Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj narediti-padec na ustnico? 19.7.2006 0:17:14
|
|
|
|
Olivija
|
Naša Julija si je en mesec nazaj prebila ustnico. So jo morali šivati in je dobila dva šivčka. Je imela pa takrat eno tako vdolbinico, zato sva jo pa peljala k zdravniku, čeprav nisva bila čisto prepričana. Se je tudi zelo hitro pomirila in kri se je tudi hitro ustavila, čeprav jo je bilo na začetku veliko. Evo, to je naša izkušnja, nevem pa kako zgleda ustnica pri vaši punčki. O.
|
|
|
|
RE: Kaj narediti-padec na ustnico? 19.7.2006 7:34:32
|
|
|
|
mika
|
Upam, da so obkladki pomagali . A ima presekano ustnico na zunanji strani? če boš šla k zdravniku ne dovolit šivati, ker si ji bo fejst poznalo. Ko sem bila stara 2 leti, me je pazila ena gospa in mi je njen mož v šali, rekel, da če bom kazala jezik mi ga bo odrezal. v roki je imel škarje za brajdo zamahnil je proti meni in mi po nesreči odrezal 2cm zg. ustnice . v bolnici so mi ustnico zalepili nazaj z nekim mazilom in niso hoteli šivati. Sedaj imam dve zelo rahlo vidni črtici, če bi mi pa šivali bi pa imela veliko brazgotino. Upam ,da se bo pupi čimprej zacelila ustnica in da je ne bo več bubalo
|
|
|
|
RE: Kaj narediti-padec na ustnico? 19.7.2006 9:36:36
|
|
|
|
piščanc
|
naš je že večkrat padel na ustnico, zobe itd. najprej mu kri zaustavim z mokrim robčkom, potem pa namažem z gelom za dlesni za izraščanje zobkov (da malo omili bolečino in splahni oteklina)
|
|
RE: Kaj narediti-padec na ustnico? 19.7.2006 9:39:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Ko sem bila stara 2 leti, me je pazila ena gospa in mi je njen mož v šali, rekel, da če bom kazala jezik mi ga bo odrezal. v roki je imel škarje za brajdo zamahnil je proti meni in mi po nesreči odrezal 2cm zg. ustnice Halo?!? Psihopat.
|
|
|
|
RE: Kaj narediti-padec na ustnico? 19.7.2006 9:52:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Ko sem bila stara 2 leti, me je pazila ena gospa in mi je njen mož v šali, rekel, da če bom kazala jezik mi ga bo odrezal. v roki je imel škarje za brajdo zamahnil je proti meni in mi po nesreči odrezal 2cm zg. ustnice Halo?!? Psihopat. js bi ga tožila! kreten!
|
|
|
|
RE: Kaj narediti-padec na ustnico? 19.7.2006 10:47:45
|
|
|
|
mika
|
ne, ne, ne ni bil psihopat. gospod in gospa sta bila zelo dobra do mene in sem ju imela zelo rada . to je bila šala, ker smo se vsi smejali, ko sem kazala jezik, ki se je žal nesrečno končala. gospod ni dobro ocenil razdalje in mi je odrezal ustnico. Res pa je, da okoli otroka oz. nobenga nimaš kaj krilit z nevararnimi predmeti. ampak to je bilo pred 25 leti in so verjetno nekateri na varnost manj dali, kot damo danes.
|
|
|
|
RE: Kaj narediti-padec na ustnico? 19.7.2006 14:44:16
|
|
|
|
Blink1
|
Joj Mika...mene je tudi skoraj kap, ko sem tole prebrala No...takole pa je naša podrajsala po asfaltu in prebila ustnico in podrgnila še po nosu. Sploh ni bilo hudega...kri, drenje itd. Zdaj se več nič ne vidi. je bila pa ful pogumna. Ta slika je nastala nekaj ur po padcu, ko je veselo zajemala kis iz solate in ga jedla
|
|
RE: Kaj narediti-padec na ustnico? 19.7.2006 15:12:52
|
|
|
|
Lu
|
Ustnice si ni preklala. Samo tisti del, na notranji strani zg. ustnice si je pretrgala. Tisto tanko kožico, ki je navpično dol, če damo jezik gor pod zg. ustnico. Joj upam, da me razumete. Zdaj je samo otečena. Samo, da ni bilo kaj hujšega. Res.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?