srnica
|
Dobro jutro punce ! Imam eno vprašanje.Zadnje tri, štiri dni ugotavljam da imam v ustih zelo čuden okus.Za trenutek mine le, ko si dan žvečilen.M bi morala dobiti šele za teden dni, pa sem se včeraj vseeno odločila, da naredim test za zanositev, onega, ki ti pokaže 10 dni po zanositvi, iz Mullerja. Piše, da ni potrebno narediti z jutranjim urinom in tako sem jaz naredila test zvečer, ko sem prišla iz službe.Rezultat pa je sledeč : kontrolna črta je bila lepo vidna, testna pa je bila čisto rahla, tanka.V navodilih piše, da tudi bleda in tanka črta pomenita pozitiven rezultat. Sedaj pa ne vem, kaj naj si mislim.Ne upam se prehitro veseliti, ker mi moja temperatura kaža drugače.V primeru da bi bila noseča, bi morala biti izrazito povišana pa ni.Zato sem zmedena.Res pa je, da spim ful slabo, ker moram do dvakrat ponoci na WC, potem se zbudim ob petih ko gre moj v službo in si jo zmerim tako da mi je on dan ob petih kazala 36,4 ko pa sem nazaj zaspala in se zbudila ponovno ob osmih in si še enkrat zmerila pa 36,8.Naslednji dan pa postopek isti le da je bila T ob petih 36,5 dve uri kasneje pa 36,7. Kaj naj si mislim?Danes zjutraj sem si jo merila že ob štirih, ker nisem mogla več spati, pa mi je kazala 36,4. Črtica pa je lepo vidna, le da je res tanjša kot bi morala biti in ne tako močna.Okus v ustih pa je kar moteč oz. nenormalno čuden, tega še nikoli nisem imela. Kaj menite ve?
|