|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj menite o tem vozičku
13.1.2010 11:46:36   
majči tolovajči
Po iskanju po forumu nisem nič zasledila o vožičku Foppapedretti TRES in me zanima vaše mnenje.
Ali ga katera ima?

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj menite o tem vozičku
13.1.2010 16:55:42   
Anonimen
http://www.foppapedretti.it/index.php?option=com_content&id=1016&task=view&Itemid=659

mene po obliki spominja na buzza.

(odgovor članu majči tolovajči)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
14.1.2010 12:21:24   
sanelaa
Tudi mene spominja na buzza.
Pri prvem otroku smo imeli buzza, smo bli načeloma zadovoljni, lahko vodljiv, zložil se je dokaj na malo............edino kar je mene motilo, je bil športni del. Ni mi všeč da je takšen odlitek, ne vem kako bi povedala, tako zaobljen športni del, ki ne omogoča udobnega spanja otroku. Nogice so bile višje.
In zdaj ko bomo imeli drugega, mi je zelo pomembno to, da bo športni del imel ravno ležišče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.2.2010 11:36:56   
naty28
Lepi mi je ful, sploh v zeleni barvi!user posted image

(odgovor članu sanelaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.2.2010 16:26:25   
cepetavka
A ima katera izkušnje z vozičkom Hartan Topline x? 

(odgovor članu naty28)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?