|
Kaj naj storim, ce sploh lahko kaj? 17.6.2007 22:50:21
|
|
|
|
Pipilongstumf
|
Evo gre nekak takole. Imam sinka star je skoraj 2 leti in sva ostala sama, zato zivim pri mami. Cel dan prezivim s tamalim, se igram, smo zunaj, ga urihtam in okrog 9 - 10 zaspi. Zadnje case se zavedam, da zase sploh nimam vec toliko casa, zato si ga zvecer ko tamali zaspi poskusam uzet kaksno urco. Ampak vse bi bilo lepo in prav ce tega nebi pokvarila moja mama+sestra. Tamali spi celo noc, pa sem sla na sprehod - nobeno zurko al kej podobnega in moja mama cela panicna, me klicari da kje sm, s kom sm in kaj delam, in nimam niti 5 minut miru zase. Ker sem sedela na klopi 20 metrov stran od bloka in se pogovarjala, je prisla za mano in mi rekla, ces zaklenila bom vrata pa ostani zunaj. Ji recem - a si ne zasluzim 10 minut svojega miru, brez skrbi, brez tezenja, nevem kaj naj. Ne mara moje druzbe, ki obsega par ljudi, ko recem grem na sprehod, mi postavi 1001 vprasanje, kdaj, kam, skom, kje, zakaj itd. Ne razumem vec tega. Ce pa karkoli recem, mi pa izjavi, ces da sem pod njeno streho. Itak nimam kam it - ker trenutno cakam na sluzbo, pa se ta bo sele jeseni in je res kriza. A naj bom do jeseni notr zaprta, al se da tle kej ukrent, jst vec ne vem ane. Men se bo pocas res zmesal.
< Sporočilo je popravil Pipilongstumf -- 17.6.2007 22:54:21 >
|
|
|