Sonchek83
|
Hvala za nasvete že vnaprej, in sicer kaj me teži.... Imamo skoraj devet mesečno punčko, ki je priden jedec, vse že papca, z gosto hrano sva začele tam okorg petega mesca tako da je zdaj že vsega navajena, je pa problem ta, da veliko poje ampak s težo ne pridemo nikamor. Sedaj ima 8 kg, pediatrinja je rekla da ni nobene panike, to se tudi jaz prepričujem, ker je živahna in zdrava punčka, ki se veliko giblje, plazi, se postavlja na noge.... Zna tudi prespati celo noč, moram celo reči da je tega več kot pa manj. Zanima me kaj naj ji dam še bolj hranilnega od tega kar lahko je v tem obdobju? Kot sem rekla, njena hrana je karseda raznovrstna - gris, polenta, mleko, zelenjava, sadje, meso, keksi, jogurtki, kašice, kupljene hrane ne mara preveč, če je pač sila tudi to poje, itd. Naj povem da zobkov še nima, ji sicer dajem kruh ali pa kaj podobnega, da se malo navaja žvečit, ampak gre počasi in ji ši kaj takega ne morem preveč dajati. Mleka zelo malo popije, ga noče več, kakih 200ml na dan, določeno hrano zalivam z mlekom, da je malo bolj hranilno. No, to je to
|