|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj naj naredim?
11.8.2005 14:01:58   
lex
Moj :love: je full ljubusumen, ko pridejo drugi otroci na obisk. Pa ne na to, da bi otroci kaj naredli :duda: ampak, da bodo kakšne igrače uničli. Jaz razumem, da otroci ne morejo bit pri miru za mizo in poslušat mame in "tete" ko se pogovarjata in da se morajo igrat (je vsaj mir :)- ) Ampak moj pol kar nerga zakaj sem jim dala igrače, da bodo kaj zlomli,... Ali je imela katera podoben problem in kako ga je rešila. Namreč bojim se, da ne bo tega naučil ta malega in potem le-ta ne bo hotel delit igrač. Da ne bo preveč posesiven.
Aja pa včeri sem ga cel večer poslušla zakaj sem dala igrače, da lahko zgubita kuglice dol......... nato pa je pospravil neki igrač in je ugotovil da ene res ni in bog pomagi mojim živcem :((:((:(( pol jo pa jaz najdem ampak najedanje se je pa kar nadaljevalo.

Se opravičujem, ker sem se na dolgo razpisala, ampak to sem mogla dat ven

Pozdravčke vsem RR :rozica::rozica::rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kaj naj naredim?
11.8.2005 14:06:42   
Anonimen
Meni se tako sliši, kot da je ljubosumen, ker se otročki lahko igrajo, on kot odrasel pa ne:)-:)-:)-:)-. Mal heca.
Resno: vsi otroci se igrajo z igračami, ne more se od malčkov pričakovati, da bodo pri miru sedeli. In seveda jih bodo tudi polomili. Tako se otroci učijo. Če se kaj zlomi, se pa še vedno lahko druge kupi, a ne? A potem se vajin otrok, ko ste vi kje na obisku, tudi ne sme igrati z igračami drugih otrok? Malo otročje obnašanje od tvojega :love:. Ja, lih pomagala ti pa nisem.

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kaj naj naredim?
11.8.2005 14:07:38   
Anonimen
Ti, pa veš, da je moj malo podoben. Ne nerga sicer, če pridejo drugi otroci in se igrajo, ampak na našega, če ima novo igračo, pa se z njo igra, pa ga najeda: pa dej, da ne boš to zlomu, pa glej, si že pokvaru, pa...skoz najedanje. jaz ga seveda nazaj držim, naj pusti otroka pri miru, naj se igra in kaj, če polomi igračo...bog pomagej, saj zato so - da se z njimi igrajo in tudi, da jih polomijo. Zna bit pa tale zadeva res zoprna, priznam.

Samo moj itak na vse stvari gleda tako: mater, se je že pokvarlo, pa je šlo 20 jurjev....kar pike dobim :grrr:

Ali pa, primer praska na avtu: na, pa ga bom za 30 jurju manj prodal :zmeden:

Butelj, da ga ni večga...

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kaj naj naredim?
11.8.2005 14:11:17   
rainbow
To je pa nekaj novega; in po eni strani zanimiva skrb za igrače, upajmo, da se bo tvoj :duda: to naučil; moj mož namreč stopi čez igrače in bojim se, da bom imela težave naučiti najini hčeri pospravljati za sabo;)

pogovori se pač z njim, otroci se pač morajo igrati in to čimveč in pri tem pač ne more ostat vse na svojem mestu; tudi ni dobro, da se otroka kar naprej glede tega opozarja.

lp:metulj:

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kaj naj naredim?
11.8.2005 14:24:01   
jazz
Ja, duš, pol pa vse igrače v vrečko pa na polico da jih bodo tamali vsaj gledali lahko. Saj lepo, da je tvoj:love: za zgled- da je treba stvari ceniti in paziti...ampak igrače so ja za otroke da jih raziskujejo in pregledajo iz vseh možnih kotov- se pač kdaj kaj polomi in skvari, to je del zdravega otroštva!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kaj naj naredim?
11.8.2005 14:36:06   
lex
V bistvu mam problem, ker sem jaz vzgojiteljca on pa devica po horoskopu (more bit vse spucano, pospravljeno) - jaz pa še ravne črte ne znam potegnit :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-kaj šele da bi blo vse pospravljeno tip- top.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kaj naj naredim?
11.8.2005 14:53:23   
URCA
Pri nas je enako. Nika je 22 m stara in vcasih spusti jabolko na knjigico, ali da poljubček plišastem medvedku. On se jezi da bo vse umazano. Prvič ko sem ji dala da se igra v pesku je pač rekel da je pesek nevaren in poln bakterij in da bo zbolela?! Halo? Od takrat ga sploh ne poslušam. Pazim da ne uničuje namenoma, pogovarjam se z njo, ampak da otrok mora malo biti umazan, nekaj tudi polomiti, se mi zdi normalno. Ravnaj po svojem občutku. Otrok mora biti z drugimi otroci. Igrače so pripomočki da se učijo, vspostavljajo kontakte, niso za muzej. On pa nakupuje po dve knjigici: eno za uporabo, drugo za "arhiv".;)

