|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj napisati v pritožbo
5.6.2006 13:11:26   
dana
Danes smo dokončno izvedeli, da je naša prošnja zavrnjena user posted image . Ker sem bila skoraj 100% da bomo prišli noter sploh ne morem verjeti, da se je tako obrnilo. Zdaj razmišljam da bi napisala pritožbo, pa ne vem kaj naj napišem. Če je kakšna imela že s tem opravek, mi lahko tudi na zasebno vrže nekaj napotkov kaj naj napišem. Saj ne vem če bomo sploh kaj dosegli, škoditi pa ne more. Glavni razlog je to da smo bili malce prepozni in nas je nekaj prehitelo. Prošnjo pa smo oddali v roku, in sicer do 1.5.

Res bi bila hvaležna za kakršenkoli napotek,

dana

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj napisati v pritožbo
5.6.2006 14:48:32   
BLAŽIKA
Mi smo dali vlogo že lani julija in nismo prišli lani na vrsto sedaj pa smo na vrsti za to leto in smo ga dobili. Če si oddala komaj v maju(čeprav velja razpis do maja) skoraj ni šans da bi šli septembra v vrtec ker čakajo prošnje(tako kot naša) še od prejšnjega leta in tako je bila tvoja čisto na dnu in je enostavno zmanjkalo prostora v vrtcu. Mislim da je šlo vse po pravilih in nevem če bo tvoja pritožba kaj dosegla in verjetno nebo zaradi tega prostega mesta . Da pa se zgoditi da bo kdo odklonil in boste vi lahko vskočili. Malo še počakaj pri nas se moramo javiti najkasneje do 16.06.2006 če bomo sprejeli vrtec potem pa še obvestijo druge ko vidijo koliko je bilo odklonjenega.

LPuser posted image user posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?