|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj naj storim???
22.6.2006 10:04:47   
Mami24
S fantom sva skupaj 3 leta in že 2 leti živiva v skupnem stanovanju, ki sva ga uredila v hiši mojih staršev. Odloćila sva se za novega družinskega člana user posted image  in po prvem ss sva se trudila eno leto in sedaj je končno uspelo user posted image  (PDP 4.11.06). Na začetku vse lepo in prav...sedaj pa ti njegovi kolegi....vsi so mladi in brez punc in seveda želijo "povleči" v to družbo tudi njega.
Vedno več mu pomeni denar, cele dneve samo dela, jaz pa sedim doma in ga čakam. doma sem za vse sama, v stanovanju je potrebno opraviti še kup stvari preden pride novi član...on pa samo govori "saj bomo, saj bomo"..ja halloooooooo kdaj bomo???? user posted image  Zakaj nebi mogla počasi uredit še te malenkosti, ki so potrebne. Cele dneve samo dela, v službi dela en teden dopoldan in drug teden popoldan. Zmenjeno imava tako, da ko je dop. v službi imava popoldneve za naju, vendar je ta kompromis veljal samo en teden.
Če mene ni doma, ko on pride domov je vse narobe...točno to je blo včeri....Klicala sem ga, če misli pridet na kosilo...pa je reku, da bo prišel ob 16h, če pa ne bo utegnu takrat me bo pa prej poklical...in jaz grem lepo kuhat kosilo in meni ob 16h zazvoni tel. (kosilo je bilo že na mizi) seveda je bil on in mi rekel, da bo prišel čez eno uro. In valda sem se razp** da kdaj se to pokliče, da jst se j*** tuki s kosilom on pa po gostilnah hod...in sem vse skupi pustila in šla s kolegico na pijačo....in valda meni čez pol urce zvoni telefon...ON....nisem se javila, ker se nisem hotela prepirat pred kolegico...in ko pridem domov (čez 1 urco) je blo vse narobe, tud neki mi je grozil fizično (ni se me dotaknil, sam neki je grozil) in zdaj ne vem kaj naj naredim...ga pustim in naj dela po svoje ali se naj sploh še pogovarjam o tem z njim....sem že čist upanje izgubila, ker sva imela takih pogovorov že nešteto...sam je 1 teden uredu, potem pa spet vse zaj****

Vem da je napisano full zmedeno in se opravičujem za to...sam sem tudi jaz full zmedena ker ne vem kaj naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj naj storim???
22.6.2006 10:09:15   
kalbo
Še en nezrel tip. Ne vem ti povedat, kaj nardit, ker takih tipov enostavno ne razumem. Vprašaj ga, kaj misli, povej mu, da tko naprej ne gre. Družina ni hzotel, v katerega se gre jest pa seksat pa spat, ampak odgovornost.

< Sporočilo je popravil kalbo -- 22.6.2006 10:11:12 >

(odgovor članu Mami24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.6.2006 10:12:56   
total
Očitno je reš še nezrel za to kar imata in mislim,da spoloh ne dojame da prihaja otrokuser posted image ,pogovori se znjim in ga postavi na relna tla.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.6.2006 10:21:19   
Mami24
Vse to sem mu že neštetokrat povedala...
rekla sem mu:
- da bova dobila otročka in da se on ne mora primerjat s svojimi kolegi, ki so samski in sploh ne vejo kako je če je punca user posted image

- da denar ni vse, ampak da mora biti tudi malo več z mano kot pa samo 1x na teden in mi pomagat pri domačih opravilih, ker ne zmorem vse sama

- da mora postat odgovoren, ker otrok ni igrača, da ko se jo naveličaš pa jo postaviš v kot in pustiš na miru

pa še veliko stvari, sam nič se ga ne prime...obupala sem že...res mam vsega dost...ne morem in nočem pa ostat sama...saj ko je vse ok...nama je full lepo...samo ima pa trenutke kot so tile...hočem da imam moj otrok očeta...sam hočem pa tudi da mu je le ta vzornik in ne nek neodgovoren tip...mah tkole mu bom povedala kot sem zdele napisala pa kar bo pa bo user posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.6.2006 10:44:35   
BLAŽIKA
Koliko pa sta vidva stara če ni skrivnost?

