|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj menite?
11.7.2007 8:13:18   
Anonimen
Imam kolegico, ki je pred pol leta končala vezo. Ima otroka, starega 2 leti in pol. Pred tremi meseci je spoznala super fanta, ki je zelo lepo sprejel otroka (prav tako njegovi starši) in bo konec leta uredil stanovanje. On želi, da se z otrokom preselita k njemu. Ona bi se, ampak se ji vse zdi še prezgodaj.....Zdaj živi z otrokom pri starših, 1 uro stran od njega.

Kljub kontracepciji, misli, da je zdaj  noseča. Meni se to zdi zelo zgodaj. Kaj pa vi menite?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj menite?
11.7.2007 8:15:11   
Anonimen
Kakor si postelje tako spi.
Prezgodaj?To mora vedet ona ne me.Mogoče bo uspelo mogoče ne.???user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
11.7.2007 8:24:46   
Anonimen
Prezgodaj ali ne prezgodaj...kar je je user posted image
Mislim, pa da je narobe, da mi tukaj zdaj sodimo o vsem tem...mogoče se pa res ljubita...zakaj pa ne..po treh mesecih? Nobene panike, tudi jaz sem se poročila po treh mesecih, po 4h pa zanosila. Pa nama popolnoma nič ne manjka. Pa sva oba bila že prej poročena.

Zakaj bi bilo karkoli narobe s tem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
11.7.2007 8:53:15   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Meni se to zdi zelo zgodaj. Kaj pa vi menite?

Da je vsekakor treba drugim pustit, da živijo, kakor jim paše. Če si ji prijateljica, ji stoj ob strani, kakorkoli se že odloči.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.7.2007 8:56:25   
Mina1
Hm, vsak nekako dela po občutku, zdaj pa, itak nihče od nas ne ve, kaj ti bo življenje prineslo v prihodnje, pa če se še tako trudiš. Pa mislim, da je vsak dovolj star, da kakorkoli se že odloči, prevzame odgovornost za svoja dejanja, karkoli že to so.

Ma naj bosta srečna ne, kaj pa drugega.

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.7.2007 10:32:18   
Anonimen
Jaz bi prijateljci stala ob strani, kako pa ona živi pa je prav njena stvar in briga.

(odgovor članu Mina1)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
11.7.2007 11:06:56   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Jaz bi prijateljci stala ob strani, kako pa ona živi pa je prav njena stvar in briga.

Se strinjam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.7.2007 11:07:55   
Anonimen

user posted image enakouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
11.7.2007 11:28:21   
jade1

Res je.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.7.2007 11:29:21   
baguSka
Zivi in pusti ziveti!!user posted image

Razen anonimna, ce si u bistvu ti ta prijateljica in nas sprasujes za nasvet...user posted image  Ker druge razlage nimam... Ce je tako, potem delaj po obcutku in kar ti narekuje srce in se ne oziraj na razne opazke in komentarje drugih osebkov, ki niso ali pa so pomembni v tvojem zivljenju. Gre za tvoje zivljenje in zivljenje tvojega malega. Pomembna je tvoja in njegova sreca in ce vaju je ta fant tako lepo sprejel v svoje zivljenje, potem GO FOR IT.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.7.2007 11:32:21   
snake
po moje če je ta fant sprejel lepo njenega otroka, bi tudi svojega, če je res noseča.....tako da po mojem tu ni problemov, mogoče edino to ker  se malo časa poznajo, ampak nekateri grejo narazen ker preveč poznajo in jim je dosadno.......

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.7.2007 11:34:47   
Anonimen
menim da to ni stvar prijateljice.

(odgovor članu snake)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
11.7.2007 12:01:12   
anitaz

Res je, ampak svetuje ji pa vseeno lahko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.7.2007 12:18:36   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: sunqueen

Prezgodaj ali ne prezgodaj...kar je je user posted image
Mislim, pa da je narobe, da mi tukaj zdaj sodimo o vsem tem...mogoče se pa res ljubita...zakaj pa ne..po treh mesecih? Nobene panike, tudi jaz sem se poročila po treh mesecih, po 4h pa zanosila. Pa nama popolnoma nič ne manjka. Pa sva oba bila že prej poročena.

Zakaj bi bilo karkoli narobe s tem user posted image

user posted image user posted image user posted image

Res nisem vedela da je šlo pri tebi tako hitro user posted image .

Torej če se tvoja prijateljica in njen novi (odgovor anonimni) res razumeta in se imata rada, potem ni ovir za skupno življenje in še enega user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.7.2007 12:23:35   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: anitaz

Res je, ampak svetuje ji pa vseeno lahko.

Ponavad so taki nasveti totalno odvec... itak naredis to, kar ti narekuje srce.user posted image

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?