Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj kupit za 5. rojstni dan? 13.6.2008 11:20:30
|
|
|
|
Volga
|
Kakšne perlice za izdelovanje nakita, puzzle, morda kakšna mala Bratz, mislim da so do 10 € ali pa karkoli od Winxic, kakšne drobnarije.
< Sporočilo je popravil Volga -- 13.6.2008 11:29:00 >
|
|
|
|
RE: Kaj kupit za 5. rojstni dan? 13.6.2008 11:28:09
|
|
|
|
Olivija
|
Mi smo nazadnje kupili knjigo: Princeska Lili - Mala baletka (je pa 16 EUR). Drugače pa res lahko tudi kakšne perlice ali pa kaj drugega za ustvarjanje. Ana je tudi vesela oblačil za Barbike (ampak samo oblačila, brez Barbike).
< Sporočilo je popravil Olivija -- 13.6.2008 11:30:19 >
|
|
|
|
RE: Kaj kupit za 5. rojstni dan? 13.6.2008 11:28:53
|
|
|
|
Mišni
|
V Sport 2000 imajo ful luštne kopalne brisače za punčke (z enimi muckami kot Hello Kitty, samo po moje niso ravno te) znižane na 5 evrov. Prej so bile pa 30, se mi zdi. Ful lepe. Jaz sem že premišljevala, za katero punčko naj jo kupim ... Teci, teci.
|
|
|
|
RE: Kaj kupit za 5. rojstni dan? 13.6.2008 11:41:18
|
|
|
|
sandra85
|
puzzle ali kako fajn družabno igro (čeprav se otroci pri teh letih hitro naveličajo ene stvari)
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: Kaj kupit za 5. rojstni dan? 13.6.2008 11:46:30
|
|
|
|
caillou
|
Če ga še nima, album od Winxic in pet kompletov nalepk.
|
|
RE: Kaj kupit za 5. rojstni dan? 13.6.2008 11:48:54
|
|
|
|
muška
|
U kolko idej, hvala. Kaj nima oz. kaj ima ne vem, ker se starši poznamo med seboj samo na videz. Sport 2000 kaj je že to?(Giga sport?) V MB ne vem če ga ravno imamo
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?