Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj naj bi pomenil ta izcedek????? 21.4.2007 21:15:25
|
|
|
|
lunca69
|
Jaz imam bel izcedek velikokrat pred ,tako da res ne vem
|
|
|
|
RE: Kaj naj bi pomenil ta izcedek????? 22.4.2007 11:51:40
|
|
|
|
andreja2000
|
Ja,tole z izcedki je lahko čist različno.Jaz sem ga imela tik pred ,vmes celo rjavi izcedek.No,potem pa ni bilo in sta bili . Držim pesti zate,da se isteče tako kot si želiš.
|
|
RE: Kaj naj bi pomenil ta izcedek????? 22.4.2007 12:35:39
|
|
|
|
stunfek
|
Se strinjam z ostalimi puncami. Lahko je karkoli. Nakazovanje M, vnetje, nič posebnega ali pa dober znak za . Tako, da je pravzaprav čisto neuporaben znak :)
|
|
RE: Kaj naj bi pomenil ta izcedek????? 23.4.2007 12:16:41
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca69 Jaz imam bel izcedek velikokrat pred ,tako da res ne vem ..tudi jaz sem ga imela vedno pred nastopom ...in tudi sedaj ga imam ko sem .. ...tako da to očitno ni nobeno merilo... želim pa ti da čim prej ugledaš ...držim pesti...
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
ZanositevDaiseKoliko casa ste potrebovale, da ste zanosile? 1 mesec (
39%)
2 ali 3 mesece (
19%)
4 do 6 mesecev (
11%)
6 do 12 mesecev (
6%)
1 do 2 leti (
9%)
vec kot 2 leti (
16%)
Število vseh glasov: 402Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!