Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj oblečete za v glegališče, opero,... 14.1.2008 20:17:54
|
|
|
|
petja
|
Isto kot za k maši . Elegantne črne hlače, pa zgoraj kakšno srajčko, ali pa krilo in škornje ... Nekaj bolj elegantnega. Sigurno pa ne večerne obleke - nimam nobene v omari .
|
|
RE: Kaj oblečete za v glegališče, opero,... 14.1.2008 20:28:57
|
|
|
|
kovač
|
V glavnem kostimček s krilom ali hlačami in lepimi salonarji ali škornji. Zraven pa lepa bluzica. s kako rutko. Kavbojke definitivno odpadejo.
|
|
|
|
RE: Kaj oblečete za v glegališče, opero,... 14.1.2008 20:53:39
|
|
|
|
FLASK_A
|
Rada imam širše temne hlače, zgoraj dolga ali kratka črna mikica, čez hlače nosim črtarsto temno krilo, čez še črn plašč(pozimi) in rdeč šal, rdeča kapa. Poleti pa lahek šal v rdečih tonih, zavezan na hrbtu. Pa obvezno ultra široka zapestnica. Hm.. Sem mal čudna ane
|
|
RE: Kaj oblečete za v glegališče, opero,... 14.1.2008 20:54:57
|
|
|
|
FLASK_A
|
ups... sm namest popravi dala citiraj
|
|
RE: Kaj oblečete za v glegališče, opero,... 14.1.2008 21:05:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa to hodite gledat v gledališče, opero? Tako, katera dela ste nazadnje gledale?
|
|
|
|
RE: Kaj oblečete za v glegališče, opero,... 14.1.2008 21:09:45
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina Kaj pa to hodite gledat v gledališče, opero? Tako, katera dela ste nazadnje gledale? Mi gremo radi u Mengeš, zdej gremo gledat 5žensk.com. Nazadnje sem bila pa v soboto v filharmoniji, me je moj presenetil z vstopnico za novoletni koncert z Anjo Bukovec. Prima V opero pa še nisem šla.
|
|
RE: Kaj oblečete za v glegališče, opero,... 14.1.2008 21:12:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Za v opero črne hlače in bela bluza, to sigurno imaš. Za v gledališče tudi kakšna fajna jeans kikla, sploh za komedijo je čist primerna :):
|
|
|
|
RE: Kaj oblečete za v glegališče, opero,... 14.1.2008 21:14:12
|
|
|
|
petja
|
Gledališče: najraje Špas Teater, pa tudi MGL (ker en "prijatelj" tam igra) Balet: v planu imam Yin & Yang, ker sem oktobra zamudila Pa prijateljica me zdaj prepričuje za opero Carmen, samo imam problem z varstvom, ker je že ob 19h .
|
|
RE: Kaj oblečete za v glegališče, opero,... 14.1.2008 21:46:00
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: petja Isto kot za k maši . Elegantne črne hlače, pa zgoraj kakšno srajčko, ali pa krilo in škornje ... Nekaj bolj elegantnega. Sigurno pa ne večerne obleke - nimam nobene v omari . Jaz grem k maši v kavbojkah
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Kaj oblečete za v glegališče, opero,... 14.1.2008 22:40:21
|
|
|
|
Lianna
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina Kaj pa to hodite gledat v gledališče, opero? Tako, katera dela ste nazadnje gledale? MGL- Kabaret
|
|
|
|
RE: Kaj oblečete za v glegališče, opero,... 15.1.2008 21:30:19
|
|
|
|
tins
|
Balet: v planu imam Yin & Yang jest tud! Jaz nikoli ne kompliciram-oblečena sem čisto casual (grem pa najraje v dramo).
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?