Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj naj bi to pomenilo???? 7.7.2007 22:07:10
|
|
|
|
Shani
|
Joj to je pa res kriza, če te heca M, tudi mene je prejšnji mesec tako, da mi je zamujala 9dni potem je pa prišla tako močna, da je blo joj. Tebi pa zamuja še več, če sem prav razumela... ampak glede na to, da imaš neredne M in da si imela od aprila do maja tudi dolg ciklus je možno, da ga imaš spet tako dolgega... druga možnost pa je, da si imela kasneje O in tudi možnost, da si kasneje zanosila-to bi bilo možno ker imaš neredne M. Glede na to, da imaš neredne M v tem času bi jaz na tvojem mestu sigurno šla na krvni test in bi se s tem vsaj potolažila in nebi bila tako nervozna kaj je. Pri testih je pa pomoje tudi možnost, da ti ne pokaže takoj nosečnosti...krvni test pa je res zanesljiv. No, upam, da se bo razpletlo, da si ampak, da testi še ne pokažejo nosečnosti... držim pesti!
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?