Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kaj kupiti 8-letniku za rojstni dan 13.3.2010 14:10:46
|
|
|
|
karmy
|
pozdravljene :) Moj sin bo praznoval 8 let čez kakšen slab tedn, in ne najdem nobene ideje kaj mu dati za rojstni dan. Ima računalniške igrice, nintendo ds pa vse to od lani za božič - in ne bi mu rada kupila še kakšne igrice ker bo non stop ždel v svoji sobi. Ima tudi lego kocke, s katerimi se zadnje čase začel bolj igrati, pa tudi sestavljanke ima rad - zdaj pa ne bi rada kupila preveč drago darilo ampak vseeno bi rada da se ima fajn za rojstni dan. Zdaj pa sem razmišljala, zabaviščni park alton towers, se odpre ravno na njegov rojstni dan - mislite da bi bilo to lepo presenečenje? Hvala vnaprej za vaše predloge
|
|
RE: Kaj kupiti 8-letniku za rojstni dan 13.3.2010 16:04:55
|
|
|
|
marta82
|
Jaz bi ga vsekakor kam peljala za darilo...zabaviščni park mislim da je super ideja. Sicer pa ga ti bolj poznaš in veš, če mu bo to všeč.
|
|
RE: Kaj kupiti 8-letniku za rojstni dan 13.3.2010 17:04:11
|
|
|
|
špelin@
|
Vau, to bi bilo krasno presenečenje
|
|
|
|
RE: Kaj kupiti 8-letniku za rojstni dan 13.3.2010 17:12:14
|
|
|
|
marta82
|
Kje pa bo ta zabaviščni park?
|
|
RE: Kaj kupiti 8-letniku za rojstni dan 13.3.2010 17:29:58
|
|
|
|
karmy
|
je v angliji - zabaviščni park - podobno kot gardaland.
|
|
RE: Kaj kupiti 8-letniku za rojstni dan 13.3.2010 17:36:17
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmy je v angliji - zabaviščni park - podobno kot gardaland. mislim da bo to super darilo ....ponavadi pali tudi kakšen bazen s tobogani in kosilo po njegovi izbiri
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?