|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj menite...
8.1.2008 13:58:28   
pety78
... o varanju, ko dva, ki imata družine, začneta flirtati preko interneta in se spečata?

P.S.: brez imen, prosim, da ne bo razloga za brisanje...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj menite...
8.1.2008 14:01:55   
Nika v službi
Pety, a tako daleč si že?!user posted image user posted image user posted image

Sicer pa odgovor na tvoje vprašanje: uf, zoprna zadeva. Zame nesprejemljivo. Nekaj v zakonu ne štima, da je prišlo tako daleč. Sem pristaš tega, da je treba probleme najprej rešiti, potem pa iskati alternativne poti.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.1.2008 14:04:07   
Pajaca
Ubistvu čist isto kot o dveh ki imata družini in gresta v lokal/na morje/na fitnes/kamorkoli že in se spečata.

Nč dobrega načeloma. Se mi zdi prej končati kar imaš pa potem začeti z novo vezo.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.1.2008 14:04:10   
Naja30
Se strinjam z Niko. Nekaj ne štima v zakonu in žalostno je, da pride tako daleč. Se pa dogaja, vedno več je tega preko interneta.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.1.2008 14:04:58   
baguSka
... o varanju, ko dva, ki imata družine, začneta flirtati preko interneta in se spečata?

Onadva ze vesta zakaj je do tega prislo. Verjetno doma pac nista dobila tistega, kar sta zelela... Predvsem pa je to stvar, ki se resuje doma in se NE razkriva identitete sodelujocih javno na forumih.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.1.2008 14:06:23   
maruškaŠ
Men je najbolj 'hecno', ko varajoča oseba reče, da sta se z drago odtujila, ker nista imela časa en za drugega. Je pa recimo on imel čas za varanje?!
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.1.2008 14:08:10   
anitaz
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ

Men je najbolj 'hecno', ko varajoča oseba reče, da sta se z drago odtujila, ker nista imela časa en za drugega. Je pa recimo on imel čas za varanje?!

Pa non stop čas za visenje tukaj gor? user posted image

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.1.2008 14:08:17   
pety78

Ja, beden izgovor. Ni imel časa zase, koliko časa pa recimo zabije na internetu....user posted image

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.1.2008 14:09:12   
muška

No sicer pa tega nikakor ne podpiram, bi me pa zelo zelo prizadelo, sploh če bi brala, kako moj dedec recimo po eni strani poveličuje svoj zakon in družino, in mogoče na ta način na limance lovi naivnice, po drugi strani pa seveda dela nekaj čisto drugega.
Vsekakor bi ga brcnila iz bajte, pa če živim samo od kruha in vode.

< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 8.1.2008 14:38:39 >

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.1.2008 14:09:37   
Ulrica
Varanje je zame pod častjo. Če imaš partnerja ki ti ne ustreza več ga pusti in poišči drugega.
Že zarad otrok je treba met razčiščen.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.1.2008 14:09:57   
cukr07
Tele teme se pa tako hitro brišejo, da komaj dohajam. user posted image
Pomojem tudi tale ne bo več dolgo gor.user posted image
Kar se pa varanja tiče sem striktno proti temu, pa ne glede na to kje in kako se zgodi. Vsako varanje pusti za seboj nepopravljive posledice in kar je najhuje ranjene partnerje in otroke.
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.1.2008 14:11:03   
baguSka

Ni nujno da je vedno tako. Vcasih to prizna tud prevarana oseba.

Drugac pa ni nujno da se dva taka spoznata glih preko neta.

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.1.2008 14:13:36   
piščanc
ni važno kje, internet, kafič ali služba. če želiš varati in ti družina ne pomeni več veliko, potem varaš!

internet pa je medij, kjer je identiteta lahko dolgo časa zakrita, da tisti brez jajc lahko izživljajo svoje fantazije.

je pa žalostno, da se nekateri ne morejo zjokati na forumu, ker druge uporabnike ščitite. v takih situacijah ti ostane le še forum, dokler ne sčistiš glave in se s tem dejansko soočiš.

lahko bi brisali samo dejanska imena, če je že to problem

iz malega zraste veliko

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 13
8.1.2008 14:17:21   
Pajaca
Ej punce a lohk smetite kje drugje.  Tema je o varanju prek interneta, ne pa o določeni temi ki je bila zbrisana. K res ni treba dons potolčt rekorda o brisanju tem.

