Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj mu dati za večerjo? 19.10.2007 19:06:05
|
|
|
|
Anonimen
|
ne vem kok je star
|
|
|
|
RE: Kaj mu dati za večerjo? 19.10.2007 19:12:39
|
|
|
|
tančica
|
ups....7m ravno danes
|
|
|
|
RE: Kaj mu dati za večerjo? 19.10.2007 19:12:59
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Čežajno mu naredi.
|
|
|
|
RE: Kaj mu dati za večerjo? 19.10.2007 19:16:50
|
|
|
|
srki
|
A misliš čežano? Ja kaj pa kakšne kašice, ki se zmešajo z vodo, npr. frutolino?
|
|
|
|
RE: Kaj mu dati za večerjo? 19.10.2007 19:17:39
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Ja, čežano - pri nas temu narečno pravimo čežajna. Se opravičujem, je verjetno res malo nejasno Srki, v frutolinu je mleko v prahu, če se ne motim
|
|
|
|
RE: Kaj mu dati za večerjo? 19.10.2007 19:25:05
|
|
|
|
tančica
|
ja lohk bi čežano ampak sva jo glih prej za malco s krompirčkam papcala....frutolinota nimam....bi mu naredla piškotke v čajčku namočene pa pretlačene pa je jedel to danes zjutrja in včeraj zvečer...se preveč ponavljam...
|
|
|
|
RE: Kaj mu dati za večerjo? 19.10.2007 20:13:45
|
|
|
|
živa
|
Kaj pa kakšna banana, lahko tudi s piškoti? Ali pa polento na vodi, proseno kašo (ali polento) s kuhanimi jabolki, ... Lp, živa
|
|
|
|
RE: Kaj mu dati za večerjo? 19.10.2007 20:18:58
|
|
|
|
Barči78
|
pa mogoče riževi vaflji pomešani z jabolkom, ali pomešani med čaj
|
|
RE: Kaj mu dati za večerjo? 20.10.2007 9:07:36
|
|
|
|
poliloni
|
Katerokoli kašico (mi smo jih imeli od Alnature), ki se mešajo z mlekom (torej ga ne vsebujejo), samo da jih zmešaš s kompotom - imajo pa proseno, riževo, 4žita,... Vse tiste kašice, ki se mešajo z vodo pa mleko že vsebujejo, tako da takih ne smeš. Kupiš jih pa v DMju. Ali pa kot ti je že ena predlagala - polento + špinačo, ali pa samo bolj redko polento, pa prosena kaša gre s sadjem super skupaj, ali pa ovsene kosmiče dolgo namakaj, da bodo res mehki in potem zraven katerokoli sadje, ki ga malček je (naš jih je imel najraje s hruško in banano).
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?