|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj me moti v stanovanju
18.1.2007 0:14:11   
Meggi
Grdo mi je npr. če vidim čistila na okenski polici- na razstavi, ti vsak vidi katero kemijo spuščaš v wc, sušenje sp. hlač na radiatorjih ali celo na štriku, ki gleda na cesto.

Ne vem, mal čudno a me to moti. Sam pol je blem, ko "kam pa dati".

No, zato pa služjo na omarah takih in onakvih.

Blesava tema a me je zbodl. user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
18.1.2007 6:27:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kaj me moti v stanovanju
18.1.2007 6:30:45   
Anonimen
Če moramo hlačke skrivat,potem pa skrijmo še wc papir,saj z njim brišemo rito,to je pa tudi grdo,a ne.user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
18.1.2007 6:31:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
18.1.2007 6:35:32   
srki
Mene moti pa samo neoprana posoda, po možnosti od prejšnjega dne. Se zgodi, da ne utegnem pomiti ali pa se mi ne dauser posted image  in potem je prvo, ko zjutraj vstanem, nepomita posodauser posted image . Gate pa kar redno sušim na radiatorjuuser posted image , sploh pozimi.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.1.2007 8:46:51   
soncece24
Jaz mam v kopalnici tudi lepo rastavljena čistila, sicer ne na okenski polici, ampak nad bano, na polici. Je pa res, da nimam nobenih malih rokic, pred katerimi bi bilo čistila treba skrivat. Ko bo pa treba, pa bodo morala nekam na varno. Spodnje gate pa sušim na stojalu za perilo. Pozimi notri, poleti pa tudi zunaj, me prav malo briga, če sosedi vidijo kakšno perilo mam. user posted image

Drugače pa mene nikoli nič ne moti pri kom drugem v stanovanju. Vsak ma pač urejeno kot njemu paše. Pa če mora najprej cote s stola vrečt, da se lahko vsedem user posted image saj ni treba meni tam živet.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.1.2007 8:50:11   
rija
Mene pa bolj kot gate in čistila moti KIČ....user posted image  in razni nabiralci prahu, s katerih so prepolne police in še marsikaj.

...vox populi...

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.1.2007 8:51:12   
Anonimen
Spodnje hlače vedno obesim na prvi štrik pri steni, tako da se s ceste ne vidijo.  Čistila imam večinoma v omarici v kopalnici, nekaj v kuhinjski, nekaj pa res tudi na kotličku WC-ja.

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
18.1.2007 9:25:00   
pearl
Jaz pa čistila skrijem za pralni stroj. Sam ne vem kam jih naj dam,  ko bo naša pupa zacela stopicati.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.1.2007 9:40:50   
Meggi
eh itak ima vsak po svojemm jaz nobenmu ne bom šla pospravljat, še seb ne folgam, sam doma se pač izogibam temu. Gre mi pa ta "kič" tud na živce, predvsem zarad prahu- si lahk dan frej vzameš sam za to,... uf že tak je preveč zajedalskega prahu

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.1.2007 9:53:00   
MarijaPo
Mene sta do zdaj motili samo dve stvari:
1. ko je ena ogabnuha stresala pepelnik cez balkon in je padal enim bogim ljudem na atrij
2. ko folk na balkonu v nizjem nadstropju od nasega kadi in jaz zracim in fasem v stanovanje smrad. Ce kuhajo me sicer tud moti, ampak dosti manj kot ce kadijo (kuhanje ful podpiram, kajenja pa ful ne).

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.1.2007 10:37:40   
Anonimen
Mene tud motjo oz. me ne motjo sam grdo mi je čistila po oknskih policah in gateuser posted image
Matr sm čudna.user posted image

Drugače me pa najbolj moti svinarija. Ne razmetano ampak umazano. Bljak....
Nazadnje sem pri eni "kolegici" dobila kozarec na katerem je bil odtis od ustuser posted image . No to mi je pa res ogabno. Al pa k se vsedem na fotelj pa se kar oblak prahu dvigne.
V glavnem svinarija me najbolj mot. Če majo nekje čist zaflekano in mastno kuhinjo ni šans da tam pijem al pa kkšn piškotk pojem.

Drugače me pa cunje po stolih, razmetane igrače, razmetani čevlji nč ne motjo...sam da je čisto, pa tud če je razmetano.

