|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj naj oblečem za poroko?
26.12.2007 23:01:58   
blue sky
Sorodnik od mojega user posted image  se bo marca naslednje leto poročil, meni se pa še sanja ne, kaj bi oblekla. Do zdaj sem bila samo enkrat na poroki, pa še to je bilo v osnovni šoli. Očitno so vsi znanci in prijatelji (vključno z mano) sami koruzniki user posted image .

Res, da je do marca še nekaj časa, ampak bo kar hitro minilo.

Torej, prosim za kak predlog. Sem pa visoka 174 cm in imam 62 kg, če to kaj pomaga user posted image . To pomeni, da kakšnega kratkega krila ne bi ravno oblekla. Pa še to: imam srednje dolge blond lase (čeprav je za frizuro še čas).

Poroka bo pa muslimanska.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj naj oblečem za poroko?
26.12.2007 23:06:29   
Anonimen
Kaj v zelenem bo zelo IN.user posted image

(odgovor članu blue sky)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
26.12.2007 23:08:55   
blue sky
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Kaj v zelenem bo zelo IN.user posted image

Zelena barva mi je všeč, ja user posted image . Še posebej, ker imam modro-zelene oči. Nimam pa pojma, a bi oblekla elegantne hlače z nečim ali dolgo krilo. Za neke reklce mi glih ni, no, ker vem, da se ne bi udobno počutila. Pa še kolo se bo plesalo, tako da ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.12.2007 23:11:38   
solatja
evo, do zadnjega stavka sem imela ideje: kak luškan kostim oz. reklc z lepim topom na kako sproščeno krilo okrog kolen, kaka lepa oblekaz reklcem ali jopo (takrat bo zanjo verjetno še premrzlo) itd., zadnji stavek me je pa čisto zablokiral, ker ne poznam muslimanskih pravil glede oblačenja (ženske bi naj nosile rute od prve M naprej, se mi zdi), sploh pa ne za svečane priložnosti. odvisno pa je tudi od tega, koliko se muslimanskih pravil tudi držijo (rute, dolga krila,...). 

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.12.2007 23:15:07   
solatja
reklc naredi določeno eleganco, pa še topel je. najboljše je, da si nabaviš kako majco (poljubna dolžina, lahko tudi tričetrt na ne prevelik ladijski izrez), čez pa rekelc v barvi majice ali hlač/krila, ki ga po uradnem delu slečeš.

kot vidiš, je zame skoraj nujen user posted image

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.12.2007 23:16:41   
blue sky
IZVIRNO SPOROČILO: solatja

ker ne poznam muslimanskih pravil glede oblačenja (ženske bi naj nosile rute od prve M naprej, se mi zdi), sploh pa ne za svečane priložnosti. odvisno pa je tudi od tega, koliko se muslimanskih pravil tudi držijo (rute, dolga krila,...). 

Jaz nisem muslimanka, tako da se bom itak oblekla po svoje, pa tudi ostali niso ful zagriženi muslimani (ženske ne nosijo rut ipd.). To bo moderna muslimanska poroka user posted image .

Saj mogoče bi še oblekla kostim, ampak res bolj tak na easy in spodaj kakšen top, da bom lahko brez reklca.

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.12.2007 23:17:56   
blue sky
Meni se dopadejo reklci z ruskim ovratnikom. A te še kje prodajajo?

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.12.2007 23:19:33   
Anonimen
Zelena je muslimanska barva, zato sem rekla, da boš IN. Toliko, da boš vedela.user posted image  Malo za hec.

Drugače je pa čisto vseeno, kaj oblečeš za poroko prijatelja. Nevesta mora biti najlepša, za ostale pa res ni pomembno. Pač nekaj, kar ti je všeč in v čemer se počutiš lepa. Samo moraš pazit, da ne boš lepša od nesveste.user posted image

(odgovor članu blue sky)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
26.12.2007 23:22:16   
blue sky

Zelena je muslimanska barva, zato sem rekla, da boš IN. Toliko, da boš vedela.user posted image  Malo za hec.

Pa še res je user posted image .

Samo moraš pazit, da ne boš lepša od nesveste.user posted image

To sem pa že večkrat videla, da so imele druge ženske lepše obleke kot sama nevesta user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.12.2007 8:03:24   
Anonimen

To sem pa že večkrat videla, da so imele druge ženske lepše obleke kot sama nevesta user posted image .

Se sploh ne čudim ko pa tukaj preberem kaj želijo imet neveste oblečeno. Sicer pa so si čisto same krive, če niso najlepše oblečene. Res ne vem katera bi lahko zasenčila lepo belo poročno obleko.

(odgovor članu blue sky)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
27.12.2007 8:09:14   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

Se sploh ne čudim ko pa tukaj preberem kaj želijo imet neveste oblečeno. Sicer pa so si čisto same krive, če niso najlepše oblečene. Res ne vem katera bi lahko zasenčila lepo belo poročno obleko.

evo tukaj se pa globoko stirnjam. s tem pač da imamo ljudje različne predstave o lepi beli obleki user posted image

za poroko...hm. trenutno je na voljo toliko enih sexy kostimčkov, oblekic a kroj (like Mura), odbitih čevljev....samo pogledat moraš. bi pa res jaz najprej šla prečekirat muro, labod, dp, kakšen promod....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.12.2007 11:03:47   
Anonimen
Jaz sem bila prejšnjo soboto na poroki. Ljudje so zlo različno oblečeni. Zlo. Pridejo v tistem, v čemer se počutijo najboljše. Da ne govorim o tem, da so hodili tja celo v kavbojkah(kar men osebno ne paše na poroko).
Jaz sem imela prvotno v mislih krilo, škornčke, srajčko in korzet, sam pol sm spremenila "načrt" in oblekla črne hlače na črto, lepe čeveljce brez petke, belo srajčko s tričetrt rokavi in preko neke vrste fini ženski, oprijeti brezrokavnik(nevem, kako se mu točno reče-sako?frak?...?). Pa je lepo izpadlo. In še sama sm se počutila dobro. Velik je nardil nakit. In torbica, ki je sovpadala s čevlji. Priporočam nekaj udobnega, in lepega.

(odgovor članu blue sky)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
27.12.2007 11:08:10   
Anonimen
Ljudje so zlo različno oblečeni. Zlo.

Ma ne....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
28.12.2007 11:03:49   
blue sky
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie

za poroko...hm. trenutno je na voljo toliko enih sexy kostimčkov, oblekic a kroj (like Mura), odbitih čevljev....samo pogledat moraš. bi pa res jaz najprej šla prečekirat muro, labod, dp, kakšen promod....

Hvala, bom pogledala, ampak po novem letu, ko ne bo več take gužve v trgovinah.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.12.2007 15:44:38   
gojska
Men se zdi, da je zaj najbolj važno, da sta z partnerjem usklajeno oblečena.
Če sta povabljena v paru. 

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.12.2007 22:17:33   
blue sky
IZVIRNO SPOROČILO: gojska

Men se zdi, da je zaj najbolj važno, da sta z partnerjem usklajeno oblečena.
Če sta povabljena v paru. 

Seveda, sama ne bi šla na poroko.

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?