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Mami24)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
22.6.2006 10:50:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu BLAŽIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
22.6.2006 11:10:39   
diva 4
Kalbo - user posted image user posted image  dobro napisano.Veš mami24 jaz tudi mislim ,da je tvoj partner nezrel. Jaz sem doma , moj user posted image  je v službi pa kljub temu , da pride iz službe ob 16.30 , pomaga pri skrbi za dom in otroke,čeprav jaz zmorem vsa hišna opravila sama nardit. Fora je v tem ,da oba živima v tem domu in otroci so tako moji kot njegovi ,saj sva se oba strinjala , da si ustvarima družino.Kako ravnat v tvojem primeru jaz ne vem , ker ne poznam tvojega partnerja  in na vem kaj bi ga streznilo.Pri nas ne palijo ultimati , ker se nama to zdi grdo manipuliranje s partnerjem. Midva se pač pogovorima , včasih tudi bolj glasnouser posted image  , da se bolje slišivauser posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.6.2006 11:26:55   
iva01
Zdej to je tko moj gre včasih v službo ob 6 zjutraj pa ob 5 pride domov, pa ne ker bi to delal zarad tega da bi mel višjo plačo ampak enostavno mora če hoče opravit svoje delo, sploh pa čez poletje je kriza ko so dopusti...
jaz mam počes gospodinjstvo, razen za nas tri kuham tud še za brata in dedka ker sta oče in mama čez poletje skor skus na morju, varstvo otroka, in za povrh še redno študiram, pa gre nekak, je pa res da na pijačiu z prijateljico tko čez dan nisem bla najbrž že pol leta, razen to če greva zvečer kam skupi vn.če pa bi bilo tako kot pri tebi če bi namest domov šel v gostilno, doma pa bi ga čakalo še urejanje stanovanja bi zud jaz popizdila, vem pa če bi se me sam dotaknu nebi minilo 5 min da bu bili kufri zunaj, ker sem kr dost tolerantna ampak telesno nasilje to pa mislim da je edina zame nesprejemljiva stvar.
Sicer je to zdej tako jst lahk neki govorim sm če pa bi bla enkrat v taki situaciji pa itak nevem kako bi se odzvala, ker to ne moreš vedet prej ko probaš.
probejta se pogovort, moraš pa razumet da tud moški rabjo mal svobode, in redko kateri je tak da gre vedno iz službe direkt domov in je pol celi dan sam doma in se ukvarja z ženo, če se mata rada bosta stvari že nekak uredila, zapolni pa si daje osnova partnerstva sprejemanje kompromisev in da bosta OBA mogla nekaj naredit da zveza uspe ali se poboljša.
marsikaj se da uredit če se vsedeta in se skupi pogovorita 

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.6.2006 11:45:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

" Družina ni hzotel, v katerega se gre jest pa seksat pa spat, ampak odgovornost"

In ti nisi njegova gospodinjska pomočnica niti ljubica.

Ali postavita skupno življenje na zdrave temelje medsebojnega spoštovanja, ali pa pejta narazen.
Ali pa prehtaj tiste "trenutke, ko je vse ok" in tiste, ko "maš vsega dost".

Odločitev je izključno v tvojih rokah.

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
22.6.2006 12:16:10   
*Karmen*
Vsak človek (moški ali ženska) kdaj zajadra malo vstran. Takrat se je potrebno resno pogovoriti. Potem pa si morata vzeti nekaj časa za razmislek in se po tem času še enkrat pogovoriti. Česa si kdo želi in kaj je partner od tega pripravljen storiti. V večini primerov se da skleniti kompromis. Če pa ne, se moraš pa samo vprašati ali si sposobna celo življenje živeti v takih pogojih. Odločitev je seveda povsem v tvojih rokah.

