|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj narediti, če otrok ne pije tekočine?
10.4.2005 0:08:35   
Kadija
Saj res, tukaj je pravi naslov ne pa družina in..., sem se zmotila.Sorry!
No pa preidem k bistvu.Moja prijateljica ima dobro leto starega fantka in problem je v tem, da noče pit prav ničesar, kar mu ponudi!Ker ji sama tukaj ne znam pomagati, se obračam na vas.Fantek je drugače videti malo slaboten ampak dejansko mu pa nič ne manjka.Je pravi cukerček.Dojita se več ne, je pa tudi samo pasirano hrano.Tu je verjetno malo sama kriva, saj ga je razvadila in ga ni navajala, da mora uporabljat tudi zobke.Sedaj pa ni šans, da bi grizel.Ampak to bo že nekako morala uredit.Večji problem je tekočina.Poskusila je že z stekleničko, magičnim lončkom, z vsemi mogočimi okusi sokov, čaja in tudi vode.Nič!Brez uspeha.Bliža se poletje in reva res ne ve več, kaj naj naredi, da bi dete pilo.
Če ima katera še kakšno idejo ali nasvet, ga bom zelo vesela, saj bi ji srčno rada pomagala!
Punce hvala!:rozica::rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kaj narediti, če otrok ne pije tekočine?
10.4.2005 0:29:57   
lijalija
KAko gre pa po žlički? JA , tekočino bo res moral piti, še posebej na poletje. Nikar naj ne obupa. Mi imamo tudi tak primer. Ne in ne čaja ali druge tekočine po flaški. Pije samo po žlički ali kar iz kozarca ( no tu gre več mimo kot noter). Ima eno leto. Jaz vztrajam tudi še s flaško. Če popije 20 ml je že velik uspeh (v celem dnevu). Se pa še vedno nekaj dojiva. :) Srečno.

(odgovor članu Kadija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kaj narediti, če otrok ne pije tekočine?
10.4.2005 14:02:07   
Anonimen
Naj poskusi s kozarčkom - naš ni hotel piti po steklenički zelo dolgo ne, zdaj se je sicer malo navadil, ampak zelo zelo malo. Več spije po kozarčku, tam tudi do deci naenkrat.

Kaj pa mu daje za pit? Opazila sem, da moj najraje pije vodo. Saj mu ponujam tudi sokece, ampak voda je za njega zakon. Mu morda ne odgovarja okus pijače?

(odgovor članu Kadija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kaj narediti, če otrok ne pije tekočine?
10.4.2005 16:30:10   
BokiMB
Tudi jaz predlagam kozarec.

Naš se je sicer navadil piti tudi po flaški, ampak zdaj pri letu dni na flaško ne spije več nič (razen mleka in ponoči čaj), podnevi hoče samo še kozarec.

(odgovor članu Kadija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kaj narediti, če otrok ne pije tekočine?
11.4.2005 7:28:21   
Boštjan-7
Pozdravljena/e!
Naša Nina je velikokrat opazovala mene, ko sem pil iz kozarca in stegovala rokice, pa sem poizkusil in ji dal piti iz kozarca. Sprva je šlo precej mimo, počasi pa se je navadila in zdaj (danes je stara 11 mesecev), veliko več in raje pije iz kozarca kot iz flaške. Verjetno se ji tudi fino zdi, ko pije tako kot oči.:)
LP

(odgovor članu Kadija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
So nočna prebujanja pomembna za dojenčkov ...
Večina staršev se veseli trenutka, ko bo njihov dojenček prespal celo noč, malokdo pa se sprašuje, ali in zakaj so nočna...




Sejem rabljene otroške opreme
ksenija12

Bi prišle na vseslovenski sejem rabljene otroške opreme v ljubljani

da (65%)

ne (21%)

ne, predaleč (15%)


Število vseh glasov: 213

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!