Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj naj kupim-buzza ali pp 13.9.2007 13:45:41
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Buzz.
|
|
|
|
RE: Kaj naj kupim-buzza ali pp 13.9.2007 13:49:56
|
|
|
|
kofetek2010
|
buzz
|
|
|
|
RE: Kaj naj kupim-buzza ali pp 13.9.2007 13:59:37
|
|
|
|
metkica1
|
Buzz. Jaz sem ga kupila ravno predvčerajšnjim. Vse sem preučila, pluse in minuse buzza, PP pa sem imela pri prvi. Bila sem zadovoljna z njim, dokler nisem sprobala še kaj drugega in ugotovila, da boljše tudi obstaja. Torej definitivno buzz.
|
|
|
|
RE: Kaj naj kupim-buzza ali pp 13.9.2007 14:11:27
|
|
|
|
soncece24
|
Če kupuješ voziček za otroka -potem PP, če za sebe, potem buzza. Moje skromno mnenje je, da buzz sicer super zgleda in je sigurno zelo fajn za vozit, ampak tisti mali školjkasti športni del za otroka sigurno ni udoben niti si ne predstavljam, da je za malo hrbtenico ok spanje v L poziciji. Na začetku s košaro je pa buzz sigurno ful boljši od recimo plikota, samo tisti športni del je meni čuden zelo.
|
|
[Brisano sporočilo] 13.9.2007 18:29:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kaj naj kupim-buzza ali pp 13.9.2007 18:53:34
|
|
|
|
metkica1
|
Za novorojenčka moraš tako imeti dreami košaro.
|
|
|
|
RE: Kaj naj kupim-buzza ali pp 13.9.2007 21:17:22
|
|
|
|
meri
|
Moja je stara že leto dni,tako,da starost ni več vprašljiva,le ta tanovi model buzza se mi zdi,kot,da ni nič prostora v njem,pp pa je tako udoben...res ne vem,kaj naj.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.9.2007 21:22:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kaj naj kupim-buzza ali pp 15.9.2007 21:18:29
|
|
|
|
lea23
|
tudi jst sem izbirala med tega dvema vozičkova, pa smo kupili buzza sem maksimalno zadovoljna in si sploh ne predtavljam kako bi iblo če bi zdaj imela pp plikota s tistimi majhnimi koleščki!
|
|
|
|
RE: Kaj naj kupim-buzza ali pp 16.9.2007 10:17:04
|
|
|
|
Anonimen
|
PP GT3!! Ali pa PP Young, Culla! ZAKON!
|
|
|
|
RE: Kaj naj kupim-buzza ali pp 16.9.2007 16:34:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Nam je pp ok.
|
|
|
|
RE: Kaj naj kupim-buzza ali pp 16.9.2007 21:05:32
|
|
|
|
Pinkyca
|
BUZZ rules!!! Kupili smo dodatke; košaro in shopping basket. Super smo zadovoljni.
|
|
|
|
RE: Kaj naj kupim-buzza ali pp 18.9.2007 18:56:48
|
|
|
|
glista
|
Nikakor ne buzza. Od Quinnyjev samo Freestyle 3xl Comfort. Buzz je čist adijo. LP,Pija.
|
|
|
|
RE: Kaj naj kupim-buzza ali pp 18.9.2007 19:14:23
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: glista Nikakor ne buzza. Od Quinnyjev samo Freestyle 3xl Comfort. Buzz je čist adijo. LP,Pija. Evo s tem se pa ne strinjam. Sicer je Freestyle 3xl comfort odličen voziček (ga imam), ima sicer 14kg, kar je za voziček kar precej, vendar z njim pridem po vsaki gozdni potki, koreninah, pesku in travi. Če bi pa bolj uporabljala asvalt, pa bi se seveda odločila za Buzza. Ker je lep, lep in še 1x lep, sploh letošnji modeli oz barve. Pa ga ima kolegica (živo zelenga ) pa je superca za vozit tudi po milejšem makadamu in utrjenih potkah. Mali je v športnem delu od 6m, prej je bil v košari , športni del mu prav nič majhen ni. Tudi speedi je super voziček! No mi smo sedaj kupili še Quinneyevo marelo Zappa, ki je najmanjši zložen voziček na svetu, hrem v vsako špranjo avtomobila pa še na kolo se da pritrdit. Zame so Quinnyevi vozički izmed boljih. Funkcionalni in lepi.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?