Kot sem že zgoraj napisala: velikokrat pride do takih obdobij, ko eden od partnerjev malo "zabluzi" (beri malo in ne totalno). To se da popraviti. Pri vsem tem me zelo moti le to, da ti je fizično grozil. In to v obdobju nosečnosti user posted image . Vsaj iz meni znanih primerov vem, da takšni moški ne ostajajo celo življenje le pri grožnjah.

Ne vem, anonimna. Ali je bil takšen že prej ali se sedaj, ko pričakujeta novega družinskega člana počuti nekako ogroženega? Se morda boji, da boš potem preveč časa posvečala dojenčku? Morda se ti oddaljuje zaradi tega. Vsekakor pa zrel moški tega ne počne. Zrel moški sprejme nosečnost svoje partnerice kot pozitiven izziv, kot neko lepo obdobje skupnega življenja, ki partnerja še bolj poveže. Sprejme malega sončka in tebe v svoje zavetje in je ponosen, da sta z njim, da se ob njem oba počutita varno in ponosen je, če pri vseh opravilih, ki pridejo z dojenčkom lahko tudi sam kaj pripomore. Ma kakšni moški to hodijo danes po svetu?!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.6.2006 15:23:33   
Babaloo
Ali tvoj fant posnema vzorec iz njegovega otroštva?
Je tudi njegova mama vse naredila za očeta, mu stregla od spredaj in od zadaj? In seveda tudi njemu? Taki tipi se težko spremenijo!
Očitno še ni dojel, da je odrastel in da se od njega pričakuje ena odgovornost.

Če se meni zgodi, da mojega ni na kosilo, ko sva dogovorjena, sem pripravljena malo počakat, ampak potem pa jem sama in potem delam svoje stvari. Me ne prav nič briga, kako si bo postregel in ali bo sploh jedel. Sem mu dala vedet, da nisem hišna pomočnica, ki bo stregla od spredaj in od zadaj.
In tega se tudi drži. Če pride prepozno, si hrano sam dobi.

Kar se pa nasilja tiče. Sam naj kdaj proba, bo pa videl user posted image  in kufre pred stanovanjem- čeprav je njegovo, ha.

(odgovor članu Mami24)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.6.2006 15:48:45   
Anonimen
S takimle se jaz sploh ne bi več bongala. Marš, naj gre, bolje da zdaj, kot potem, ko bo otrok že tu. Uh, kako nimam potrpljenja s takimi "otroki" user posted image

(odgovor članu Babaloo)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
22.6.2006 18:49:48   
Sita
Jaz pa ne razumem, zakaj se nekateri tako hitro odločite za otroke - ne da bi prej dobro spoznali svojega partnerja in da bi že prej s svojim partnerjem nekaj časa živela sama, da se resnično spoznata, če sta za skupaj? Zakaj se vam tako zelo mudi imeti otroke???

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.6.2006 20:02:58   
Anonimen
Zakaj se vam tako zelo mudi imeti otroke???

Da ne bo prepozno.

(odgovor članu Sita)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
22.6.2006 20:59:54   
koala
Sita, če si brala je napisal, da sta že živela dve leti skupaj.

Anonimna, poskusita se pogovoriti, če pa ne bo šlo pa,........ če ni za bit je za it, je moj moto in verjami, da je za otroka mnogo bolje, da odrašča v enostarševski družini v kateri čuti harmonijo, kot pa da pod vsako silo vztrajata v dovstrševski družini in otrok skozi gleda prepire in zelooo nezadovoljne strše.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.6.2006 21:57:30   
jasnika
sita tudi nama se je mudilo met otroka, ker sma mela že od prej oba to željo in sem zanosila po 7 mesecih odkar sma se spoznala in se imama še danes zelooo rada in sem tudi 2 noseča

saj lahko si ti z nekom 10 let in pol ženska zanosi pa gre vse kuser posted image user posted image
mislim da se nikoli ne spoznamo dovolj dobro, saj se lahko vsak v enem dnevu popolnoma spremeni
moje mnenje

