Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Kaj naredit, ko vam zmanjka... 26.5.2008 22:55:01
pikalonca
jana73 si me za las z isto idejo prehitela . Ja motovilčica ali pa tako kot včasih, zloženo polikano blago med noge- bo tetra plenica kar dobra. No samo če imaš tako močno kot jaz, boš zjutraj plavala.
RE: Kaj naredit, ko vam zmanjka... 27.5.2008 6:23:12
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana73
vzameš Pampersko
ne se smejat; ampak jz sem že kmalu po porodu dobila M , doma pa nič od nič - ne tampona, ne mini vložka, ama ništa! Pa sredi noči. Kaj sem pa drugega mogla kot da sem vzela od tamale pampersko (od 3-6 kg )
RE: Kaj naredit, ko vam zmanjka... 27.5.2008 9:20:43
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srki
Pravič, da imaš nekaj tamponov in vložkov. Česa ti je zmanjkalo?
Jah tampone sem imela. Ampak tist en tampon pač ne zdrži celo noč. vsaj pr meni ne.
Dnevni vložki pa pr menstri tud niso uporabni. Vsaj ne en sam. Ampak, da sem našla dnevne vložke in tampone, sem premetala celo bajto. Ampak res. še na podstrešje sem šla gledat
RE: Kaj naredit, ko vam zmanjka... 27.5.2008 9:35:14
srki
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija
Fak, motovilec.
Pa kaj nam boš naslednjič opisala kakšno količino menstrualne krvi proizvaja tvoje telo. Včasih se je dobro čisto malo zadržati, predno začneš klofati po tipkovnici.
Ah no, tako hudo pa spet ni. Saj ni pisala, koliko in kakšna je njena kri, samo, kaj narediti, če zmanjka vložkov.