|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj naj naredim?
14.9.2007 21:31:34   
Anonimen
S fantom sva se odločila da bova začela delati na tem da user posted image , vendar sedaj ko je napočil ta čas ko bi moglauser posted image  ga je kar naenkrat postalo strah in ima pomisleke, meni pa se bo zaradi tega zmešalo ker si tako močno želim user posted image , kaj naj naredim
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj naj naredim?
14.9.2007 21:34:20   
Anonimen
Počakaj da ga strah mine.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
14.9.2007 21:48:42   
Naja30
S priganjanjem ga boš še bolj prestrašila. Daj mu malo časa, pogovarjajta se.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.9.2007 22:01:45   
Erin
Jaz sem tudi mislila da se bo moj ustrašil, toda ko je do dejanja samega prvič po tem pogovoru prišlo je kar sam spustil noter...user posted image ne ga silt, nej sam zbere pogum...če si je resnično želel tudi on ko sta se o tem pogovarjala bo do user posted image sam prišel in te prijetno presenetilll...držim pesti da čimprej...user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.9.2007 22:11:10   
Anonimen
Upam da ga bo res minilo ker včasih dobim občutek da se sam boji sprememb v življenju nasplošno. Problem je samo še v tem ker on misli da bo sam enkrat spustu in bom kar noseča in bolj ko mu razlagam da to ne gre kar tko bolj me mineva potrpljenje, nažalost sem taka da ko nekaj hočm še posebaj otrok me ta njegov strah tok zaboli, da ne znam opisati.user posted image

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
15.9.2007 7:48:09   
Naty*Taja
Poskusi ga tak razvnet, da sploh ne bo imel časa študirat na to, da delata otroka ... mogoče se bo zrelaksiral. Pa nasplošno ne seksat sam zato, da naredita otroka. Se lahko tudi on počuti, kot mašina za otroke delat, še posebej, če si drugače jezna zato nanj.

MONTIGNAC

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......