|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj mi je ?
4.7.2006 8:45:49   
Pandica
Drage punce obracam se na vas,da mi boste znale svetovati kaj mi je...

Z fantom delama prvi mesec na user posted image  , user posted image  ne zamuja,ker se zanjo ni cas,tako,da zaradi tega se nisem kupila testerja,sem pa vseeno zelo radovedna kaj je to...ce je katera imela podobne znake...

Vceraj me je proti veceru zacelo "spikati" na desni strani boka,ampak v visini popka nekje,naenkrat me je zacelo zebsti,in temperaturo sem imela 37.2C. V trebuhu mi tudi ni bilo dobro,me je nekaj zvijalo.Danes se pocutim enako kot vceraj, s tem, da zdaj nimam vrocine.

Kaj mi zna katera svetovati ali bi lahko bili to prvi znaki user posted image  ali mi je kaj druga ?!

Hvala za vase odgovore in nasvete ze vnaprej, lep dan vam zelim....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj mi je ?
4.7.2006 8:52:09   
Anonimen
baje razsaja neka trebušna gripa user posted image  

(odgovor članu Pandica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
4.7.2006 8:57:55   
Pandica
Joj, upam, da nimam trebusne gripe user posted image   in da sem user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.7.2006 9:04:09   
Anonimen
kdaj pa bi mogla M dobit?

(odgovor članu Pandica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
4.7.2006 9:09:52   
Pandica
M bi mogla dobiti drugi teden, je  pa zdaj prvi mesec odkar ne jem KT ,zato ne vem,ce bi bila tocna ali bi kaj zamujala oz.nebi bila redna zaradi tega .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.7.2006 10:40:53   
majita
Hej!
Tudi mene je špikalo, sem tudi sama pomislila na kakšno gripo. Bolečina se je vlekla cele dneve, nič kaj prijetno. Potem so me pa še neznosno začele boleti prsi. Saj me pred user posted image vedno, ampak ne tako, kot tokrat. Ker pa sva z delala prejšni mesec na user posted image , sem seveda upala ne user posted image oz. user posted image . No in danes se je zgodilo... Zagledala sem velik +. Še ne dojemam! Kar ne morem verjet, da nama je uspelo v prvo.  Upam, da tudi sama ugledaš user posted image .

LP-ček

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.7.2006 12:09:42   
Anonimen
Kaj pa če imaš ovulacijo?

(odgovor članu majita)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
4.7.2006 12:53:46   
BLAŽIKA
Pri nas je trajalo 6 mesecev da sem zanosila po prenehanju jemanja kontr. tabletk. Sem pa imela prvo menstruacijo tako bolečo kot še ne polnim da bi bila. Me je tudi cel čas nekaj pikalo in bolelo potem pa ko je prišlauser posted image me je pa v luft metalo od bolečin.

Želim ti čimprejšnjouser posted image , mogoče pa vam je res ratalo v prvo, zakaj pa ne.user posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.7.2006 21:57:30   
Pandica
Joj majita naj se ti pozlatijo besede, da sem user posted image  .
Se bom malo cakala, da bom zvedela na cem sem... user posted image  ker se tak ni cas za user posted image  , ampak upam,da je sploh ne bo vec user posted image
Tebi pa seveda cestitke user posted image  user posted image  user posted image  

Za ovulacijo pa tudi ne vem,ce bi jo imela,ker se me tako kot me vceraj spikalo ni nikoli.
Je pa res,da me danes ne vec tako mocno in ves cas...je ze malo boljse...

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

vtikanje
23tina

ali pustite staršem ali tašči oz. tastu,da se vtikajo v vzgojo vaših otrok?

da,ker potrebujem nasvete (5%)

ne,ponorim! (11%)

se ne vtikajo (14%)

pustim do neke meje (45%)

ne pustim,vzgoja je izključno stvat staršev (25%)

Število vseh glasov: 506

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!