Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 11.4.2014 9:01:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kaj menite o aferi Žitnik? 11.4.2014 9:27:18
|
|
|
|
RIJA*
|
nekoč je bil na neki tv...pa nima veze...pač so ga izpostavili...lahko bi bila to jaz, ti ali Nena...mamica malega Marcela, ki smo mu na RR pred leti pomagali... nima veze kdo je, važno je, da se ti glumci na vrhu zdravstva prepucavajo na življenjih nedolžnih bitij....
|
|
|
|
RE: Kaj menite o aferi Žitnik? 11.4.2014 9:34:17
|
|
|
|
saragr
|
Bla bla bla; v tem primeru se Mark povezuje s korupcijo, če pa operacija ne bi bila opravljena in bi se otroku zdravstveno stanje zakompliciralo, bi pa Marka povezovali z malomarnim ravnanjem do otroka. Kakorkoli obrneš, važno da se časopisi polnijo z neumnostmi in pljuvanju po ljudeh.
|
|
|
|
RE: Kaj menite o aferi Žitnik? 11.4.2014 12:30:08
|
|
|
|
jaz_sem_jaz
|
Meni v tej zgodbi ni jasno samo to, kako lahko imata dva moška otroka. A se je kaj spremenilo v Sloveniji, pa jaz nevem?
|
|
|
|
RE: Kaj menite o aferi Žitnik? 11.4.2014 21:12:39
|
|
|
|
Kerensa
|
Meni se zdi logično, da sta Mark in njegov mož naredila vse, da sta rešila svojega otroka. Kar se mene tiče, bi jaz tudi po*ukala ta glavnega na konziliju, če bi bila njegova beseda za zdravljenje zadnja. Naj si politiko, koruptivnost in vse ostalo vtaknejo v analno odprtino, če hočejo - moj otrok je zame na prvem mestu. Posledice bi pa že sama potem nosila, ko bi iz/vedela, da je moj otrok rešen.
< Sporočilo je popravil Kerensa -- 11.4.2014 21:13:04 >
|
|
RE: Kaj menite o aferi Žitnik? 12.4.2014 20:49:58
|
|
|
|
aknela123
|
pa kje ste razbrale, da imata dva moška otroka?
|
|
|
|
RE: Kaj menite o aferi Žitnik? 14.4.2014 21:23:03
|
|
|
|
Kerensa
|
Mark Žitnik ima moža, s katerim ima otroka. To ve vsakdo, ki ve za Marka Žitnika.
|
|
RE: Kaj menite o aferi Žitnik? 14.4.2014 21:30:48
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa Mark Žitnik ima moža, s katerim ima otroka. To ve vsakdo, ki ve za Marka Žitnika. ha! ni res.. jaz ne vem
|
|
|
|
RE: Kaj menite o aferi Žitnik? 14.4.2014 21:44:27
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu ha! ni res.. jaz ne vem A si ti vsak?
|
|
RE: Kaj menite o aferi Žitnik? 14.4.2014 21:55:50
|
|
|
|
aknela123
|
aja?
|
|
|
|
RE: Kaj menite o aferi Žitnik? 14.4.2014 22:04:54
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: LuLu ha! ni res.. jaz ne vem A si ti vsak? ne, valjda nisem... ampak če jaz vem za Žitnika in ne vem, da je poročen z moškim, potem ne more biti več "vsakdo" lahko je večina, 99,99% in podobne
|
|
|
|
RE: Kaj menite o aferi Žitnik? 14.4.2014 22:28:36
|
|
|
|
mateyka
|
jaz tud ne vem, pa vem kdo je model. sem mi je od nekdaj zdel tak mal poženščen, sam nisem vedla da ma moža in z njim otroka..
|
|
|
|
RE: Kaj menite o aferi Žitnik? 14.4.2014 22:31:56
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka jaz tud ne vem, pa vem kdo je model. sem mi je od nekdaj zdel tak mal poženščen, sam nisem vedla da ma moža in z njim otroka.. da ni lukka
|
|
|
|
RE: Kaj menite o aferi Žitnik? 15.4.2014 9:35:30
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: mateyka jaz tud ne vem, pa vem kdo je model. sem mi je od nekdaj zdel tak mal poženščen, sam nisem vedla da ma moža in z njim otroka.. da ni lukka
|
|
RE: Kaj menite o aferi Žitnik? 15.4.2014 13:31:09
|
|
|
|
HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: mateyka jaz tud ne vem, pa vem kdo je model. sem mi je od nekdaj zdel tak mal poženščen, sam nisem vedla da ma moža in z njim otroka.. da ni lukka mi je naprej padlo na pamet, ja.
