|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj naj naredi
31.1.2008 11:09:50   
anita4
user posted image kaj naj naredim????
Danes je že tretji dan ko se je pokraspal po nosu in to do krvi.Nohteke mu strižem redno ,vendar ne v živo ker mi je babica svetovala da ravno ni pametno.
In kaj storiti , a mu naj dam rokavičke gor ????,to se mi zdi res bedasto da bi imel skoz neki na rokicah.
A se to vam tudi dogaj??
Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj naj naredi
31.1.2008 11:14:00   
katee
Moj user posted image  se je na začetku tudi konstantno praskal po obrazu, pa sem mu dala rokavičke gor. Naj bo še tako bedasto, vsaj popraskan ni bil.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu anita4)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.1.2008 11:14:33   
biba 78
Da te potolažim, tudi naša pikapoka se krampa po nosku, po lasišču, pač kjer pride. Pa ji nikoli nisem dajala rokavičk gor. Res pa full pazim, kako ji strižem nohtke. Poskušam čim lepše oblikovat, da ne ostanejo kje tisti špički. Strižem pa ji nohtke takrat, ko spančka, ker drugače bi ji še prstek lahko odrezala, tako miga zraven. user posted image

http://www.myhero.com/myhero/hero.asp?hero=A_Lepej_LC_GMaribor_SI_2008_ul

(odgovor članu anita4)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.1.2008 12:11:39   
jaša2
naša je tud bla konstantno popraskana - po nosu, pri očki, tak da je prav kri tekla...blo je poletje, tak da bi z rokavičkami najbrž pretiravala, ne? pa je šlo mimo in je nekak sama prenehala.

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu anita4)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.1.2008 12:19:41   
drobižek
Jaz sem ji dala gor rokavičke. Če nočeš, da bi bila popraskana, naredi to. Maš pa bolj debele in čisto tanke se tudi da dobit. Boljše rokavičke kot popraskan obraz!

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.1.2008 12:48:47   
Bonnie_RR
Moj sicer ni nekaj pretiraval s praskanjem (se ni nikoli do krvi ali kaj podobnega), sem mu pa na začetku velikokrat rokave dol potegnila, da jih je imel malo čez rokice. Drugače pa to kar hitro mine...

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.1.2008 13:04:18   
Bety100
Pri nas je pri 8.mesecih enako, včeraj si je med uspavljanjem toliko uho spraskala, da je kar orang kri tekla in to direkt v uho... Sem zasledila, da prodajajo pilice za nohte za dojenčke, tako, da jih grem danes kupit in ti povem če kaj zaleže....

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.1.2008 13:26:06   
ŠpelaP
Naša skoraj 8-mesečnica tudi skoz praska in ščipa, samo nikoli sebe.user posted image Vedno druge. Jaz sem že polna krastic po obrazu in vratu.user posted image "Težavo" rešujemo s tem, da ji pogosto strižemo nohte. Samo problem je tudi to, ker ji nohti rastejo zelo hitro - kot gobe po dežju.

(odgovor članu Bety100)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?