Sam men pa ni jasn kako se dva sploh lahko prek interneta zalubta al krkol že, ker men je to tak medij ko si vsak lahko zmisli neko svojo zgodbo, ki sploh ni resnična in potem pač fura to naprej. Tko da ta oseba ni to kar misliš da je. Saj se tud v resničnem življenju lahko to zgodi, sam mal težji je lagat tko prek mize ko človeka gledaš v oči kot pa prek interneta.
Neposredna povezava do sporočila: 14
8.1.2008 14:17:53   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Ni nujno da je vedno tako. Vcasih to prizna tud prevarana oseba.

Drugac pa ni nujno da se dva taka spoznata glih preko neta.

Jp, predvsem v primerih, kadar prevarana oseba dejansko verjame, da je bila dolžna za vse poskrbeti sama in predvsem v primerih, kadar je prevarana 'sprejemala' vse moževe hobije ipd,... ga celo podpirala,...

To je matematična zadeva: Partnerja imata skupaj 4 ure prostega časa. Od tega ona nič, on 4 ure. Če bi on te 4 ure NE porabil za chatanje, varanje, ipd... in od tega 2 uri namenil pomoči v gospodinjstvu in pri otrocih, bi obema partnerjema ostalo po 2 uri prostega časa. In BUM - kar naenkrat bi lahko imela čas zase - en za drugega.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.1.2008 14:23:35   
Kinokija
Varanje je nekaj podobnega, kar se dogaja z mariborsko nadškofijo in T2. Dokler te ne odkrijejo, je ok, al kako?
Neposredna povezava do sporočila: 16
8.1.2008 14:24:21   
baguSka
Sam men pa ni jasn kako se dva sploh lahko prek interneta zalubta al krkol že, ker men je to tak medij ko si vsak lahko zmisli neko svojo zgodbo, ki sploh ni resnična in potem pač fura to naprej. Tko da ta oseba ni to kar misliš da je. Saj se tud v resničnem življenju lahko to zgodi, sam mal težji je lagat tko prek mize ko človeka gledaš v oči kot pa prek interneta.

No jaz pa ti lahko povem, da je to mozno. Sicer se ne mores glih zalubit v to osebo dejansko, ampak le virtualno... Zaenkrat. Dokler ne postanes tok nepremagljiv glede svojih custev in jih ne mores vec obvladat, da si zelis spoznat v zivo. In ce je taka privlacnost se vedno prisotna tudi v zivo, potem je situacija se bl nezaustavljiva... realnost izgubi pomen... ne cutis vec tal pod nogami... pades v svet iz katerega ne najdes vec izhoda. Mogoce se niste nekatere nikol tok ljubile al pa bile tok zaljubljene...

Jaz sem tud bla ze na tem in vam lahko povem VAM, ki tega ne razumete...

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 17
8.1.2008 14:24:33   
kalbo

Zakaj pa ne. Samo spoznavanje se začne z druge strani. Po normalnem postopku, ti oseba najprej vizualno paše, šele nato se ujameš duhovno, na internetu je pa kontra.

Sem pa mnenja, da človek, ki hoče varat ne rabi interneta, materiala za varanje je kolikor hočeš.

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 18
8.1.2008 14:27:50   
baguSka
ja in kaj pol? A ti pa nikol ne vrtaš?

ne nikol... kar se tice osebnih zadev nikol... ker tud jaz ne maram, da nekdo vrta vame!!! kaj pa vam tuki ni jasno user posted image user posted image user posted image

a ve bi pa uzivale, ce bi ble ve prizadete in uzaljene in bi nekdo javno vrtal v vas in vas kamenjal in pluval in ne vem kaj se user posted image user posted image user posted image

a se res ne znate v dolocenih situacijah postavit v drugo kozo user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 19
8.1.2008 14:29:33   
baguSka
Po normalnem postopku, ti oseba najprej vizualno paše, šele nato se ujameš duhovno, na internetu je pa kontra.

Tocno tko. Ampak tiste ki niso ble v taki situaciji pac tega ne morejo razumet in nikoli ne bojo. One pac mislijo, da se lahko po netu samo zmisljujes, lazes in ne vem kaj se pocnes...

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 20
8.1.2008 14:31:51   
kalbo
Sej jest tud še nisem bil v taki situaciji, da bi prišlo do zaljubljenosti, dlje od simpatije ni šlo. Si pa predstavljam, kako zgleda.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
8.1.2008 14:32:47   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: muška

a ve bi pa uzivale, ce bi ble ve prizadete in uzaljene in bi nekdo javno vrtal v vas in vas kamenjal in pluval in ne vem kaj se

Tukaj je užaljena lahko samo žena, ki pa je ni nihče kamenjal, žalil, pljuval,... a ni tako?

