Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj naj jemljem pred zanositvijo ? 20.4.2007 12:36:29
|
|
|
|
Tiamo
|
jaz sem jemala samo folno, pa še to sem kdaj pa kdaj pozabila vzet tabletko, drugega pa nič.
|
|
|
|
RE: Kaj naj jemljem pred zanositvijo ? 20.4.2007 12:36:37
|
|
|
|
Lunca1
|
Obvezno folno kislino, pa čim bolj zdravo živi.
|
|
|
|
RE: Kaj naj jemljem pred zanositvijo ? 20.4.2007 12:38:20
|
|
|
|
TinkiBinki
|
Se strinjam.
|
|
|
|
RE: Kaj naj jemljem pred zanositvijo ? 20.4.2007 12:40:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Tifol tbl.
|
|
|
|
RE: Kaj naj jemljem pred zanositvijo ? 20.4.2007 12:41:02
|
|
|
|
BaByGiRl
|
Folna ,...ja, jo priporočajo, ampak jaz sem jo jemala samo 1 teden, pa sem nehala , ker sem imela nore prebavne motnje. Sploh nisem mogla nikamor. Pa pri prvi je nisem jemala, pa je bilo vseeno vse ok. Škoditi pa ne more. Če ti paše, jo jemlji, pa kakšen vitaminček zraven tudi ne škodi.
|
|
|
|
RE: Kaj naj jemljem pred zanositvijo ? 20.4.2007 12:49:01
|
|
|
|
MarijaPo
|
Jaz sem si redno vsak dan jemala moza in zanosila iz prve. :) Sicer pa tifol, omega plus in kaksni dobri vitamini ne skodijo. Srecno!
|
|
|
|
RE: Kaj naj jemljem pred zanositvijo ? 20.4.2007 13:33:53
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Sej se folno, pa omega,i.p.d.......kupi v lekarni brez recepta, a ne? Še kje drugot, DM,...?? Vprašat ni greh Lep dan še naprej!
|
|
RE: Kaj naj jemljem pred zanositvijo ? 20.4.2007 14:51:40
|
|
|
|
Lunca1
|
Jaz sem jo takrat dobila celo v Mercatorju.
|
|
|
|
RE: Kaj naj jemljem pred zanositvijo ? 20.4.2007 16:55:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa sem za tifol slišala veliko negativnih mnenj in ga tudi nikoli nisem jemala!Jej veliko sadja in zelenjave in popij kakšen naravno pridelan sok pa bo vse ok!pa čim prejšnjo ti želim!
|
|
|
|
RE: Kaj naj jemljem pred zanositvijo ? 20.4.2007 22:44:17
|
|
|
|
tinkamiška
|
Poleg Tifola obstajajo še druge tablete, ki vsebujejo dnevni odmerek folne kisline, ki je samo s sadnjem in zelenjavo ne moreš dobit(sploh ne s to, ki jo kupujemo v trgovinah) Poleg tega se folne kisline ne da predozirat, zato tudi nič ne škodi, če ješ poleg še sadje in zelenjavo:-) S Tifolom samim po sebi ni nič narobe, nekaterim je pač slabo po njem, tako kot je bilo meni, zato sem jedla druge tablete, naprimer Folic Plus, pa še en cel kup jih je. Sem jih pa jemala samo od O do M, ko pa sem zanosila pa do 3 meseca nosečnosti, oziroma dokler mi jih ni zmanjkalo Je že fajn jest folno kislino... LP, Tinka
|
|
RE: Kaj naj jemljem pred zanositvijo ? 29.4.2007 16:20:33
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Helow! Mene pa še neki zanima: Ali lahko jem folno kislino (zdaj jem Tifol tabl.) in Omega - 3 (tega še ne jem) skupaj ali moram najprej ene pojest pa potem druge, al kako je s tem??? Zahvaljujem se za vaše odgovore
|
|
RE: Kaj naj jemljem pred zanositvijo ? 1.5.2007 10:10:57
|
|
|
|
mancag
|
Čim prej začni jesti (tifol tabletke) ,da bo otrok zdrav. Vsaj 3 mesece pred zanositvijo. Vprašaj genek.. Lep pozdrav!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
se vam zdi?cupacupsse vam zdi da bi naša država lahko bolje poskrbela za nas?da (
93%)
ne (
7%)
Število vseh glasov: 312Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!