Amoss
|
Sigurno nisem edina ki ima probleme s taščo, ampak mislim da je moje že rahlo preraslo v obsedenost. Svojo taščo že sovražim in tasta tudi.V 3 letih odkar sva skupaj s svojim :love: mi je naredila toliko hudega da se mi je tako zamerila da ne morem reči druga kot to da jo sovražim. Sploh ne vem kje naj začnem da vam razjasnim situacijo.Fant je edinček, ljubljenček, mamin cartek razvajenec,...Ko je prišel k meni mi je v obraz povedala da me ne mara.:zmeden2:in da mi zameri ker sem ji odpeljala njenega sinčka:zmeden2:.Ok bila sem šokirana ampak to je še najmanj, potem sem zanosila, pa je bila vesela mojim pa je rekla da ni in da si moj :love:ne želi otroka.V glavnem mislim da se je vstrašila da ji ga bom s tem dokončno odpeljala in bo konec, pa je naredla sranje.Potem me je celo nosečnost podkupovala da sma mogla vsak dan pri njej sedet ker mi je nekaj kupila.Potem pa ko sem rodila je bilo vsega konec.Že v porodni je pokazala da ji je vseeno zame, ko je rekla, pa kaj ji ne morejo narret carskega, da bi ona že mela vnuka. Aja pa konec nosečnosti me je vsak dan 3 krat klicala kaj delam, naj fejt delam da bom šla rodit:zmeden2:.Sploh me ni vprašala če mi kaj pomaga ( renovirala sva stanovanje) in tako sem bila sama za vse, še več še mojemu sončku je rekla da more prit k njej nekaj pomagat, da sem res vse sama naredla, potem pa sem se vlegla v bano in sem mogla biti v njej 2 uri da me je zazeblo ker se nisem mogla ven pobrat, dokler mi moj ni pomagal. No pa je prišel krst, nbaredli smo vse po njihovo 100 ljudi, pol jih nisem poznala, ker je ona vabila neke svoje kolegice,..Cerkev je kr sama rezervirala kiro je ona hotla,vglavnem vse po njeno.Potem pa je šimfala mojo družino katerih je blo baj the way samo 11, da se držijo,...Kako se nebi če niso nikogar poznali.In tako se z mojim bratom sploh ne pogovarja:zmeden2: No in tako se mi je zamerila da sploh ne grem tja.Aja pokliče me tudi ne, kliče samo ko je :love: doma, z mano se ploh ne pogovarja. No in zdaj smo tu.Vsa ta žmešnjava in sovraštvo vpliva na odnos med nama z :love:.Skozi se kregama kr nočem tja, ona dva k nama tudi ne prideta.Potem pa kliče tašča mojega in mu reče da moremo zdaj takoj tja prit!!!Haloo popizdla bom. Tako sem potem žleht in nočem tja, pa jo zanalašč jezim in grem k njihovim sosedom k njej pa ne.Stokrat sem že rekla da če hoče videti vnukico naj si jo pride pogledat, ampak ne pride, zakaj bi botem skozi jaz za njo plazila.Pa otroka ji tudi ne dam za pazit. Malo sem se preveč razpisala upam da se bo kiri dalo brat, ker bi rada slišala vaše mnenje ali delam prav ali ne ?Kaj je narobe z mano da sem takšna?Kako naj se odzovem??Ne vem, zmešalo se mi bo.Strah me je da bova zaradi tašče šla z mojim narazen:((
|