
Blueeyes
|
Vita Svit
|
|
|
|
RE: Kaj od tega k bratcu Tian-u? 24.3.2009 9:30:38
|
|
|
|
Ajvy
|
Svit in Vita
|
|
RE: Kaj od tega k bratcu Tian-u? 24.3.2009 9:37:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Svit in Vita. Tomaž je namreč čisto iz drugega vica, Tiana je pa skupaj s Tianom čisto tu mač. Se popolnoma strinjam.
|
|
|
|
RE: Kaj od tega k bratcu Tian-u? 24.3.2009 14:32:48
|
|
|
|
nborazem
|
svit, vita
|
|
RE: Kaj od tega k bratcu Tian-u? 25.3.2009 0:28:10
|
|
|
|
valči
|
IZVIRNO SPOROČILO: nborazem svit, vita enako
|
|
RE: Kaj od tega k bratcu Tian-u? 25.3.2009 8:58:21
|
|
|
|
Dudica1
|
Vita Svit
|
|
|
|
RE: Kaj od tega k bratcu Tian-u? 25.3.2009 11:40:03
|
|
|
|
murkica
|
Meni je od naštetih imen še najbolj všeč Tomaž. Ne vem pa čisto zakaj bi morali imeni pasati skupaj. Najbolje da imamo kot v proizvodnji: Din, Dan, Don,... Ali pa Tian, ian 2, Tian 3, da bodo vsi vedeli, da prihajajo iz iste družine Ne vem no. Vsak je svoj posamenik in mislim, da ni nobene potrebe po tem, da bi se imena ujemala. Midve z mojo sestro stva Tina in Nina in se meni zdi to ful butasto. No ampak, tako so se pač odločili, jaz pa se sigurno ne bo. kakor komu pač paše
|
|
RE: Kaj od tega k bratcu Tian-u? 25.3.2009 11:48:22
|
|
|
|
Naja31
|
IZVIRNO SPOROČILO: moci in zakaj morajo imena bratov in sester pasat skupaj. to tudi mene zanima.
|
|
|
|
RE: Kaj od tega k bratcu Tian-u? 12.4.2009 23:12:47
|
|
|
|
Maja T.
|
Vita, Tomaž
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?