jasnika
|
No, saj v bistvu odgovor poznam, ČIMPREJ V SLUŽBO, ampak to se šele ureja,.. Zadeva je takšna:smo 4-članska družina, jaz brez zaposlitve, ne dobivam iz borze, ne iz csd, saj ima mož plače 660e in seveda presegamo cenzus,...pa dobim odločbo za vrtec in smo v 1 plačilnem razredu, ke rnisem prejemnik socialne pomoči, ne moremo bit oproščeni plačila vrtce, dodatno zavarovanje ne morem dat v mirovanje ker nisem prejemnik socialne, najemnine nam ne subvencionirajo, ke rnisem prejemnik socialne,...kredita kot sem že enkrat pisala ne morema dat v mirovanje, VSI vesjo da ne moremo preživet s tem denarjem, ampak SI pravijo da ni logočno ampak so pač takšni zakoni, torej kaj mi je storiti, recimo, da vsaj vtrca ne bi rabila plačevati, saj v vrtcu pa mora bit ker hodim na razgovore za službo in trenutno čakam na le to,... Mislim VSI mi rečejo da vejo da ne gre s tem plačati niti položnic kaj šele kaj druga, ampak pomoči pa nobene, no izredno socialno sem si izborila, vendar je že šlo za položnice. Tukaj pišem ker mogoče dobim kakšen pameten namig oz še iodejo na koga se lahko obrnem, dokler ne bom imela urejeno z službo. Ena od mjožnosti je da mož pusti službo in sva lepo oba doma, pa dobivamo socialno skoraj toliko kot zasluži, pa otroške najvišje pa dod zavarovanja si ne rabima te plačevat, pa šola pa vrtec pa najemnina zastojn???????????????? Žalostno, da smo prisiljeni razmišljat v to smer, ampak kaj mi preopstane drugega???????'