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 16
22.6.2006 22:08:25   
Sita
IZVIRNO SPOROČILO: jasnika

saj lahko si ti z nekom 10 let in pol ženska zanosi pa gre vse kuser posted image user posted image

Imaš prav. Hotela sem reči le, da se je treba najprej izživet, se skupaj spoznavat v različnih situacijah in se družiti s prijatelji ... dečko še očitno ni zrel za očka in odgovornega moža.
Saj mogoče ne bi bil nikoli. Ali pa ga minilo in bo čez čas, ko se bo navadil na vlogo očeta sprejel svoje odgovornosti. Kdo ve?

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 17
22.6.2006 23:38:13   
bobek05
Še en nezrel "otrok". user posted image  

Pisala si, da imata že od prej probleme oz. da ima večkrat "takšne trenutke". Oprosti, ampak "trenutki, ko nama je lepo" meni niso dovolj. Jaz hočem ob sebi partnerja, ki z mano deli dobro in slabo, ki z mano prebrodi krize, razočaranja, me spodbuja in tolaži. Jaz hočem imet ob sebi partnerja, ki me ima neizmerno rad, me razvaja, zame premika gore in gre do lune in nazaj (ne pa takega, ki bo imel na 1. mestu kolege in bo pri meni, ko "mu bo"). Jaz hočem imet ob sebi očeta svojih otrok, ki bo svoje otroka ljubil, se z njimi ukvarjal, jih previjal, zibal v spanec in bdel nad njimi, ko bodo bolani... To je zame odgovoren in ljubeč partner in oče. In ta oseba je moj mož.

To kar pa ti opisuješ pa je daleč od tega. Hudo mi je zate, ker si noseča. Ob mojem možu je bila zame nosečnost čudovito obdobje mojega življenja, ne pa stresna dilema ali naj sploh ostanem s partnerjem ali ne... Misli nase in na svojega nerojenega otroka. Predstavljaj si, kakšna bo situacija čez 5, 10 let.. Boš zmogla sama skrbet za otroka (saj ga itak večino časa ne bo in bo s tabo delil samo posteljo)? Boš zmogla prenašat njegove "neugodne trenutke"? Mogoče še danes ali pa jutri... Kaj pa čez 1 teden, ali 1 mesec ali leto?

Jaz bi na tvojem mestu temeljito razmislila o vajini zvezi.. Predvsem pa razmisli o tem, kaj sploh pomeni, da si z nekom v zvezi. 

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 18
23.6.2006 6:54:45   
gaja*
Postavi ga na realna tla!

Kako bo to storila veš samo ti, ker ga najbolj poznaš! In kaj boš iz tega iztržila je odvisno samo od tebe.

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 19
23.6.2006 7:39:09   
Mami24
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo
Družina ni hzotel, v katerega se gre jest pa seksat pa spat, ampak odgovornost.

mah no saj sva se pogovorila in sem mu točno to povedala kar je napisala kalbo, in ja...ustrašu se je obveznosti in to kaže na čuden način....sem se tudi pogovarjala s prijateljico, ki je že rodila, in je rekla da je njen isto delal...ker se je bal obveznosti in da bo svojo ženo moral delit še z nekom...ampak zdaj je pa zelooo odgovoren očka...in verjamem, da bo tudi moj odgovoren očka...pač slab dan....pa ne me obsojat...prosim....ne morva it kar narazen zarad enega spora...(tak spor sva imela zdaj 1. in sva si včeraj obljubila tudi da je to zadnjič)...vem kompromisi.....
sita: in ne, ne mudi se nama imeti otroka....živiva že več kot 2 leti skupaj v stanovanju, ki sva ga skupaj uredila in opremila.......
napačno razmišljanje je imel glede denarja.....pa sem mu včeraj povedala da denar ni vse...da jst rabim tudi njega in njegovo podporo...saj mu je blo full žal in sva oba user posted image ...
jasnika: točno to...z nekom si lahko 10, 15, 30 let in se lahko čez noč vse spremeni in gre v k****
sita: ja tudi to je moje mnenje, navadit se mora najprej na misel, da bo postal oče in tudi tudi na to da bo moral biti sedaj bolj odgovoren....user posted image

