Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kaj jejo vaši 1 letniki.... 20.5.2005 8:41:57
|
|
|
|
viv_
|
Moja je čisto vse! Kar se pa mleka tiče pa zvečer je za večerjo mlečno kašo in popije 1,5 dl mleka... To je to! lp
|
|
|
|
Kaj jejo vaši 1 letniki.... 20.5.2005 8:54:03
|
|
|
|
kimi
|
To se pravi ni več potrebe da naj bi otrok pojedel vsaj 500 ml mleka dnevno ker mi smo še kar na hipp-u
|
|
|
|
Kaj jejo vaši 1 letniki.... 20.5.2005 8:58:46
|
|
|
|
AnBan
|
Nas bi najbrz jedel vse, pa ne sme. Nič jajc, mleka, kakva, arašidov, konzervansov:(. Namest mleka dobi 2x na dan pregomin + rizeva kaisca z banano ali slivo ali grisolino, drgac pa ima ful rad dovoljeno marmelado na dovoljenem kruhu. Za kosilo imamo pa ta pravo govejo juhco (smo mogli črtat knorr kocke), notri zakuhan gres, pa kuhan krompir, kuhano zelenjavo, piscancje meso, pa mleto govedino in dovoljene špagetke ima tudi ful rad, pa pudin kuhan na kompotu, 1x na dan dobi sadno kasico (zmiksam banano, jabolko, kruh). To je pa tudi vec ali manj vse...zal:(
|
|
|
|
Kaj jejo vaši 1 letniki.... 20.5.2005 9:05:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Kimi, odvisno, koliko sicer je. Moj Tibor je bil vedno bolj neješč, pa nas je to mleko ven vleklo. Če že nič drugega ni pojedel čez cel dan (skoraj nič), sem vsaj vedela, da s tem mlekom dobi tisto, kar rabi. Če pa otrok rad je, potem pa ni treba več tega mleka. Tako jaz mislim.
|
|
|
|
Kaj jejo vaši 1 letniki.... 20.5.2005 9:07:30
|
|
|
|
dory
|
Moj je cist vse kar jemo mi:)
|
|
|
|
Kaj jejo vaši 1 letniki.... 20.5.2005 9:14:11
|
|
|
|
lacoste7
|
tudi moj je čisto vse kar mi. Glede mleka pa spije zjutraj 120 ml in zvečer 120 ml. To je vse. Star je pa 15 m
|
|
|
|
Kaj jejo vaši 1 letniki.... 20.5.2005 9:38:39
|
|
|
|
mehurčica
|
David je star 16 mesecev in je enako kot Mirna od viv. Edino sadje mu ne tekne preveč, zato mu večkrat naredim sok iz svežega sadja.
|
|
|
|
Kaj jejo vaši 1 letniki.... 20.5.2005 10:13:42
|
|
|
|
Pajaca
|
Moja pri 14m je popolnoma vse. Razen seveda gob. Mleka spije cca 2dcl zvečer. Pa ja nima nobenih posebkov, kar jeva midva dobi tudi ona. Tisto o 5dcl mleka pa je tako mleko + mlečni izdelki (sir, jogurti, namazi...) Vsaj po moje!
|
|
|
|
Kaj jejo vaši 1 letniki.... 20.5.2005 10:56:43
|
|
|
|
NinKa
|
Se pridružujem predhodnicam. Pri enem letu je naš vragec jedel vse po vrsti, kar je pač blo za kosilo.... Na srečo ni preveč izbirčen (to ma po atiju)...edino palačink, špecljev (vodni vlivanci), carskega prazenca, pa smetane nima rad. Sadje je ko mu je, razen jagode ---to zmerom. Ostalo pa samo pri babici in prababici, ker Mariborske banane so definitivno boljše od Ljubljanskih. Isto je pri kruhu. Sladkih stvari nima kaj ekstra rad ima raje slane (PomBaer, al pa bobipalček) :sloncek::kuza::sloncek:
|
|
|
|
Kaj jejo vaši 1 letniki.... 20.5.2005 11:00:07
|
|
|
|
ZARA
|
Zara tud je vse,kar jeva midva - ni izbirčna...edino medu ji še nisem dala...Popije pa cca 300-400ml mleka na dan,včasih tud manj!
|
|
|
|
Kaj jejo vaši 1 letniki.... 20.5.2005 11:18:17
|
|
|
|
NinaŠ
|
Anže je (in je tud pri enem letu že jedel) čisto vse, kar jeva midva. Samega mleka itak ne pije - včasih kak požirek, vendar ima pa zelo rad sir in sirne namaze, skuto, jogurte, razne linote z mlekom, pudinge,... gledam, da ima vsaj en mlečni obrok na dan. LP
|
|
|
|
Kaj jejo vaši 1 letniki.... 20.5.2005 16:00:11
|
|
|
|
špelica
|
Oprosti Kimi, samo salama pa res ni za otroke!Mislim, da mu nič ne bi manjkalo, če salame ne bi jedel...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?