Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj obuti, da ne drsi?? 18.3.2006 12:51:24
|
|
|
|
Anonimen
|
ja men so najboljši uni copatki k so kot štunfi samo da majo usnje po podplatu. doma mamo laminat, pri babi parket pa ji nikjer ni v teh drselo. pa še tko je kot da je bosa.
|
|
|
|
RE: Kaj obuti, da ne drsi?? 18.3.2006 12:58:22
|
|
|
|
Anonimen
|
moji nimajop spodaj usnja, amapk majo neki čudn materjal, kaj te vem kaj je tisto.KI si pa jih nabavla??
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.3.2006 13:11:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kaj obuti, da ne drsi?? 18.3.2006 13:13:20
|
|
|
|
Anonimen
|
v pikapolonici in v h&m ju jih majo. usnje je pa tako ne gladko ampak k en nabuk al kako se sploh temu reče. svetlo sive barve je
|
|
|
|
RE: Kaj obuti, da ne drsi?? 18.3.2006 13:25:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Sigurno je najbolj priporočljivo anatomske Cicibanove copatke. Sej niso dragi, tam nekej 1.000 do 2.000 SIT. Gašper ime te in so super
|
|
|
|
RE: Kaj obuti, da ne drsi?? 18.3.2006 13:29:51
|
|
|
|
m@j@
|
TINKA74, kje jih pa kupte tko pocen? Naši so bli 4 jurje , pa še ne mara jih, najraj se igra z njimi.
|
|
|
|
RE: Kaj obuti, da ne drsi?? 18.3.2006 13:42:57
|
|
|
|
Lunca1
|
Naša je pri teh mesecih imela cicibanove copatke in jih ima še vedno. je v njih tudi shodila.
|
|
|
|
RE: Kaj obuti, da ne drsi?? 18.3.2006 14:43:56
|
|
|
|
Anonimen
|
ja ne vem kok je najboljš met cicibanove copatke, saj men se zdi da je otrok v takih trdih copatkah z opetnico kot da bi bil cel dan v čevljih. naša pediatrinja je rekla tut da nej bo čimveč bosa oziroma v štunfkih z bremzicam oz teh copatkah tamehkih z usnjenim mehkim podplatom in tut men se zdi to najboljš za naraven razvoj noge. veliko pediatrov zdej sploh tut odsvetuje čevlje z notranjim lokom, čeprov tut mi za čevlje uporabljamo skoraj izključno cicibanove softise ki so najmehkejši čevlji
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.3.2006 14:55:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kaj obuti, da ne drsi?? 18.3.2006 17:37:22
|
|
|
|
Marogica
|
Tudi jaz sem mu kupila nogavičke z usnjenim podplatom v H&M-u, s katerimi sem bila zelo zadovoljna, pa še v stroju sem jih lahko brez problema oprala. Se mi je zdelo bedasto, da bi mu kupovala copatke, dokler ni znal hoditi in se je v večini plazil. Muka za otroka in muka za mamico....
|
|
RE: Kaj obuti, da ne drsi?? 18.3.2006 18:02:44
|
|
|
|
Anonimen
|
M@j@, v Hali a btc spodaj je ena trgovina (malo naprej od Cicibana), kjer jih prodajajo. Pred enim tednom so bili točno 1.810 sit. Copatki, ne čeveljčki. No, jih pa Gašper tud veselo grize, kadar jih nima obutih
|
|
|
|
RE: Kaj obuti, da ne drsi?? 18.3.2006 20:07:34
|
|
|
|
jakaracman
|
Men so ful dobri bobux http://www.bobux.at
|
|
|
|
RE: Kaj obuti, da ne drsi?? 18.3.2006 20:15:00
|
|
|
|
bobek05
|
Anej ima cicibanove copatke (za njih sem dala 4 jurje ) pa si jih dol sezuva in jih grize. So mu preveč zanimivi, da bi ostali na nogah. No, danes pa je celo pogruntal kako si jih lahko lepo dol sname oz. kako se ježek odpre in potem po dnevni iščem copate
|
|
|
|
RE: Kaj obuti, da ne drsi?? 19.3.2006 0:16:44
|
|
|
|
KODA
|
Jaz sem jima nedavno nazaj kupila v Sparu nogavičke z gumijastim podplatom(alber"s,je znamka).Lahko se perejo na 40 stopinj in ne drsi,pa še tople so.
|
|
RE: Kaj obuti, da ne drsi?? 19.3.2006 9:27:47
|
|
|
|
majibee
|
jakaracman kje se pa dobijo pri nas bobux??
|
|
|
|
RE: Kaj obuti, da ne drsi?? 19.3.2006 9:51:34
|
|
|
|
Skaana
|
Če ima že velikost 19, ti proporočam zoknčke od Polzele z ABS. Guma je nekoliko večja in res ne drsi, pa še take visoke so, da se ne sezuvajo. Imajo pa na žalost št 19-20 najmanjšo. Drugače pa tud jaz prisegam na H&M mokasinke - še boljše so pa ene čist enake, ne vem firme, ki pa nimajo prek tiste elastike - našo je nekoliko tiščala. Vem pa ne, kje se jih kupi, ker jih je dobila za darilo.
|
|
RE: Kaj obuti, da ne drsi?? 19.3.2006 11:12:09
|
|
|
|
jakaracman
|
Bobuxe dobiš v Avstriji, jaz jih kupim pri Schmidu.Ne drsijo in kakor imam jaz izkušnje si jih otroci ne sezuvajo.Moji mokasinke iz HM grejo takoj dol, nogavičke pa tudi.
|
|
|
|
RE: Kaj obuti, da ne drsi?? 19.3.2006 21:35:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Naši otroci so doma ves čas bosi. No, se pravi v nogavičkah, in sedaj, ko je hladno ima mali (17 mesecev) tanke bombažne nogavičke in čez termo nogavičke z bremzicami. Morajo pa biti iz malo debelejše gume in melo večje površine, da ne drsijo. Res mu ne drsi, pa dirka, pleza, skače,...če pade, pade zaradi tega, ker se kam zaleti in ne zaradi tega, ker bi mu zdrsnilo Copatke ima samo v vrtcu, ker vztrajajo na tem. Drugače pa prisegamo na bose nogice. Shodil je pri 10m, poleti in to bos na travniku. Tudi kasneje je bil najbolj stabilen bos in so ga copatki močno motli.
|
|
|
|
RE: Kaj obuti, da ne drsi?? 19.3.2006 21:52:11
|
|
|
|
suzy007
|
Pa že hodi? Naša bo jutri tudi 10 mesev, pa še ne hodi. Za v stajici, ko se sama dviga in hodi z enega konca na drugega, pa ima nogavičke z bremzicami. Prav nič se ji ne drsi.
|
|
|
|
RE: Kaj obuti, da ne drsi?? 19.3.2006 21:53:09
|
|
|
|
bobek05
|
ja, nojči saj jaz sem tudi ful za to, da bi shodil bos, ampak po hladnem parketu? anej si vse dol vlači kaj dobi na nogo (nogavičke, copatke, čevljčke..) in gor ostanejo samo žabice... poletje pa je še tako daleč...
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.