hvala vsem res za zeloooooooo poučne in uporabne nasvete

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 20
23.6.2006 10:17:39   
Sita
Ljudje smo različni. Nekateri potrebujejo več časa za prilagajanje, nekateri pa manj.
Ko se zaljubimo, ponavadi idealiziramo tistega, v katerega smo se zaljubili. O njem si ustvarimo neko podobo, ki ima morda prav malo skupnega z resničnostjo. Vidimo ga takega kot ga želimo videti.
Ko začnemo z njim živeti, se postopoma pokažejo tudi stvari, ki nam na njem niso všeč in jih imamo za slabe (lahko da niso slabe, le nam ne ustrezajo). tega je zmeraj več in tudi on nas lahko vidi drugačne kot prej (včasih smo nejevoljni, kar pej nismo pokazali, tečni, živčni, jezljivi ...). In takrat se odnos med partnerjema začne speminjat. lahko da to spejmemo pri partnerju (in on pri nas) ali pa nas takšne lastnosti začenjajo čedalje bolj odbijati in postajamo zmraj bolj razočarani. Bolj ko smo bili zaljubljeni (bolj ko smo ga idealizirali), bolj postajamo razočarani. Lahko se pa zgodi, da zaljubljenost (idealno je, če se to zgodi pri obeh) preraste v ljubezen, kar pomeni, da sprejemamo partnerja natanko takšnega kot je, da ga ne poskušamo spreminjati (vsaj ne na silo), da ga sprejmemo z vsemi njegovimi "napakami" vred. če smo sposobni hitrega prilagajanja se to lahko zgodi kmalu in je eno ali dve leti skupnega življenja dovolj, da lahko začnemo razmišljat o novem družinskem članu - otroku. Vendar je ponavadi tako, da se ženske kar hitro prilagodimo, ker smo že po naravi bolj družinske - materinske. Moški pa potebuje čas. zato sem rekla, da je lahko, če dva živita skupaj le dve leti, to premalo. Koliko pa se spoznamo v dveh letih? No, meni se zdi idealno 4 leta - takrat pa že moramo vedeti, če smo za skupaj.
Seveda so primeri, kjer se dva lahko razideta po 10 letih in več - samo to je redko. Še vedno težko verjamem, da pride do spremembe naenkrat - gotovo je bilo že prej opaziti kakšne znake, da ni vse v redu ... le da potem pride do kake pike na i in partner reče: "Konec je, ne morem več."
No, hočem reči, da poznam veliko parov, ki se kar hitro odločijo za otroka ali pa pride do nepričakovanega spočetja in lepo zgradijo hišo, si ustvarijo materialno eksistenco, skupaj vzorno vzgajajo otroke in so videti srečna družina. ko pa otroci odrastejo (ponavadi že, ko pridejo do pubertete) pa nenadoma ugotovijo, da nimajo nič skupnega in se čudno gledajo, češ: "Kdo si pa ti?" in pride do ločitve ali pa nesrečno vztrajata naprej.
Zato pravim, da se morata že prej dodobra spoznati, graditi svoj odnos, preden pridejo otroci. Kajti otroci pridejo in gredo, partnerja pa ostaneta skupaj vse življenje. Prepozno je začeti graditi njun odnos po tem, ko otroci odrastejo. To je treba delati od prvega dne skupnega življenja, če hočeta, da bo zveza uspešna. Ne pa ob najmanjšem prepiru uiti ali poskušati patnerja zapustiti. Zakaj? To ni rešitev.
Draga mami 24, le pogumno naprej. Tvoj fant pač rabi čas, da se prilagodi novi situaciji. Najbrž mu je vse prehitro. Ali pa bi rad še hitro izkusil samske dni s prijatelji, dokler še ni otroka, ker se zaveda, da bo potem očka, ki bo moral skrbeti zanj in zate. To je težka naloga zanj. Pride do popolne spremembe življenja, moški pa se včasih počutijo zelo odgovorne, da družini prinesejo dovolj denarja (saj to elajo že od prazgodovine - takrat so prinašali ulov, danes pa denar).
Torej potrpežljivost in podpora drug drugega, pa tudi nekaj svobode in veliko pogovorov. Saj bo - vidim, da bo! samo ne obupat takoj in prsim ljudje, najpej poskušajte dati vse od sebe, rešite probleme, šele ko res ne gre več morda pomislite, da bi šli sami naprej skozi življenje. Ne prehitro vreči puške v koruzo! Saj nam tudi pri drugem ne bi bilo nujno bolje. Odnos je teba zmeraj graditi.
In ne razumem - če se nekomu povsem predamo, da bi ga lahko že nasldnjo minuto sovražili? tega pa res ne morem razumeti ... saj to ni bila nikoli ljubezen. Vsi delamo napake - zato moramo tudi odpuščati. Pa naj stori karkoli ... četudi nas prevara ... vse se da rešit, samo, če es hočemo in nismo za vsako figo užaljeni.