U bistvu so prizadeti VSI. Od prvega do zadnjega, ki so vkljuceni v to.... In ni treba da se pac javno odkriva njihovo identiteto, kar se je pac zgodilo.... le zaradi uzaljene in prizadete zene. Jaz jo razumem, itak do jo!! Ampak to je stvar, ki bi jo pac morala resiti doma za zaprtimi vrati.... Seveda lahko pise in vprasa kaj naj in kako? Ampak nebi smelo pridt do tega, da folk zacne v temi pisat kdo je to in kje dela....
Neposredna povezava do sporočila: 22
8.1.2008 14:32:47   
Pajaca
Jaz sam pravim da je težje se pretvarjat v živo kot pa tko po internetu.

Sam jaz sem mal klasik v teh zadevah......

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
8.1.2008 14:34:43   
smigli
Itak, da niso vse zgodbe za v en koš. Sam prevečkrat je vzrok za odtujitev kriva "nevolna" žena, ki se ji zvečer ne da več nič in tako postane nezanimiva in dolgočasna za ubogega moža, ki ji dolgo pošilja signale ona pa nič!
     Resnica je, da ženske (večinoma ne vse) vse preveč delamo. Služba, otroci, gospodinjstvo itd. Moški gre zjutraj v službo in tam oddela svoje, medtem pa žena dela in vmes že razmišlja kaj bo za večerjo, kaj je za oprat, kaj za zlikat, kaj mora nabavit v trgovini. Moški pride domov, vmes pa še skoči s kolegi na eno pijačko in mimo grede javi ženi, da pride malo kasneje, samovmevno je, da gre ona po otroke (vrtec ali šola) in preden gre kamorkoli s kom na pijačo, si to veliko vnaprej sprogramira. Moški pride domov, se sezuje in vleže na kavč pred TV ali gre pred računalnik, medtem ko žena, ki je še vedno v oblačili za vslužbo, že teka po stanovanju in oskrbuje lačne in žejne otroke, vmes kuha večerjo, gleda če je pr. stroj že opral in pripravlja cunje za naslednji dan. Otroci so popoldan večkrat sitni, saj se mama ne utegne preveč ukvarjati z njimi, ker ne utegne, posledično se obrnejo na očeta, ki ima nujno opravilo na netu in je že halo, če ga kdo zmoti. V primeru, da se žena obrne za kako pomoč k utrujenemu možu, jo ta prevečkrat odpravi z "a moram zdaj, takoj?", tako da jo prej mine in marsikaj raje (in prej naredi sama). Večerja je medtem že na mizi in sama sreča je, če je vsaj en član družine zadovoljen z le to. Ponavadi je tako, da traja precej časa, da žena sploh skliče družino k mizi, ker so ravno takrat vsi nekaj zaposleni. Seveda mora nekdo vse to pospravit in spet je tu žena, medtem ko gre mož mirno prebavit na kavč. Nato je že čas za umivanje in spanje otrok, ki temu zelo nasprotujejo, tako da je to spet ena misija za ženo.

Še bi lahko naštevala, želela sem povedati zelo pogosto situacijo, ki privede skoraj vsako normalno žensko do kronične utrujenosti in posledično nerazpoloženosti za vsakršen šport meddrugim tudi posteljne radosti. Kje naj potem ženska črpa energijo? Kako naj bo zainteresirana še za kaj? Moški se pogosto pritožujejo, da smo sitne, ja saj moramo biti, da kaj dosežemo!

Tako da ni čudno, da pride do varanja njega ali nje, sam kdo je tuki zdaj kriv?

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
8.1.2008 14:36:28   
baguSka
Jaz sam pravim da je težje se pretvarjat v živo kot pa tko po internetu.

No jaz pa ti lahko povem da ni tko. Ker smo nekateri pac veliko bolj odkriti in iskreni lahko na tak nacin, da nekateremu ne gledamo direktno v oci... vsaj na zacetku.

Ali pa tako: jaz iskreno povem, da svojega partnerja, ce ga nebi spoznala preko neta, verjetno se povohala nebi. Ker drugace ni moj tip cloveka! Ker pa sem ga spoznala po netu... najprej po duhovni plati... pa sem mu dala priloznost, da se spoznava! Drugace pa mu je nebi... Opazite razliko?

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?