|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj naj še ponudim?
4.6.2010 10:13:20   
Sonchek83
Hvala za nasvete že vnaprej, in sicer kaj me teži....
Imamo skoraj devet mesečno punčko, ki je priden jedec, vse že papca, z gosto hrano sva začele tam okorg petega mesca tako da je zdaj že vsega navajena, je pa problem ta, da veliko poje ampak s težo ne pridemo nikamor. Sedaj ima 8 kg, pediatrinja je rekla da ni nobene panike, to se tudi jaz prepričujem, ker je živahna in zdrava punčka, ki se veliko giblje, plazi, se postavlja na noge.... Zna tudi prespati celo noč, moram celo reči da je tega več kot pa manj. Zanima me kaj naj ji dam še bolj hranilnega od tega kar lahko je v tem obdobju? Kot sem rekla, njena hrana je karseda raznovrstna - gris, polenta, mleko, zelenjava, sadje, meso, keksi, jogurtki, kašice, kupljene hrane ne mara preveč, če je pač sila tudi to poje, itd. Naj povem da zobkov še nima, ji sicer dajem kruh ali pa kaj podobnega, da se malo navaja žvečit, ampak gre počasi in ji ši kaj takega ne morem preveč dajati. Mleka zelo malo popije, ga noče več, kakih 200ml na dan, določeno hrano zalivam z mlekom, da je malo bolj hranilno. No, to je touser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj naj še ponudim?
4.6.2010 10:17:17   
ledenaa
Pomagaš si z jedilniki v vrtcih,če ne veš kaj bi

http://www.oshorjul.si/vrtec/index.php?option=com_content&task=view&id=47&Itemid=65

http://www.vrtec-ciciban.si/content/view/50/79/

(odgovor članu Sonchek83)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.6.2010 10:26:33   
kristinaj
pri teh mesecih in če je ješča ji lahko ponudiš prav vse, kar jeste vi, le da ni pikantno, preslano ali da ni alergena hrana, npr. jagode, med, čokolada, arašidi...

ribo si ji že dala? pa pire krompir, polpeto, joto, fižolovo mineštro, ješprenko, zelenjavne mineštre, juho...

moja sta jedla isto kot mi, le da sem pred končno obdelavo jima dala h kraju, da je bilo prilagojeno njihovim okusom.. če je bilo premalo sem pa dopolnila s skutko, jogurtom...

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

Neposredna povezava do sporočila: 3
4.6.2010 10:38:44   
Sonchek83
Vse to je, res je da sem do sedaj kuhala posebej, ampak sem dojela, da je itak vseeno, samo da tko kot si napisala, ne smem začiniti preveč. Ledenaa, hvala za idejo, glede na to da delam v vrtcu bi se lahka že sama to spomnilauser posted image

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.6.2010 13:58:36   
Nina231
Moj mali je točno tak (9 mesecev, 75 cm, 8 kg), pa živahen in kar se mene tiče požrešen. Zdravnica pravi da je prelahek, ampak da če vsaj petkrat na dan je raznovrstno hrano, pa če mu dodajam kakšno surovo olje v hrano, pač ni panike, bo že.
Drugače zelo rad je tudi proseno kašo, skuhano v vodi skupaj z jabki in suhimi slivami (pa tudi brusnicami, rozinami, ipd.). On pravi njam :) Pa polento z zelenjavo.

Neposredna povezava do sporočila: 5
13.8.2010 11:42:17   
lilip
Moja je imela pri 12 mesecih 8,5 kg, pa pediater nikli ni rekel, da je prelahka. Zakaj se ti to zdi? Saj ti je rekel, da je ok! Ne komplicirat po nepotrebnem!

Lepo se imejte!

(odgovor članu Nina231)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.8.2010 21:25:00   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: lilip

Moja je imela pri 12 mesecih 8,5 kg, pa pediater nikli ni rekel, da je prelahka. Zakaj se ti to zdi? Saj ti je rekel, da je ok! Ne komplicirat po nepotrebnem!

Lepo se imejte!

Se podpišem!
Naša je imela pri enem letu 8,9 kg,pa je tudi bila zelo dober jedec,smo jo klicali kar "termit",ker je nonstop nekaj mlelauser posted image .
Pri letu in pol je imela 10.4 kg,sedaj se je pa v zadnjem letu zredila za dobri dve kili,čeprav poje manj kot prejuser posted image
Tako,da jaz je ravno ne bi "pitala"s neko bolj hranilno hrano,saj se to lahko potem vse obrne in porihta.

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu lilip)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?