|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj menite o Kiddy life pro?
30.10.2006 20:51:27   
kapesanta
A ga že ima katera in kako se obnese? Mogoče katera ki ima star model Kiddy life plus (baje sta si zelo podobna, pro je malo izboljšan in ima boljše blago in boljša naslonjala za glavo).
Prej sem namreč hotela kupit Trimax Concord, danes pa sem ga v Arielu primerjala z Kiddyem in se mi zdi boljši (je pa tudi dosti dražji)...

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj menite o Kiddy life pro?
31.10.2006 18:31:10   
SašaR
Mi imamo star model kiddy life plus in nam je super. Sicer je tamala najprej protestirala, ko smo ji dajali gor tisto varovalo, samo sedaj se je navadla. Imamo pa skozi v "ležečem" položaju, ker vedno takoj zaspi. Drgač ima pa eno pomankljivost - je nizek sedež (kot tisti od 15 kg dalje) in tamala bolj slabo vidi ven. Ni tako visok kot tisti od 9 - 18 kg.

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kaj menite o Kiddy life pro?
31.10.2006 20:18:06   
beti 1
Mi mamo Kiddy life plus in smo super zadovoljni. Ko je otrok manjši res slabše ven vidi, predvsem v ležečem položaju. Je pa Concord tudi tako nizek. Mi smo zdaj kupili Evolvo, ker je v akciji v BC-ju. Sicer jo uporabljamo šele drugi dan, pa se mi zdi, da je Kiddy precej boljši. Čeprav Evolva kot taka sploh ni slaba, ampak Kiddy je res za razred boljši od ostalih sedežev 9-36. Pri montiranju nimaš kaj falit, varnost pri čelnem trku je celo večja kot pri tistih 9-18kg, seveda če uporabljaš zaščitno mizico, prevleka enostavno snemljiva, se super opere in nič ne "izgubi",...
Če bi imela priložnost pred nakupom stestirati avtosedež bi se najverjetneje odločila za še enega Kiddya. Že tako sem bila čisto frapirana, ko sem 2 dni prepozno ugotovila, da so ga imeli septembra v Arielu v akciji za 39.900.
Če se odločiš za Kiddy life pro, bi jaz na tvojem mestu počakala še kaka 2 tedna, saj bo v Arielu verjetno promocijska akcija za ta avtosedež. Vsaj tako je bilo, ko so pričeli prodajati Life plus, so zelo kmalu imeli akcijo.
Uspešen nakup in srečno vožnjo

(odgovor članu SašaR)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 stvari, ki si jih otroci vedno zapomnijo...
Nekateri trenutki ustvarjajo spomine. Njihove spomine, ki se jih bodo verjetno spominjali vse življenje.
10 napak, s katerimi vam bo mama je uničil...
Psiholog Mihail Labkovski je govoril o glavnih napakah, ki jih dela večina mater. Čeprav se zdi, da to počnejo skoraj vs...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?