Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj narediti pri agresivnih otrocih? 12.8.2011 20:36:43
|
|
|
|
Doll
|
skoraj enkrat mesečno-tega ne razumem.Tako pač je ,to je vrtec. Kolikor berem je to zelo občasno,tako da...veš kaj nobenega otroka vsi otroci ne tepejo,tako se tvoj mali pač izraža. To da je majhne rasti kaj ima to veze
|
|
|
|
RE: Kaj narediti pri agresivnih otrocih? 12.8.2011 20:44:12
|
|
|
|
svetlanci
|
Ja enkrat mesecno vsaj sem opazila pač večje modrice (premera cca. 2cm).Vem pa, da so otroci pač otroci in da modrica ni nič takega. Sem mislila, da je morda to razlog, ker je pač nekoliko manjši od ostalih, ne vem :(
|
|
|
|
RE: Kaj narediti pri agresivnih otrocih? 12.8.2011 21:04:05
|
|
|
|
scorpiogirl
|
a doma se pa nikoli ne udari? Modrica je lahko od tega, ker se zaleti ... v vrtcu je veliko gibanja, tako da ... če bi moj (večji, ki že hodi v vrtec; tamali gre jeseni) imel samo enkrat mesečno kako modrico, bi ga že gledala, če je kej bolan malo se hecam, samo je res skoz nekaj potolčen, tako da modric res ne opazujem. Če je v jaslih, so pa nekateri otroci tudi taki, da jih je treba naučiti, kako se rešujejo konflikti ... nekateri kdaj ugriznejo, udarijo ... tudi naš tamali je tak in se trudimo, da bi to pred prihodom v vrtec omilili. Tudi to se zgodi, da pride domov ugriznjen, se je pa meni fajn zdelo, ko mi je vzgojiteljica (ko sem prišla po otroka) povedala, kaj je bilo. Hočem samo reči, da ne biti preveč zaskrbljena zaradi parih modric, pusti otroku biti otrok, pa tudi, če je kdaj potolčen ;)
|
|
RE: Kaj narediti pri agresivnih otrocih? 12.8.2011 21:30:02
|
|
|
|
november2010
|
Otroci se pač tud klofnejo med sabo in to tako na hitro, da še sam ne veš kdaj se je sploh zgodilo.... jaz ga zaradi tega ne bi izpisovala iz vrtca - se bo že naučil branit po svoje. Naš je tudi večkrat obgrizen od sosedovega otroka.... pa vrjamem da tud naš ni nedolžen....
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Družinske aktivnosti za ves decemberPripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...
Heroji furajo v pižamah8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?