Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj kupiti ... 24.5.2010 19:39:54
|
|
|
|
ledenaa
|
Glasbene knjige-igrače,tricikel,kakšne kocke...
|
|
|
|
RE: Kaj kupiti ... 24.5.2010 20:05:03
|
|
|
|
Splišni
|
Ja, knjigice so po moje najboljš, smao če veš, katerih še nima. Ali pa vsaj račun spravi, če bi slučajno že imela tako.
|
|
|
|
RE: Kaj kupiti ... 24.5.2010 21:04:17
|
|
|
|
gaya24
|
Odvisno za kakšno ceno... peskovnik, igrače za v peskovnik, poganjalčka, knjigo z zvoki, kocke, kakšno didaktično igračo...
|
|
|
|
RE: Kaj kupiti ... 25.5.2010 6:28:32
|
|
|
|
mamica2009
|
hvala, hvala, bom verjetno res kakšno knjigico, a mislite da bi punčka(dojenček-kao baby born) bila še preveliko za njo'?
|
|
|
|
RE: Kaj kupiti ... 25.5.2010 12:25:23
|
|
|
|
krokar
|
punčke pridejo v poštev kasneje!!! S knjigicami ne boš nič falila. Moja hči ima 11mesecev in obožuje kartonke. Večkrat na dan jih preberava in se zabavava ob njih!!
|
|
|
|
RE: Kaj kupiti ... 25.5.2010 12:27:54
|
|
|
|
travica
|
doenček ne bi bil prevelik treba je bit pozoren na to, da se enoletniki ne bodo takoj začeli igrat z vsemi igračami in da tudi prav pride, če mamica čez pol leta kakšo novo igračo ven potegne. Ker, mogoče je še zdaj premajhna, čez pol leta pa bo že hranila in cartala tega dojenčka.
|
|
|
|
RE: Kaj kupiti ... 25.5.2010 12:28:41
|
|
|
|
mini86
|
js mislm da ne.. drgač sm pa js kupla za prvi roj.dan tole: šit ne najde več..poglej v katalog od pikapolonice na stran 59 pod številko 5.. tud mi mamo to doma in zelo porajta-je pa 11 mesecev star http://www.superigre.si/pikapolonica/
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?