|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj mora imet pralni stroj!
3.12.2007 12:05:07   
Meggi
 Fajn da ti čimbolj ožme- 1200-1500 obratov, varčni programi,. energijski razred ...

Seveda bi imela skor kombiniranega. Sam kvaliteta pravijo da ni ne vem kaj! Mi je pa po en stran zoprn imet dvojnega, zarad prostora. Pa rabim ga res bolj pozim.

A veste kje na celjskem imajo trenutne akcije? Ni mi za krožit od ene do druge trgovine!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj mora imet pralni stroj!
3.12.2007 13:12:34   
robinzon
Megi, nisem s celjskega, se pa tudi nagibam k nakupu novega, ker mi ga moj že pošteno lomi, na vsake toliko časa imamo poplavo, ker mi kjub menjavi gume vleče noter majhne kose perila.

Že od včeraj (smo spet plavali) premišljujem in iščem po internetu, kaj bi in kaj ne bi in si nisem čisto na jasnem. Se priključim tvoji temi, da se ne bom podvajala.

Gorenjevega ne bi, ker vsaj pri drugih aparatih vidim, da so ob nespremenjeni kvaliteti dvignili cene še pa še.

Danes dobim pod roke reklamo od interspara in imajo akcijo za Ariston tip AVLX 140, cena 299€.  Na Gaa- ju je cena 499€, v neki drugi trgovini 399€.Bi prosila, če ima katera tale model, naj pove mnenje. Sicer ima res garancije samo dve leti, ampak, če ga začne lomit, ga že prej, če ne, pa zamenjaš, pri tej ceni res ne moreš pričakovat, da bo delal 20 let. Malo me motijo decibeli pri pranju in ožemanju 55/78, je pa to spet relativno.

Malo sem brskala po forumih in ene hvalijo, druge grajajo, sicer druge aparate od Aristona. Sama sem imela pomivalca in sem bila z njim precej bolj zadovoljna kot z Boschom, katere vse hvalijo.

Se ne morem  odločit katerega, a reskiram več, a bi tvegala zgoraj navedenega.

Sprašuješ, na kaj bi bil pozoren pri nakupu. Kombiniranega jaz ne bi, če le imaš možnost postavitve, magari en na drugega. To sta dva popolnoma različna stroja z drugačnima funkcijama in kombinirani je slab kompromis. Že boben je drugačen pri enem ali drugem. Dobro je, da ima malo močnejšo centrifugo, vsaj 1400 obratov, da ima hitro pranje za manj umazano perilo. Meni zdaj dela na 40 stopinj skoraj dve uri. Ne vem pa, kaj pomeni funkcija lažje likane. Nekateri imajo električno zaščito proti izlivu vode, pa invertni motor proti hrupu. Vse te zadeve stroj podražijo, pral pa ne bo nič boljše.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.12.2007 17:42:21   
Jessy
Jaz imam Gorenjevega. Kupila sva ga pred štirimi leti in je bil takrat njihov najnovejši model. Ima 1600 obratov in povem, da cunje niso niti malo zmečkane ali zbite, ampak jih na koncu centrifuge še umehča.
Jaz osebno ne bi kupovala stroja z manj obrati, kvečjemu z večimi, če obstaja, saj s tem pridobiš pri času sušenja v sušilcu ali pa na prostem. Prav tako bi pogledala, da ima stroj možnost skrajšanega pranja in polovičnega pranja. Jaz to dvoje večkrat uporabljam. Prav tako se mi zdi pomembno, da imaš možnost nastavitve temperature pranja (pa verjetno to imajo zdaj že vsi).
Drugače pa menim, da v današnjem času res lahko kupiš vredu stroj, saj je konkurenca velika in se vsi trudijo za najboljši produkt.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu robinzon)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.12.2007 19:28:06   
Anonimen
Ne kupuj kobiniranga, če lahk maš vsacga posebi. Ker prihranek 1m2 ne odtehta tega, da maš sušilca posebi.

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
4.12.2007 9:31:43   
katra55
Jaz imam oba od brandt, ki se polnita zgoraj, zasedeta zelo malo prostora (širina45 in globina60).
Pri GA imajo ponavadi kake akcije. Drugače pa rečeš za popust pa ti ga dajo 11%.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.12.2007 10:44:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR

Ne kupuj kobiniranga, če lahk maš vsacga posebi. Ker prihranek 1m2 ne odtehta tega, da maš sušilca posebi.

Tako je.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
4.12.2007 12:23:11   
honey
Če ti je škoda prostora, postavi sušilca na vrh pralnega stroja. Tako imam jaz, pa sem super zadovoljna. Samo vmes imam neko gumo, da ne drsi in to je to. Drugače imam pa Gorenjev pralni stroj, ki ima max. 1500 obratov, sicer imam naštimano centrifugo na 1200, ker mi je čisto dovolj in res niso nič zmečkane, zbite ali kako drugače poškodovane cunje. Posuši mi jih tudi v zelo kratkem času. Je pa fino, da imaš možnost nastavljanja obratov, temperature in programov posebej. Ker ti novejši pralni stroji mislim, da nimajo te možnosti, da imajo že vnaprej določene programe. Meni recimo velikokrat pride prav, da dam prati na program za 40°, ki je krajši, temperaturo dam pa na 60°.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.12.2007 12:27:19   
Anonimen
Jaz pogrešam zadnje čase časovno nastavitev, da bi se mi npr. vklopil enkrat proti jutru, da bi obesila pred službo.