(odgovor članu MarijaPo)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
18.1.2007 11:35:36   
Anonimen
KIČ, kič, kič....take in ovake stvari, ki nabirajo samo in zgolj le PRAH.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
18.1.2007 12:28:08   
tanikaa
Mene moti tak kak je že ena napisala: UMAZANIJA. Pa ne moti me to, da v takem živijo. Moti me to, da moram jaz tam sedeti. Zaradi mene če majo v pojstli ogrizke od jabolk stare 10 dni. Zato v taki hiši sedim samo trikrat: prvič, zadnjič in nikoli več. Ker lahko si predstavljate kak mi je revici, ki moram vsake pol ure na wc.

To je v glavnem kar me moti.

Ni mi pa všeč ena tona spominčkov na poličkah (na prah se požvižgam, saj ga majo oni), pa ni mi všeč, če je celo stanovanje "naklano". Polna miza, polno pomivalno korito...ampak moti me ne. Ker je itak njihovo. Dokler pijem iz čistega kozarca.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.1.2007 18:43:16   
Anonimen
Prižgana TV, če sem kje na obisku.
Nekvaliteten kič.
Sterilne omare, polne krame v dnevni sobi.

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
18.1.2007 22:14:18   
eya
IZVIRNO SPOROČILO: Mič

Prižgana TV, če sem kje na obisku.

Ja, to pa tudi mene moti. In potem celo gostitelj gleda zraven TVuser posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
19.1.2007 15:11:45   
jana26
Prevelika sterila in obsedenost gostiteljice s pospravljanjem, ki ti ves čas govori, da ne gledat, ker ni utegnila pospravit. A nikjer ni sledu o niti enem kozarcu, niti ene smeti ne vidiš in si ti nakoncu ves čas v skrbeh, če ti ni kje kakšen las odfrčal, pa kakšna nitka na stolu ostala, pa če ti noge preveč ne švicajo, .... user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil jana26 -- 19.1.2007 15:13:30 >

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 17
19.1.2007 17:32:44   
ada2
se podpišem pod jano. pol pa ne veš a se sploh lahko usedeš z vso svojo težo al bi samo na pol riti sedela, pa mencat ne upam, da se ne bi odtisi mojih nog poznali, pa samo gledam kaj bosta otroka prijela, pa itak, da bo tamali glih pri takih zmetal vse na tla, pa še zemljo iz rož jim bo po beli preprogi nasul....

eh, pri nas tega ni. rada imam čisto, ampak pri nas je čisto samo v osnovi. torej čisto brez vidne umazanije (kakšen flekec na tleh v kuhinji je razumljiv) nisem pa tiste vrste ženska, ki cele dneve skače s cunjo in briše. se včasih zgodi, da tudi po 4 dni ni posesano (hitro me prijavite na csduser posted image )

jana pridi k meni na obisk, me prav nič ne moti, če obiskom noge smrdijouser posted image user posted image user posted image , imamo več parov takih nog domauser posted image  pa kaj češ, č sem pa cel dan v službenih čevljih, ki so iz gume. saj si noge umijem ko pridem domov, ampak res ne že na vratihuser posted image user posted image user posted image

vem, sem zašla s teme, pardon.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 18
19.1.2007 17:42:00   
Meggi
Moti že moti, a se katera javi za pucanje,... Mene tud mot a kaj  ko lahko imaš kar krožni promet od ene do druge police in glancaš, glancaš,......

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 19
19.1.2007 17:47:45   
bajsek
čao!

Mene pa moti, če ima gostitelj med obiskom kar naprej telefon. Se nekaj pogovarjaš in mu stokrat vmeas gsm zvoni. To je včas moj delu, nikol ni utišu gsmja ker ma pač delavnico in kao mora bit skoz dosegljiv (by the way tudi v porodni ga je mel skoz pr seb, sicer na vibro naštiman, ampak...). zdj se jke pa že odvadu (razen če je kaj nujnega).

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 20
16.3.2007 7:55:59   
študentka Mici
Ja mene pa moti to, če bi rad imel gostitelj vse ok in lepo pa povsod polno krame,  na kateri je toliko prahu, da niti ne vidiš kakšne barve je v resnici. Saj imam rada tudi sama kramo, vendar jo redno čistim in gledam, da ni prahu, svinarije. Normalno je, je na tleh kdaj kej smeti ali pa kaka drobtina kruha, ampak, da se pa spotakneš ob smeti in prah, je pa ta zadnja... Lp

(odgovor članu bajsek)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.