|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj je zdaj to? - povečane prsi
4.7.2007 21:10:13   
inara
Jemljem kontracepcijske tablete Logest in prvič se mi je zgodilo, da imam ful povečane prsi, čeprav sem tabletke redno jemala. Je katera zanosila kljub jemanju tabletk? Naj preneham z jemanjem ali je to čisto običajno?

< Sporočilo je popravil bonnie_ -- 5.7.2007 8:00:45 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KAJ JE ZDAJ TO?
4.7.2007 21:20:26   
eya
Jaz bi na tvojem mestu naredila test. Kdaj naj bi imela M? Obstajajo majhne možnosti, da se zanosi, kljub jemanju tabletk.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.7.2007 19:10:04   
matejka ..
kljub jemanju KT obstaja 1% za zanositev. lahko imaš povečane prsi zaradi ovulacije ali pa zaradi prihajajoče menstruacije.tako da takrat ko bi morala imeti menstruacijo pa če je ne bo, ti svetujem da narediš test.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.7.2007 19:40:36   
Zofy
Jaz sem imela od tabletk vedno ful povečane in zelo boleče prsi (ko sem šla po stopnicah dol, sem si jih držala, tako so bolele!!user posted image ). Zamenjala sem 3 ali 4 vrste tabletk, pa je bilo vedno isto, zato sem jih nehala jemati. Ko pa sem zanosila, sem imela čisto isti občutek bolečih prsi in tečnosti ter razdražljivosti, kot takrat, ko sem bila na tabletah...

(odgovor članu matejka ..)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.