|
|
|
|
RE: Kaj menite o aferi Žitnik? 15.4.2014 13:39:58
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: mateyka jaz tud ne vem, pa vem kdo je model. sem mi je od nekdaj zdel tak mal poženščen, sam nisem vedla da ma moža in z njim otroka.. da ni lukka mi je naprej padlo na pamet, ja. ampak njegov partner je res blond in suhcan. Da RES ni Lukkov mož????
|
|
RE: Kaj menite o aferi Žitnik? 15.4.2014 14:17:46
|
|
|
|
mateyka
|
takole bom rekla; če je to res, se mi zdi operacija v izraelu nepotrebni strošek. Mark Žitnik je dosegel, da je njegov sin Tristna odšel na operacijo srca v Izrael, kljub temu da je kirurg Mishaly le nekaj dni kasneje prišel operirat v Ljubljano. http://kvak.napovednik.com/mark_zitnik če bi se to operacijo lahko opravilo le nekaj dni kasneje v sloveniji, ja - mi je operacija v izraelu razmetavanje davkoplačevalskega denarja. se mi zdi razlika, če te operacije v slo ne bi mogli izvest ali mu je ne bi odobrili. če bi jo pa lahko in so mu dali to možnost, potem mi je pa tole grdo lobiranje (ker je nepotrebno in posredno jemlje drugim) s strani staršev.
|
|
|
|
RE: Kaj menite o aferi Žitnik? 15.4.2014 15:04:05
|
|
|
|
RIJA*
|
no, glede na to, da me je včeraj po čudežu klicala prijateljica, ki je do grla v tej zadevi, bom izpljunila te lexaurine lahko samo rečem, da je zadaj še večji šmorn, kot pa sploh pride v javnost če bi bil moj otrok tak bolan, se v tej sekundi preselim v nemčijo, vzamem delo prve čistilke, ki ga dobim, samo da imam nemško zavarovanje in pravico do njihove zdravstvene obravnave! tako pa lahko samo zelo mirne duše rečem. SRAM VAS BODI!
< Sporočilo je popravil RIJA* -- 15.4.2014 15:06:02 >
|
|
|
|
RE: Kaj menite o aferi Žitnik? 15.4.2014 15:25:32
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* SRAM VAS BODI! Koga? Vse vpletene ali samo eno stran?
|
|
|
|
RE: Kaj menite o aferi Žitnik? 15.4.2014 16:26:12
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* lahko samo rečem, da je zadaj še večji šmorn, kot pa sploh pride v javnost no, a ni v bistvu brez veze spraševat za mnenja, ko pa nam itak ni dano vedet niti 50% resnice o tej zadevi.
|
|
|
|
RE: Kaj menite o aferi Žitnik? 15.4.2014 18:10:24
|
|
|
|
LuLu
|
tisto ni Lukka... Žitnik ni pederiater
|
|
|
|
RE: Kaj menite o aferi Žitnik? 15.4.2014 22:32:27
|
|
|
|
malaMravljica
|
Lukka in g. pediater nimata sina no, kako ste kar tko pozabile. Onadva imata polzo Alekso in se ena tri imena zadaj, sedaj imata zagotovo se eno polzo, ime nam bo srecni g. mamica mogoce izdal kdaj v prihodnosti.
< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 15.4.2014 22:33:31 >
|
|
|
|
RE: Kaj menite o aferi Žitnik? 16.4.2014 14:50:54
|
|
|
|
nananaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* lahko samo rečem, da je zadaj še večji šmorn, kot pa sploh pride v javnost no, a ni v bistvu brez veze spraševat za mnenja, ko pa nam itak ni dano vedet niti 50% resnice o tej zadevi. Pravzaprev si je težko izoblikovati mnenje, če poznaš le medijsko zgodbo, ki ne pove vseh plati. Zgodba o otroški srčni kirurgiji in pediatriji je res en velik šmorn že nekaj let. Meni je precej dalo misliti, ko je sorodnica, ki dela blizu, rekla ta primer Žitnik, da gre le za okoli 20.000€. Bolj grd primer je mala deklica, ki je bila prešibka za transport v Nemčijo, na dan, ko pa je prišel primer v medije, je bil kirurg Mishaly v Ljubljani, a je zdravniki na pediatriji niso dali operirat.... zaradi tega lahko tudi umre. Kakšno mnenje naj si izoblikujem ob takih informacijah...
|
|
|
|
RE: Kaj menite o aferi Žitnik? 16.4.2014 17:32:26
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica Lukka in g. pediater nimata sina no, kako ste kar tko pozabile. Onadva imata polzo Alekso in se ena tri imena zadaj, sedaj imata zagotovo se eno polzo, ime nam bo srecni g. mamica mogoce izdal kdaj v prihodnosti. iz Wiki... "Čeprav sta spola pri večini vrst ločena, je nekaj skupin dvospolnih, pri nekaterih pa se spol med življenjem izmenjuje[1]." bo dr. Ronja kaj več vedela
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?