Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj na lase pred/po likanju? 6.7.2012 12:37:31
|
|
|
|
limonca*
|
Jaz imam od syossa en sprej za toplotno zaščito las pred likanjem.
|
|
|
|
RE: Kaj na lase pred/po likanju? 6.7.2012 13:00:22
|
|
|
|
SMT3
|
Orofluido maska je super.
|
|
|
|
RE: Kaj na lase pred/po likanju? 6.7.2012 13:03:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: SMT3 Orofluido maska je super. JA meni je tudi frizer priporočil to olje in je res ful fajn ... lasje so voljni, mehki in dišeči, konice pa zaščitene. Jaz si ga dam vedno na lase po umivanju, tudi če si jih ne fenam ali likam.
|
|
|
|
RE: Kaj na lase pred/po likanju? 6.7.2012 13:32:54
|
|
|
|
SMT3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika IZVIRNO SPOROČILO: SMT3 Orofluido maska je super. JA meni je tudi frizer priporočil to olje in je res ful fajn ... lasje so voljni, mehki in dišeči, konice pa zaščitene. Jaz si ga dam vedno na lase po umivanju, tudi če si jih ne fenam ali likam. jaz MASKO uporabljam zdaj 1 leto in se mi lasje sploh ne cepijo več,prej sem se pa mogla strišt na 2,3 mesece.Lasje si operem,mal pofrutiram in jo pustim gor 5 min.
|
|
|
|
RE: Kaj na lase pred/po likanju? 6.7.2012 15:55:39
|
|
|
|
poopsie95
|
Jaz imam isto sprej od Syossa in pa olje od L'oreala, ki ga kupim pri frizerki, stane 17 eurov, ampak zdrži pa kar dolgo in so lasje super.
|
|
|
|
RE: Kaj na lase pred/po likanju? 6.7.2012 17:17:39
|
|
|
|
šrimpf
|
hot glatt od loreala
|
|
|
|
RE: Kaj na lase pred/po likanju? 6.7.2012 18:53:12
|
|
|
|
Felicita
|
glih tema zame kupla nov likalnik in tale syoss spray (vidim da ma kar dost vas dobre izkušnje), zdej me pa zanima predvsem na kok stopinj naštimat tega hudiča (likalnik, ne spray seveda) - prej sem mela takega s koleščkom pa sem približno na pol dala in se mi sanja ne, kok stopinj je to... ta novi ma pa lcd. aja, lase bi si pa polikala in na konicah mal na ven zavihala, če ma to kej veze.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?