|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj mu je?
4.10.2004 19:25:51   
ana b
Naš Nejc (3,5 meseca) nas zadnji teden nekaj heca.
Prične jokati, kot da je lačen in ko mu dam začne jesti in se potolaži, ampak samo za kratek čas nato pa v neutolažljiv jok:(( in noče več jesti. Takrat pomaga samo nošenje. Danes že celo popoldne ni nič jedel.
NA pomoč, kaj naj naredim!!!!!!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kaj mu je?
4.10.2004 19:39:28   
Seven*
A si preverila, ce imas dovolj mleka?

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kaj mu je?
4.10.2004 19:44:02   
polona
Pri nas je bilo tako vsakič, ko je bil na pohodu kak zobek.

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
4.10.2004 19:57:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ana b)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kaj mu je?
4.10.2004 20:39:07   
ana b
Ne verjamem, da ga kaj boli, ker en obrok poje normalno, enega pa ne. Vročine nima in tudi sicer se normalno obnaša. Isto pa noče jesti, če mu dam flaško ali pa dojke.
Hvala za odgovore

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kaj mu je?
4.10.2004 21:02:53   
Amai
Pri nas je bilo tudi tako ob obisku zobkov. Zadeva se je sicer sama poštimala, v tistem času sem mu pa dajala jesti ko je bil ves zaspan, da mi je vsaj kaj pojedel - tako se je sicer tudi uspaval.

Pa ni prezgodaj za zobke, naš je prvega dobil dva dni pred dopolnjenim 3. mesecem, sedaj kmalu-bo 5 mesecev, mu lezeta ven zgornji enki.

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kaj mu je?
4.10.2004 21:16:39   
frutka_
ANAB PRI NAS JE ČISTO ENAKO:zmeden:, KAR NEKAJ JOKA:((, KO MU PONUDIM NAREDI POŽIRČEK SE OBRNE VSTRAN IN ZNOVA (ups, sorry za velike črke!).

Zdaj sem ugotovila da mu pomaga, če ga prej lepo pomirim, ga pocartam:love:, zavijem v dekico in stisnem k sebi:love:, nato počakam, da se malo umiri in mu spet ponudim. Če ne želi, mu dam dudico ,ki ga pomiri in spet malo počakam...Samo mirno. Kako pa joka, žalostno, neutolažljivo, kriči?:((:(:((

Mislim, da je to eno tako obdobje, ki bo minilo. Pri nas se je začelo pojavljati po cepljenju, ampak je zdaj že malo bole kot prvi teden po cepljenju.:angel:


(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kaj mu je?
4.10.2004 21:17:42   
frutka_
Aja še to. Moj mali je star 3 mesece in teden dni.

Kaj si sopremenila prehrano, ker se takrat spremeni tudi okus mlekeca?:)-

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kaj mu je?
4.10.2004 21:44:59   
Jančika_
O, pri nas je zadnje dni isto! Za popenit! Vse OK, pol pa trikrat potegne, pa v jok! En obrok poje normalno in je ful dobre volje, potem pa cela štala pri naslednjem:(. Ko zagleda joško, se mu spipa in se dere ko jesihar. Ne vem no. Sem mislila, da so krči???

Pri moji hrani nisem nič eksperimentirala, tak da se mi niti sanja ne, kaj naj naredim, da bo boljše...Saj shiral ne bo, to vem ma take prav lepe šlauhce na nogicah, a tisti jok ob joški je obupen:((.

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kaj mu je?
4.10.2004 22:05:29   
M&P
Ej, punce nočem vas strašit, ampak to se je začelo pri nas s tistim virusom bruhanja in driske :hudicek:. Sej mogoče ni to to in upam, da niste to staknili, zato jim dajte čim več vsaj za pit. Držim pesti, da to ni to, kar imamo mi.

Držte se!!!
lp, :rozica:

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kaj mu je?
5.10.2004 16:14:31   
cenki
Tud naš malek včasih pooplnoma popeni ob dojki - oz. tudi ob flaški. Ne pomaga nič. Ne kapljice, ne cartlanje...Sva ugotovila da je takrat ponavadi tako zmatran in zaspan da ne more zaspat. zato ga lepo dava v zibko, ga pokrijeva in čez nekaj časa zaspi.

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kaj mu je?
5.10.2004 22:13:08   
ana b
Hvala punce.
Ste me potolažile. Izgleda, da bo kar utrujenost, ko mora cel dan vse spremljat in spi kot stara baba, vsake tri ure 15 minut in na koncu omaga v :((, jaz pa z njim.

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Kaj mu je?
6.10.2004 7:37:15   
Jančika_
Pri nas so pa to zgleda krči. Ker se kdaj zgodi tudi ob štirih zjutraj, ko je prej ful spal. Pa tudi čez dan ogromno spi - dve uri spi, eno uro je pokonci. Od utrujenosti se dere edino tu in tam zvečer, pa je to čisto drugačen jok kot ta, o katerem je bilo govora. Ma ja, saj bo menda minilo....

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To je razlog, zakaj se dojenčki zbujajo po...
Strokovnjaki so prišli do razloga, zakaj se dojenčki ponoči zbujajo. Raziskave so pokazale, da gre za evolucijo oziroma ...
Zakaj so mame neprestano jezne?
Občutiš, da se ti jeza širi od stopal navzgor. Nekdo je pustil čevlje sredi hodnika in si se skoraj spotaknila, ko si no...




število otrok
sarar

koliko otrok imate/nameravate imeti?

1 (15%)

2 (43%)

3 (35%)

4 ali več (8%)


Število vseh glasov: 493

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!