|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj moram vedeti?
2.8.2005 12:54:55   
Anonimen
Pozdravljene!
Pravkar sem postala članica tega portala, ker se mi je zdel zelo zanimiv in tu se izve veliko koristnih podatkov. Stara sem 25 let, s fantom sva skupaj že sedem let in dve leti živiva skupaj. Sedaj sva se odločila, da je čas da postanemo trije. Pa bi vas rada malo povprašala o nasvetih, kaj moram vedeti, kaj moram paziti pred zanositvijo in tudi kasneje med samo nosečnostjo.
Hvala za odgovore!:metulj:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kaj moram vedeti?
2.8.2005 13:07:41   
tinkamiška
Pozdravljena Hothien:rozica:

Lahko si malo prebereš tu na ringaraji na začetni strani pod temo nosečnost, tule je link http://www.ringaraja.net/nosecnost/

Drugače ti pa priporočam, da se čim manj obremenjuješ in da se samo prepustiš in :sloncek::sloncek::sloncek: brez "bremz" Dobro je samo vedeti prinližno kdaj je čas ovulacije, to si lahko izračunaš tukaj http://www.ringaraja.net/nosecnost/koledarOvulacije/.

Želim ti čimprej pozitiven rezultat na testerju;)

Srečno!

Tinka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kaj moram vedeti?
2.8.2005 13:16:54   
DrejcDrejc
Huuu, to si nam pa zadala težko nalogo, preveč vsega je za napisati. Predvsem pa je važno to: naj se vama ne mudi, ne bit neučakana, sproščeno se imejta lepo tako kot doslej in ko bo čas, bo rezultat tu... Veliko akcije :sloncek:, vsak drugi dan je baje čisto OK in potem se ne rabiš ukvarjat s tem, kdaj imaš ovulacijo itd.
Tule gor smo vse že napol obsedene z ugotavljanjem nosečnosti, kar včasih tudi ni najbolje, ker se s tem preveč obremenjujemo in se potem meseci, ko čakamo dve črtici na testerju vlečejo kot večnost za večnostjo.

Predlagam ti, da pač zdravo živiš, se odrečeš slabim navadam (alkohol, cigareti, stres, nezdrava hrana, življenje brez gibanja, saj veš, ...), saj bo tvoje telo dom novemu bitju, za katerega boš želela le vse najboljše. Jemanje folne kisline je priporočljivo že par mesecev pred zanositvijo, tako da le po tabletke v lekarno, to so le dobronamerni vitamini.

Sicer pa naj ti ta odločitev ne spremeni življenja, ne postani obsedena z delanjem otroka, ljubezen naj vama še naprej kroji življenje. Ko pa boš izvedela veselo novico, pa boš imela dober razlog, da se zakoplješ v kakšne strokovne članke, knjige in tudi tule na portalu boš našla ogromno odgovorov na tvoja vprašanja. Že zdaj, če te zanima, si vzemi čas in pobrskaj po starih sporočilih, saj imamo vse bolj ali manj iste probleme in potem druga drugi odgovarjamo na vprašanja, se tolažimo in si čestitamo. Punce tu gor so prave prijateljice, pa čeprav jih ne poznaš.

Pa čestitam za vajino odločitev, upam, da vama bo brez problemov uspelo. Javi se še kaj na portal, pa nam sporoči, kaj dogaja v tvoji glavi in trebuščku.

Veliko sreče! :metulj: :bravo: :duda: :rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kaj moram vedeti?
2.8.2005 13:44:40   
*zvezdica*
Hej hothien!

Najbolje je, da redno spremljaš naše čvekanje, malo pobrskaš še po starih sporočilih, pa ti sigurno nič ne uide. Saj veš kakšne čveke smo ženske....brez skrbi, vsaka tema je 1000x premleta in predebatirana!
Drugače ti pa želim čim več :sloncek: ter da kmalu zagledaš :modri:

pozdravček
*zvezdica*

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kaj moram vedeti?
2.8.2005 13:56:29   
Anonimen
Dobrodošla!:rozica::rozica::rozica:
Midva sva sedaj v drugem poizkusu (ne pišem mesecu, ker imam neredne cikluse) in preden sva začela, sem šla na pregled k G. (itak sem imela rednega na vrsti), pa folno kislino papcam. Drugače pa ne pazim na nič posebnega, poskušam se čim manj obremenjevat, drugače pa sodeluejm na RR in se pri tem neizmerno zabavam.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kaj moram vedeti?
2.8.2005 14:17:27   
baguSka
dobrodošla :rozica:

sicer ti pa jaz želim čimmanj obiskov na RR, sex vsak drugi dan in otrok bo tu ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kaj moram vedeti?
3.8.2005 7:26:26   
Anonimen
Punce, hvala za vse odgovore, naj pa pojasnim, da doma nimam internetnega priključka, tako, da sem lahko na forumu, le do 13. ure ali popoldan v knjižnici, da ne boste mislile zakaj ne odgovarjam.
Sicer pa sem nekaj starih debat že pregledala, ostale pa še bom.
A te tabletke folne kisline lahko dobim v lekarni brez recepta?
Lep dan vam želim, kljub dežju in veliko sreče!!!:bravo:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kaj moram vedeti?
3.8.2005 7:37:24   
Anonimen
Ma ne da mi miru. Kaj pomeni hothien? Broča hiena ali kaj?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kaj moram vedeti?
3.8.2005 7:46:55   
radovednica_
ojla hothien.

folno kislino dobiš brez recepta, stane pa okoli 1.000SIT.

lep deževen dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kaj moram vedeti?
3.8.2005 7:53:42   
Anonimen
:)Zanima te, kaj pomeni moj vzdevek hothien:
Ful mi je bil všeč film Gospodar prstanov (Orladno Bloom):love:, in ko sem enkrat surfala po netu, sem naletela na stran ljubiteljev filma LOTR, in če si tam vpisal svoje ime, ti je izpisalo kakšno bi bilo v vilinskem jeziku. Kao. Ampak se mi je ime Hothien tako dopadlo, da ga tkole uporabljam na forumih, ker sem drugače Katja, teh je pa kar nekaj.

LP!;)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kaj moram vedeti?
3.8.2005 9:25:15   
Anonimen
Aaaaa, vilinsko!? A tako. Hvala za razlago.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......