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
4.12.2007 12:33:56   
honey
IZVIRNO SPOROČILO: ***Želva***

Jaz pogrešam zadnje čase časovno nastavitev, da bi se mi npr. vklopil enkrat proti jutru, da bi obesila pred službo.

O ja, to bi bilo pa tudi fino, tko k mam pri pomivalcu. Tko da jaz to rešujem tako, da perem čez vikend, ko sem doma in potem takoj, ko je oprano, vržem v sušilca in iz sušilca direktno na obešalnike. Najmanj dela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.12.2007 11:50:10   
alenkica
Mi smo letos kupili od Gorenja WA 60.2 in je super. ima 1200 obratov in je res super oprano. perilo je mehko in zelo dobro ožeto.

Moti me samo to, da ko je centrifuga ga zelo trese. Ne vem, ali smo mi krivi, ali vse tako trese. in to samo vrhnji del stroja.

Pa ful  malo vode natoči, je sploh ni videt ko pere, ampak je čisto.

Pa ima tudi zamik vklopa. Super stvar, da se privarčuje na elektriki.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.12.2007 14:47:48   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Jaz imam Gorenjevega. Kupila sva ga pred štirimi leti in je bil takrat njihov najnovejši model. Ima 1600 obratov in povem, da cunje niso niti malo zmečkane ali zbite, ampak jih na koncu centrifuge še umehča.
Jaz osebno ne bi kupovala stroja z manj obrati, kvečjemu z večimi, če obstaja, saj s tem pridobiš pri času sušenja v sušilcu ali pa na prostem. Prav tako bi pogledala, da ima stroj možnost skrajšanega pranja in polovičnega pranja. Jaz to dvoje večkrat uporabljam. Prav tako se mi zdi pomembno, da imaš možnost nastavitve temperature pranja (pa verjetno to imajo zdaj že vsi).
Drugače pa menim, da v današnjem času res lahko kupiš vredu stroj, saj je konkurenca velika in se vsi trudijo za najboljši produkt.

Se podpišem pod tole. Pa še to je fajn, če ima zamik vklopa, da pereš na cenejši el. tok, kot je že omenjeno.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.12.2007 9:04:57   
Laubica
Jaz tudi kupujem-mi je prodajalka priporočala Boosch je cenejši od gorenja ima zamik pranja in hitro pranje (joj pozabla kako dolgo pereuser posted image )za perilo ki je samo naprimer prešvicano in tudi 1200 obratov

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.12.2007 9:10:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Pod tole se 100000-procentno podpišem.

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
28.12.2007 12:25:28   
Urša
Mi smo včeraj kupili Hooverjevega 9 kg, zaenkrat sem super zadovoljna! user posted image  Ima vse, tudi senzor količine perila, tako da sam prilagaja čas pranja glede na količino. Zdaj čakamo še sušilca. user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.12.2007 12:35:31   
bumerang
Med firmami baje ni neke blazne razlike (menda več različnih firm celo proizvajajo v isti fabriki), razen Miele je baje klasa zase in za Whirlopool sixth sense se sliši same kritike. Pri Gorenjevih novih sem večkrat brala, da rad gre LCD zaslon, pogosto tožijo tudi o požiranju perila (za boben).

Potem pa odvisno kaj je zate pomembno. Zame je naslednje:
- klasa A tako pri vseh funkcijah,
- močna centrifuga, recimo 1600 obratov, in nastavljiva,
- najmanj 6 kg in senzor za avtomatično uravnavanje vode glede na količino perila,
- možnost skrajšanih programov in možnost skrajšanja običajnih programov,
- možnost predpranja,
- možnost ročnega pranja,
- možnost izbire samo izpiranja,
- zamik vklopa.
Glasnost pri meni npr. ni problem, ker ga imamo v mansardi tako da zaprem vrata in ga ne slišim niti ponoči. Prav tako me ne skrbijo tisti senzorji za izliv vode, ker je zraven odtočni jašek.

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 15
30.12.2007 0:17:39   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Mi smo včeraj kupili Hooverjevega 9 kg, zaenkrat sem super zadovoljna! user posted image  Ima vse, tudi senzor količine perila, tako da sam prilagaja čas pranja glede na količino. Zdaj čakamo še sušilca. user posted image

Mi ga tud imamo že ene 3.mesece in je res super. Sploh kar se količine tiče (9-kil). user posted image

Sušilec pa imamo Candy 8-kilski, tako, da gre komplet iz stroja direkt v sušilec. user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.1.2008 19:53:50   
Laubica
Mi smo tudi včeraj kupili Hooverja in tudi zaenkrat super zadovoljnauser posted image user posted image user posted image sploh ker ima 1600 obratovuser posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 17
4.1.2008 21:47:07   
malecka
Hooverjevega 9 kg

To je tud moja želja, pa ne vem če bo kdaj izvedljiva. Zdaj pa imamo pralnega in sušilnega od gorenja.

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.