|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj oblečete za v službo
3.7.2008 15:46:27   
M1987
Kaj oblečete za v službo? Imate v službi kakšna pravila? Jaz sebe še nekak iščem v stilu in včasih kar ne vem kaj nja oblečem za v službo. user posted image Zdaj ko je tok vroče bi bilo najbolje kopalke, sam kaj ko ne zgleda user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj oblečete za v službo
3.7.2008 15:50:09   
baguSka
Kaj oblečete za v službo? Imate v službi kakšna pravila?

cunje.. user posted image user posted image  ce bi sef postavlu pravila, bi blo verjetno brez.. user posted image user posted image

cist vseen je kaj dam nase.. samo da se dobr pocutm.. najraj jeans in t-shirte.. oz kr najveckrat.. pa japanke in to je to.. zdej ko je se mal bl vroce, kaksne kratke hlace tud, al pa do kolen, al pa tricetrt.. prejsnja leta sem kdaj tud kaksno kiklo nase zvlekla, da je pihal pod rit, letos pa nisem pri volji... zaenkrat se ne.. :)))

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.7.2008 15:58:37   
M1987
Ha ha... Ja šef že, tvoj pa najbrž ne bi bil preveč zadovojen user posted image Ma vem, da imajo ene v službi omejeno kaj loh oblečejo in kaj ne. Men včasih preprosto zmanjka idej kaj naj oblečem, čeprav imam 2 omari, se mi zdi da ni v njih kaj pametnega. user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.7.2008 16:10:17   
Anonimen
Odvisno kaj me čaka tist dan.
Če sm sam v pisarni jim je vseeno, sem običajno v majici in hlačah.
Za sestanke tud odvisno kje. Običajno pa kkšno srajco pa na rob hlače.
Če gremo pa na teren pa superge, kkšne udobne hlače al pa kavbojke in majica.

Pravila imamo pač normaln bonton. Brez majic na špagce, brez globokih dekoltejev, brez japank(to pravilo vsi kršimouser posted image ), kratke hlače za moške so prepovedane, prekratka krila za ženske tud....
V bistvu ti more zdrava pamet povedat da se moreš primerno službi oblečt. Men se včasih kar zatakne k kkšno novo na stopnicah srečam v hotkah pa majci na špaget. Pol se pa čudi če jo nadrejeni domov pošljeuser posted image
Odvisno od službe pač. Če bi bila hostesa na plaži jo verjetno noben neb čudno gledaluser posted image , k nam pa pač to ne paše.

Smo pa kar sproščeni kar se tiče oblačenja se mi zdi. Večinoma smo vsi tak športno-elegantni. Itak je več ali manj mlad kader.

(odgovor članu M1987)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
3.7.2008 17:29:37   
Anonimen
Imate v službi kakšna pravila?

Oblacila, primerna priloznosti in taksna, da se v njih tudi sam dobro pocutis.

(odgovor članu M1987)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
3.7.2008 20:01:23   
maja1488
Odvisno kaj imam tisti dan na urniku, vsekakor pa nekaj, v čemer se počutim udobno. Imam ene 15 kostimov, pa jih ene par sploh nisem oblekla več kot 2x, ker se ne počutim dobro. Če nimam nič sestankov na urniku, pol sem v kavbojkah, majški in japankah.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.7.2008 21:33:47   
mojsoncek
V sluzbi nimamo nekih pravil glede oblacenja. Imam pa jaz dva svoja pravila:
1. da se dobro pocutim
2. da se oblecem primerno priloznosti/aktivnosti, ki me cakajo tisti dan.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.7.2008 8:16:22   
Strawberrie Cherrie
No ja, pri nas so še kar zategnjeni glede tega.
1. obvezno ne kavbojk - če prideš s kavbojkami, lahko prosto daš dopust, ker  v pisarni ne smeš bit takšen
-2.načeloma srajčka na kr. ali dolge rokave, majica, vsekakor pa ne majčke brez rokavov.
3. hlače oziroma krilo ne smejo bit nad koleni ( ok jaz to vseeno nosim, ampak na seminarju poslovnega oblačenja je bilo rečeno tako)
4. bog ne daj, da se prikažeš v mrežastih štumfihuser posted image

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.7.2008 9:22:10   
Nika v službi
Napisanih pravil nimamo, je pa zelo zaželena zdrava mera okusa in primeren poslovni nivo oblačenja, kar v praksi pomeni, da jaz ne oblačim:

- kratkih kril ali hlač (ki jih že tako ali tako ne nosim zaradi viška kg)
- majic brez rokavov
- natikačev, japank, superg in podobne obutve za prosti čas
- prozornih oblačil
- globokih dekoltejev, razporkov...

Tudi poleti je zaželeno, da si v nogavicah (no, jaz obujem mrežice), da je namesto majice bluza ali kako bolj "poslovno" oblačilo.

Je pa odvisno, kaj imam določen dan na urniku.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?