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kaj naj naredim?
11.8.2005 15:17:16   
cmokec
Verjetnoo ga skrbi, da se bodo igrače polomile, otroci odšli domov, vaš sonček bo pa žalosten. In potem ga bosta vidva tolažila, drugi se bodo pa doma igrali naprej.

Jaz na otroke nisem bila nikoli huda, mogoče na tiste malo večje. Igrača je bila za manjše in jih večji zaradi svoje teže (poganjavček, stajica) ali svoje moči lahko zlomijo. Še najbolj me je pa jezilo, če smo dobili igračo v dar po 199 SIT. Tiste se pa res polomijo, preden jih odpakiraš. In je bil jok. Le kako otroku dopovedat, da je punčka preslabo narejena, če jo ima pa enako rad, kot da bi bila 10.000 SIT. Taka škart roba je pri nas prepovedana. Bolje je, da ne prinesejo nič, kot pazanič igrače.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kaj naj naredim?
11.8.2005 16:48:17   
Lunca1
Po moje se ne splača ne vem kako dragih igrač kupovat, da se ti jih potem ne zdi škoda. Igrače so za igrat in ne za gledat.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kaj naj naredim?
11.8.2005 16:50:08   
Lunca1
ej to z devico pa dobro poznam, je moja mama, mora bit vse tipi topi, sploh če gre ven, da ja ne bi v razmetano prišla.:)-

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kaj naj naredim?
11.8.2005 17:03:42   
Gina
Hmmm, moj vsakemu reče, če ga kaj žuli, tudi otrokom na obisku. Če bi se mu zdelo, da bodo kaj polomili, bi jim igračo čisto brez vsakega občutka krivde vzel. Meni se to zdi čisto ok. Kaj ima pa tvoj tebe za najedat zaradi tega! Sam naj uredi, če mu kaj ni všeč. Če noče dati igrače, naj je pač ne da, pa naj pove staršem, zakaj jo je vzel - ker se boji, da bodo otroci igračo polomili. Tudi jaz vzamem otrokom kaj, za kar se mi zdi, da so še premajhni ali da je nevarno, pa če so stari 1 leto ali 15 let. Tudi divjat po stanovanju jim ne pustim. Saj otroci ubogajo "tuje" ljudi bolj kot starše ponavadi. Ne delam se pa več fino, pa čakam na starše, da bodo vse pustili svojemu otroku na obisku, jaz bom pa post festum pospravljala in kupovala novo.

Če pa so igrače otrokom primerne, potem pa tvojega moža ne razumem. Kaj bo pa naredil, ko bosta imela dva otroka, bosta imela vsak svoje igrače ali kaj? Potem se ne bosta naučila deliti reči, prav res. Ne vem, saj pravim, ne poznam cele situacije.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kaj naj naredim?
11.8.2005 18:25:21   
Marogica
Zelo zanimivo, kaj takega še nisem slišala. Je pa res, da smo mi takšne "probleme" rešili kar sami od sebe. Kupujemo vedno poceni oz. cenene igrače (500-800 SIT), pa raje vsaki mesec nekaj novega oz. drugega. Kadar se kaj uniči,(to je ja normalno, saj otrok tako dolgo "popravlja" igračo, da sigurno nekaj zlomi ali pa odpade), se ne sekiramo, ker rečemo, daj je bila igrača poceni, kaj se bomo sekirali.
Za rojstne dneve in novo leto pa dobi tudi kaj večjega (avto, kolo...)

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?