Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kaj narediti!!!Pomoč prosim!!!!!! 7.9.2005 12:13:02
|
|
|
|
Anonimen
|
mislm da je čas da ji daš kako čežanico al pa kej na žlico, v mlekca mogoče kak okus ja kako kašico al pa še zamenj mlek.
lp, lara
|
|
|
|
Kaj narediti!!!Pomoč prosim!!!!!! 7.9.2005 12:13:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja ne preostane ti druga kot da ji probaš dat v mleko malo rižolinota, ali pa probaj kupit od mullera mlečne kašice ki se delajo z vodo.pa bos vidla če bo pomagalo..sem pa že čitala da je ena pisala da ji je bebika začela adapt. mleko začela zavračat, sem pa pozabla katera.poglej če bo v iskalniku kaj našlo
|
|
|
|
Kaj narediti!!!Pomoč prosim!!!!!! 7.9.2005 12:23:52
|
|
|
|
Urška//
|
oj
sem kupila od alete greseka in se dela z vodo piše, jaz pa sem ga mislila malo k mlekecu zmešat
kaj bi blo boljse
lp
|
|
|
|
Kaj narediti!!!Pomoč prosim!!!!!! 7.9.2005 12:25:46
|
|
|
|
Anonimen
|
če se dela z vodo, je verjetno v sami mešanici že mlekec v oprahu, ali nič ne piše gor?
Povej če bo ratalo
|
|
|
|
Kaj narediti!!!Pomoč prosim!!!!!! 7.9.2005 12:29:22
|
|
|
|
Urška//
|
ja ja pise da je nadaljevalno mleko v prahu noter,bom probala te samo z vodo,pa javim
ej nina kaj mate kaksno srecanje v planu???
lp
|
|
|
|
Kaj narediti!!!Pomoč prosim!!!!!! 7.9.2005 12:35:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja te pa daj samo vodo, ker te ni potrebno mleka davat!
Mislim, da bo ju3 popoldan eno srečanje, a prideš?
|
|
|
|
Kaj narediti!!!Pomoč prosim!!!!!! 8.9.2005 14:37:26
|
|
|
|
deily
|
Moji prijateljici mala ni htela pit mleka pri 3,5 mesecih. Začela ji je dodajat 1x dnevno sadni obrok, ostalo pa mlečen obrok z riževo kašico. Njej je ustrezalo.
Vso srečo pri reševanju problema
Deily
|
|
|
|
Kaj narediti!!!Pomoč prosim!!!!!! 10.9.2005 20:38:09
|
|
|
|
BaniT
|
Gris mislim,da ni v redu, ker vsebuje gluten. Raje probaj kašice z rižem. Mi uporabljamo Hipp, se tudi mešajo z vodo, tamala pa jih kar rada je. Kolinska pa ima rižolino, a nima? Tisto se pa meša z mlekom, torej bi ga lahko pomešala z adaptiranim.
LP, Bani
|
|
|
|
Kaj narediti!!!Pomoč prosim!!!!!! 10.9.2005 20:50:41
|
|
|
|
Pi-kica 1
|
Tudi jaz ti ne priporočam grisa, zaradi glutena. Imaš veliko kašic na osnovi riža, ki glutena ne vsebujejo. Samo je pri tej starosti zelo rad imel riževo kašico s slivami, tudi nekatere Mullerjeve in Hippove so brez glutena.
LP
Pi-kica
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?