|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj mu je....
24.6.2008 20:11:37   
Anonimen
Ne vem kaj se dogaja z mojim dedcem..... noče seksat in pika. Včeraj sem se usedla in se pomenila. Vprašala sem ga...zakaj nočeš ? Odgovoril mi je,ne vem. Pač ni mi. Svašta. Ne bom rekla da ga nič več ne rajcam... Dostikrat popoldan me prime....hmhmhm...:-) in mu vstane.:-)  Dostikrat !!!
Ampak seksat pa za ....ne.:-)  Kaj naj naredim ? Ali je mogoče preutrujen ? Je full obremenjen z delom,dela 13 ur na dan.....Kaj bi ve rekle ?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj mu je....
24.6.2008 20:14:09   
Marogica
Saj ti je odgovoril. Mu pač ni. Zakaj pa mu ni, pa ti jaz težko odgovorim, saj vama ne držim svečo pri "obredu". Torej še dalje vztrajaj pri odgovoru. Takšnem...na primer resničnem...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.6.2008 20:52:46   
Naja30
Mah meni je tud čuden odgovor, da mu ni. Sej se zgodi kak teden mogoče, sam če predolgo traja ta mu ni, pol bi mi pa bilo že malo čudno. To pravim za mojega moža, ker ga poznam. Kaj se tvojemu plete po glavi, pa boš morala sama ugotovit.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.6.2008 21:51:16   
Babaloo
Te čist razumem, da te razjeda...
Pri nas je enako. Seks 1x na mesec je v zadnjih 6 mesecih že skoraj veliko. Sem večkrat probala in naletela na hladen tuš. Potem pa tudi jaz kar odpovem, ker se bojim, da me bo spet zavrnil. Pač ni fajn občutek...
Vem, da je preobremenjen s službo, gradnjo, nima časa za svoje hobije. Dela cele dneve. In zato sem tudi tolerantna do njega.
Ok, ampak ali seks ne sprošča? 
Upam, da bo bolje, ko se bomo preselili (na srečo v kratkem) in bo en problem manj.
Očitno so naši dedci preobremenjeni in ne velja več tisto, da žensko vedno glava boli, ko je "treba" seksat.
So pač časi, ko so vloge malo obrnjene. Me bi, oni pa ne!!
Sem optimist in upam, da bo to bedno obdobje minilo hitro in da se bova spet našla.
Aja, prejšni teden je bil rekord: 2x v petih dneh... Hura..
Ajde, dedci, naj vas neha bolet glava in se raje posvetite seksualnim potrebam svojih ženičk, da ne bomo hodile s kislimi facami po svetu!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.6.2008 21:54:17   
Blejka26
sej mogoče mu pa res ni do..ne vem no.Res je mal hladen odgovor,toda če pomislim kakšna sem jaz na čase in mi ni do..pa ne da mi ne bi bilo do partnerja,da ga nebi imela rada,ali da bi ga varala,sam enostavno mi ni do..potem njemu tud ni in ne misliti,da je s tabo kej narobe..verjetno je utrujen.

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Babaloo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.6.2008 23:45:53   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ne vem kaj se dogaja z mojim dedcem..... noče seksat in pika. Včeraj sem se usedla in se pomenila. Vprašala sem ga...zakaj nočeš ? Odgovoril mi je,ne vem. Pač ni mi. Svašta. Ne bom rekla da ga nič več ne rajcam... Dostikrat popoldan me prime....hmhmhm...:-) in mu vstane.:-)  Dostikrat !!!
Ampak seksat pa za ....ne.:-)  Kaj naj naredim ? Ali je mogoče preutrujen ? Je full obremenjen z delom,dela 13 ur na dan.....Kaj bi ve rekle ?

če ti to dec reče, pol mora bit res neki resnega user posted image user posted image
če bo meni kdaj to moj rekel, pol bom dvignila bajto v luftuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.6.2008 15:10:59   
Anonimen
 Moj gre delat zjutraj ob 6 in pride domov zvečer ob 19 in še NIKOLI ni rekel da je preutrujen al da mu pač ni...To ne obstaja!
Vara te al ima odpor do tebe. Žal-sam to ti je dejstvo!

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
25.6.2008 17:29:56   
Kaliope
kako dolgo pa to že traja? mogoče se res kdaj zgodi, da ti kak teden ni - si pod stresom, zunaj je vroče, imaš kakšne probleme, karkoli ...
eh, če bi bila ženska, bi rekla, da so problem kontracepcijske, za moške pa res ne vem in z mojim še nikoli ni bilo takih problemov ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.6.2008 19:25:05   
Anonimen
kaj se dogaja z mojim dedcem...
  Pač tko je jst mam pa babouser posted image tako, ne pomaga nič ne pogovor ne nič. Pomoje se te je naveliču pa ne upa priznat, vsaj pri moji mislim, da je tako. Tudi ne vem kaj naredit skozi probavam in se trudim  kaj  novega,  da bi bilo čim bolje...zanimivo ampak na koncu izpadem kot, da težim ampak zame je 1x na mesec ali pa 2 meseca premalo! Sem tudi kupil razne pripomočke jajček, vibrator.... pa ne pomaga..
Mogoče bi ti morala kupit kak pripomoček ali pa kako sexsi perilo....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
25.6.2008 19:30:26   
Anonimen
Verjetno se pa to kar rabijo ne da kupit in so to že samo našli...Meni je žal tko pisat-sam to so dejstva ljudje moji-sex je med partnerji kot indikator vsega-takrat se partner v vseh pogledih razgali in se čuti, če so problemi kjerkoli...Če pa popolnoma zavrača odnose je pa to indikator prevare-v 90% primerov je tko! Še posebej za moške to ni značilno, da se jim nebi dalo...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
25.6.2008 19:31:40   
Anonimen

in mu vstane.:-)  Dostikrat !!!
Ampak seksat pa za ....ne

Ko moškemu enkrat vstane ne obstaja "ne" za seks. Obstaja samo en pot da zleze nazaj. Tako da...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
26.6.2008 0:01:27   
Moyca_
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

če ti to dec reče, pol mora bit res neki resnega user posted image user posted image
če bo meni kdaj to moj rekel, pol bom dvignila bajto v luftuser posted image

SE PODPIŠEMuser posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.6.2008 0:46:35   
ZmajTolovaj
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark

in mu vstane.:-)  Dostikrat !!!
Ampak seksat pa za ....ne

Ko moškemu enkrat vstane ne obstaja "ne" za seks. Obstaja samo en pot da zleze nazaj. Tako da...

user posted image   user posted image   user posted image

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

uporaba lubrikanta
carmencita

Ali uporabljate lubrikante po porodu pred spolnim odnosom?

DA (29%)

NE (71%)

Število vseh glasov: 52

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!