živa
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija ampak on hoče nintendo ati in mami sta seveda proti Daj mi povej, od kod dobi te ideje? Da se pripravim . Naš je zdaj iz vrtca privlekel piu-piu-piu in se igra, da strelja, uf, kako me je pogrelo, ampak enkrat sem rekla, da mi to ni všeč, potem, da tega ne delamo, nato sem to začela ignorirat in se praktično ne spomni več. Pa o spidermanu je začel nekaj govorit, ampak mislim, da ni ravno ugotovil, da obstajajo tudi igračke, mislim, da to pozna od kozarčkov, ki jih nosijo otroci v vrtec za RD. Drugače je pa na srečo naš še čisto nedolžno dete v zvezi s temi novodobnimi igračami, kot so gormiti, nintendo, ninja želve ipd. Darilo: pri nas je zakon plastelin s tisto pripravo, ki dela kače različnih oblik, lego kocke, vlakci (imamo ne vem koliko lesenih prog in vagončkov iz Ikee), avtki Viking toys, ki se lahko spojijo skupaj (in spet dela vlakec), kopanje v bazenu, bonboni. Moram pogledat, če so mu prav drsalke od bratranca, sicer bo najbrž dobil ene za RD - ki bo čez dobre 3 tedne ... Lp, živa
< Sporočilo je popravil živa -- 3.1.2010 20:26:53 >
|