Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj kupiti vzgojiteljici 9.7.2010 13:17:20
|
|
|
|
Sacherca
|
Jaz bom dala vsaki kavo in bonboniero.
|
|
|
|
RE: Kaj kupiti vzgojiteljici 9.7.2010 14:10:02
|
|
|
|
flik
|
Mi smo dali vsaki domač med + bonboniero
|
|
|
|
RE: Kaj kupiti vzgojiteljici 9.7.2010 14:11:11
|
|
|
|
Nika v službi
|
Mi običajno podarjamo kakšno kozmetiko ali sladke dobrote. Mi običajno podarjamo L'occitane kozmetiko, ki je tudi meni zelo všeč, letos sem podarila olivno olje in kremo za roke iz olivnega olja, čokolado in sadje, darili sta isti za vzgojiteljico in pomočnico, medtem ko tisti tretji, ki pomaga v popoldanskem času, praviloma damo kakšno sladko malenkost + sadje (letos npr. kokosov oreh). Poskušam biti malce manj konvencionalna od čokolade in kave, rada pač podarim tisto, kar imam tudi sama rada in česar bi bila sama vesela. Pretiravanje pa ni smiselno, ker to ni osnovni namen obdarovanja (zahvala, pozornost).
|
|
RE: Kaj kupiti vzgojiteljici 9.7.2010 14:29:49
|
|
|
|
kristinaj
|
mi smo pobirali po 4 eur na otroka in vsaki podarili bon za masažo v višini 28 eur
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?