Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj oblečt otrokom na daljšem poletu? 28.1.2011 22:07:54
|
|
|
|
Ribica **
|
Mene na letalu vedno zebe, vroce mi je blo samo enkrat do zdaj, tako da jaz se vedno oblecem. Poleti, ko smo leteli iz Münchna v Mancester, sem imela legice in pulover In nazaj grede enako, ceprav nas je v Münchnu pricakalo 30°C ob 21.30. Dekico pa rabis samo, ce bodo spali, tako zelo mrzlo pa tudi spet ni.
|
|
|
|
RE: Kaj oblečt otrokom na daljšem poletu? 28.1.2011 22:21:57
|
|
|
|
tlb
|
Ribica HVALA. Ja, let je nočen, bom vzela dekico za malega. Pa vidim (tj. čitam...), da je na letalih kar "mrzlo"-se bom temu primerno tudi jaz oblekla (jaz sem hotela toplejše stvari pustiti v avtu...pa bom samo bundo, flisek pa bo lepo na meni ostal). LP! T ---
|
|
|
|
RE: Kaj oblečt otrokom na daljšem poletu? 31.1.2011 9:19:09
|
|
|
|
viv_
|
oblecite se "čebulno", v več plasti... Saj na daljših letih dekice ponavadi dobiš, je pa fajn imeti svojo sabo, sploh za otročka... Mene tudi običajno zebe.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Savnanje v nosečnosti: da ali ne?Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?