(odgovor članu Mami24)
Neposredna povezava do sporočila: 21
23.6.2006 10:20:46   
Sita
Opravičujem se za napake - ne pregledujem več za sabo, če kaj dolgega napišem, ker mi nemalokrat vse izgine, potem moram pa še enkrat pisat - pa nimam toliko časa, pa še nikoli ne napišem več povsem enako.

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 22
23.6.2006 14:46:47   
Anonimen
Sita se podpišem pod tvoj post - user posted image  

Mami24 pa pogumno naprej.....še posebno zdaj moraš biti mirna, ker imaš pikico pod srčkom.

(odgovor članu Sita)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
23.6.2006 20:06:12   
Anonimen
ko bosta imela spet "lepe" trenutke se pogovori z njim. Povej mu, da se počutiš samo, da ker si noseča ga še bolj potrebuješ ob sebi, da rabiš njegov objem in da si želiš, da se lahko nanj tudi zaneseš. To pa pomeni,da je doma ob uri, ki jo je obljubil.

Je pa res, da če je on mlajši, če si ti mami 24, sklepam da so to leta, če je on teh let verjamem da je nezrel, ker so bili tudi vsi moji prejšnji partnerji nezreli in so imeli raje gostilne in pijance za prijatelje. Šele sedaj ko sem 35 imam partnerja ki je primeren, ki poskrbi za dom in družino, ki mi skuha,opere perilo in skrbi tudi za otroka.

Kot sem rekla,lepo se pogovori z njim, zdaj bo oče, zato naj bo bolj odgovoren. Če ne gre drugače, pa mu daj za prebrati vse odgovore, ki si jih dobila, plus mojega:

Dragi bodoči očka: ZRESNI SE IN POSTANI ODGOVOREN DO ŽENE IN VAJINEGA BODOČEGA OTROČIČKAuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
24.6.2006 14:56:48   
Lana25
Se podpišem pod Sito. Več kot stoodstotno se strinjam z njo. Vedno je najlažja pod ta, da dvigneš roke in greš, kot da se katera druga stvar na svetu zgodi brez truda in vložene energije. Če pa se potrudiš, pa si vedno zmagovalec, ker neglede na to kako se stvar konča, imaš mirno vest, saj veš, da si naredil vse kar si vedel in kar je bilo v tvoji moči. In šele potem lahko zares greš svojo pot. V nasprotnem primeru pa te lahko mučijo vprašanja kaj bi bilo, če bi bilo ... Včasih je obupno, potem pa lahko postane spet lepo in takrat te malo stisne, če pomisliš, da tega trenutka ne bi bilo, če bi šel. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?