|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj narediti - dodajati ali kaj?
23.12.2006 15:35:16   
danaja1
Pozdravljene!

Imam velik problem in sem že kar malo depresivna.
20.11 sem rodila in od takrat otročka dojim in sicer z nastavkom. Za oonoči sem dostikrat izčrpala mleko in sem mu ga dala po flaški. V enem mesecu je otrok napredoval za 830 g od odpustne teže seveda. Patronažna pravi, da je to dovolj. Stara ročna pumpa se mi je pokvarila in sem jo reklamiarala in dobila Nukovo elekrično. Mlekca sem imela dovolj, vendar se otrok zelo muči z nastavkom. Je samo 10 minut in mislim, da ni šans da bi pojedel v tako kratkem času kakih 100 ml. Dojka se izprazni, ne pa čisto. Po nekem času ko papca, se naveliča in se začne jokat in noče več jesti. Lepo pa mi spančka in drugače nič ne joka, tako da se prepričujem, da če bi bil lačen bi verjetno jokal ane???????????? Danes pa sem kupila manjše nastavke in je isto tako, nekaj časa papca potem pa noče več potegnit za nastavek, dudo pa takoj sprejme????????
Potem sem naredila še malo aptamila in je vse pojedel. Ko sem si pa hotla s to novo črpalko izčrpat, pa ni šlo nič ven?????? Ne vem kaj je, a nimam več mleka ali kaj?
Dajte mi svetovat kaj naj naredim, ali naj mu dodajam aptamil al kaj?

< Sporočilo je popravil Mič -- 23.12.2006 20:41:49 >

20.11. se nam je rodil dolgolasec in lepotec OMAR
http://omar2006.moj-album.com

Večina ljudi bi uspela v majhnih stvareh, če jih ne bi ovirale velike ambicije.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KAJ NAREDITI?
23.12.2006 16:13:31   
Petraa
Otrok se naje v 10 do 20 minutah.Poskusi še z dojenjem,pojdi tudi do G da ti da za pospešitev mleka..In zakaj ne bi sprejel dudeuser posted image

(odgovor članu danaja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.12.2006 20:28:13   
sašaš
Sploh ne vidim, v čem je problem? user posted image  Če po 10 min noče več jest, se je verjetno dovolj najedel - sama praviš, da lepo pančka in ne joka, redi se tudi ok. Kaj pa naj bi bilo narobe in zakaj bi mu dodajala? user posted image  

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.12.2006 22:03:30   
rainbow
Tudi jaz menim, da je vse ok, te pa razumem. Vendar se moraš prepičat, da imaš mleka dovolj, sploh, če praviš, da se dovolj redi in tak.
Če smem vprašat, zakaj dojiš z nastavki?? Sicer pa, če se otrok dovolj redi, potem je ok, z nastavki ali brez. Ne mešaj ga z flaško, tvoje mleko je zanj vse, kar rabi.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.12.2006 22:33:24   
eya
Koliko pa spije še aptamila po dojenju?

Jaz se tudi strinjam s predhodnicami-v enem mesecu se je čisto ok zredil, zato dobi pri tebi dovolj. Mogoče si imela trenutno malo mleka, ne skrbi, se bo mali pač najedel samo za kako uro ali dve, potem ga pa spet pristavi, pa bo dobil novo dozo. Več ga pristavljaš, več bo mleka. Pa počivaj in pij veliko tekočine, pa bo.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.12.2006 9:38:14   
x_srečka_x
Če mu boš dala flašo bo tako ali tako zmeraj vse pojedel, ker se mu ni treba matrat.

LP

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
24.12.2006 11:58:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu x_srečka_x)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
2.1.2007 11:21:46   
Lana_s
Petraa kaj se lahko da za pospešitev mleka? To ti lahko vsak G da?

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.1.2007 20:07:29   
frufru
Meni je za mleko pomagal hippov čaj za dojenje. Pa bradavice ni znal zagrabit, tako da začneva z nastavkom, potem ko bradavičko ven potegne pa pije brez

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.1.2007 21:07:09   
natalia
Sploh ne vidim, v čem je problem? Če po 10 min noče več jest, se je verjetno dovolj najedel - sama praviš, da lepo pančka in ne joka, redi se tudi ok. Kaj pa naj bi bilo narobe in zakaj bi mu dodajala?

ja, zakaj?

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.1.2007 22:56:12   
MALINČICA
Meni je Maj po pet minut na dojki, pa se naje, ker sem poskusila, da sem ga še malo silila, ko ni več želel, pa je jedel, ampak je potem vse zbrual, tako da mislim, da čas sesanja ni merodajen. Je pa res, da dojke ne izprazni do konca, se pa hoče včasih tudi na pol ure dojit. Pa zmeraj je samo en obrok na eni dojki, nikoli mu ne dam pri enem obroku iz obeh, niti nima interesa, ker mi še ene ne izprazni čist do konca.Ponoči pa spi okoli šest, sedem ur brez hranjenja. Seveda me pol hoče pojest, jamra pa tudi tako zraven, kot da že pol leta ni jedel.user posted image

Aja,rodila pa sem 18.11., tako da sta nekje isto stara.
Moje mnenje je, da ni potrebe dodajat mleka. 

< Sporočilo je popravil MALINČICA -- 6.1.2007 22:57:09 >

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?