|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj naj pa zdaj?!
13.2.2007 8:04:00   
nussy
Punce, zdaj pa res ne vem, kaj naj naredim. Po SS in ugotovljeni pregradi sem se vpisala v čakalno vrsto in dobila datum za HSC. Ta bo čez slabih 14 dni. No, rečeno mi je bilo, da naj tabletke začnem jemati zadnjo M pred operacijo vse do datuma. M naj bi prišla 7. ali 8. 2., pa jo še vedno ni. Test je tudi -.user posted image
Ponavadi sem imela M vedno redno, prvič mi je zamujala le v decembru, pa sem bila noseča. Tudi takrat test do 10. dne zamude ni pokazal +. Ampak kmalu se je vse končalo s SS.
Zdaj pa sploh ne vem, kaj naj naredim, ker ni ne eno ne drugo. Na operacijo se čaka kar dolgo, kar pomeni, da če M ne bo, le-ta odpade.
No saj če bi odpadla zato, ker bi bila noseča in bi bilo vse OK, pol naj kar odpade...user posted image , ampak skrbi me, ker je test spet -.
ALi mislite, da to kaj vpliva na uspešnost nosečnosti, če je test tako dolgo -? Ali to nujno pomeni slabo?
Čist sem že zmedena in ne vem, kaj naj naredim. Ali bi test krvi že pokazal, če bi bilo kaj (BHcg)?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj naj pa zdaj?!
13.2.2007 9:01:03   
GoYa
Pokliči tja, kjer si naročena za HSC in vprašaj, kaj narediti.
Domači testi pa ponavadi že pokažejo dokaj majhno vsebnost BHCG, tako da ti krvni test mogoče ne bo kaj novega pokazal. Lahko ga reš narediti in če bo vrednost pod 40 se smatra, da nisi noseča.
Ne vem pa kako je s tem, če ti dolgo ne pokaže + (pa si noseča), ali to kaj vpliva na morebitne SS.
Kaj pa, če bi Pušenjaka vprašala na MON? Predlog.

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?