Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj obleči pod pajacka oz.hlače? 17.11.2011 19:36:02
|
|
|
|
redrose
|
Moja pupa je stara 8dni pa sem ji oblekla pod pajaca žabice za novorojenčke.
|
|
|
|
RE: Kaj obleči pod pajacka oz.hlače? 17.11.2011 19:43:45
|
|
|
|
nusi
|
ma sej imajo žabice za novorojenčke, vem da je nečakinja imela, samo so bile bolj kot ene oprijete tanke bombažne hlačke s podplatki. Niso bile take elastične kot potem za večje. Verjetno pa tudi take obstajajo.jaz bi ti predlagala, da kupiš takšne iz bambusa, ker so tanke, tople in fuuul mehke.
< Sporočilo je popravil nusi -- 17.11.2011 19:44:44 >
|
|
|
|
RE: Kaj obleči pod pajacka oz.hlače? 20.11.2011 13:04:16
|
|
|
|
Jada82
|
Ja ja, obstajajo tudi čist obične žabice za zelo majhne .... naša jih je pri 2 mesecih že imela .... pa je bila zelo majhna .. jaz sem jih nabavila v Kiku. Sicer pa tiste bombažne hlačke z nogicami. Pa še tople nogavičke čez, pa bodi spodaj, pa kakšno majčko ali puloverček čez, pa v zimskega pajaca. Gor še kakšno kapico, čez kapuco, potem pa še v vozek v zimsko vrečo ali pa ovčjo kožo pa čez ene par dekic. To je to ....
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?